QUOTE(sheila102 @ 2012 01 30, 16:22)
Tiesiog kai duoda narkoze viskas atsipalaiduoja ten taip pat tad jei bus pilnas zarnynas yra tikimybe nelaimei atsitikti( apsikakoti) na man cia taip aiskino viena mergina. O siulus traukia kiekvienoj ligoninej skirtingai man uz 6 dienu trauke. Bet lytinius santykius turet sake ne anksciau 10 d. Po histero sake kai nustos teplioti. Mes laikemes ir 10 d. Vistik operacija. Mane laike 4 paras ir ant pietu pleido. Bet cia vel nuo ligonines priklauso.
Visoms kurioms idomu paskaitinekit senas temutes ten daug info kaip kam buvo. Beje nueikit ant lauraz ( sukure si skyreli) ir pas ja yra parase kuri mergaite kur dares ka rado kada pastojo. Taip lengviau susipazinsim beje kam rado endo kvieciu prisijungti prie musu endometriozes skyrelio.
Oi kiek prirasiau...
Viskas aisku, kad gavus narkoze viskas atsipalaiduoja. Bet kai dare histero nereikejo jokio zarnyno valymo, o juk narkoze irgi duoda. Zinoma ji trumpesne. O paskaitinejus yra rasanciu, kad joms buvo atlikta LP be zarnyno valymo. Vat ir idomu - kam jo reikia. Kad lengviau sutikciau - juk vietos apžiurai ir veiksmams atlikti tai reikia