Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(boruziukas1 @ 2012 01 30, 15:02)
o kur darys LP

Krikscioniskuose
Atsakyti
O kodėl daugumai daromas žarnyno valymas prieš LP? Man daktaras sakė, kad žarnyno nereiks valyti.
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 01 30, 17:00)
Namie dareisi zarnyno valyma?
Oho, net po 10 dienu blink.gif As galvojau, kad isleidziant namo  doh.gif

pasidariau dvi mikrolax klizmutes labai lengva.
Papildyta:
QUOTE(Dosera @ 2012 01 30, 18:03)
O kodėl daugumai daromas žarnyno valymas prieš LP? Man daktaras sakė, kad žarnyno nereiks valyti.

as girdejau kad lengviau daryti LP kai zarnynas tuscias
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2012 01 30, 15:16)
pasidariau dvi mikrolax klizmutes  labai lengva.
Papildyta:

Man gydytoja neuzsimine apie zarnyno valyma, bet kadangi gultis i ligonine liepe vasario 6, o LP darys 7 diena, tai nusprendziau, kad is vakaro valys zarnyna. Apie vandeni irgi nieko nesake - pasiimsiu.
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2012 01 30, 17:16)
pasidariau dvi mikrolax klizmutes  labai lengva.
Papildyta:

Tiesiog kai duoda narkoze viskas atsipalaiduoja ten taip pat tad jei bus pilnas zarnynas yra tikimybe nelaimei atsitikti( apsikakoti) na man cia taip aiskino viena mergina. O siulus traukia kiekvienoj ligoninej skirtingai man uz 6 dienu trauke. Bet lytinius santykius turet sake ne anksciau 10 d. Po histero sake kai nustos teplioti. Mes laikemes ir 10 d. Vistik operacija. Mane laike 4 paras ir ant pietu pleido. Bet cia vel nuo ligonines priklauso.
Visoms kurioms idomu paskaitinekit senas temutes ten daug info kaip kam buvo. Beje nueikit ant lauraz ( sukure si skyreli) ir pas ja yra parase kuri mergaite kur dares ka rado kada pastojo. Taip lengviau susipazinsim beje kam rado endo kvieciu prisijungti prie musu endometriozes skyrelio.
Oi kiek prirasiau...
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 30, 16:22)
Tiesiog kai duoda narkoze viskas atsipalaiduoja ten taip pat tad jei bus pilnas zarnynas yra tikimybe nelaimei atsitikti( apsikakoti) na man cia taip aiskino viena mergina. O siulus traukia kiekvienoj ligoninej skirtingai man uz 6 dienu trauke. Bet lytinius santykius turet sake ne anksciau 10 d. Po histero sake kai nustos teplioti. Mes laikemes ir 10 d. Vistik operacija. Mane laike 4 paras ir ant pietu pleido. Bet cia vel nuo ligonines priklauso.
Visoms kurioms idomu paskaitinekit senas temutes ten daug info kaip kam buvo. Beje nueikit ant lauraz ( sukure si skyreli) ir pas ja yra parase kuri mergaite kur dares ka rado kada pastojo. Taip lengviau susipazinsim beje kam rado endo kvieciu prisijungti prie musu endometriozes skyrelio.
Oi kiek prirasiau...

Viskas aisku, kad gavus narkoze viskas atsipalaiduoja. Bet kai dare histero nereikejo jokio zarnyno valymo, o juk narkoze irgi duoda. Zinoma ji trumpesne. O paskaitinejus yra rasanciu, kad joms buvo atlikta LP be zarnyno valymo. Vat ir idomu - kam jo reikia. Kad lengviau sutikciau - juk vietos apžiurai ir veiksmams atlikti tai reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dosera @ 2012 01 30, 12:03)
Labas, mergaites, gal kuri kartais neseniai gulėjo Raudonajam Kryžiuj - kaip ten oras palatose? šilta ar šalta? Galvoju, kokio chalato reiktų - šilto ar plonesnio? Naktinukų trumpom ar šiltesnių ilgom rankovėm? Gal ir smulkmenos, bet nenorėčiau nei sukaisti, nei sušalti  rolleyes.gif .

Labukas, as gulejau pries pora savaciu. Nu galiu pasakyti, kad saltoka. as gulejau pirmoj palatoj, tai pute nuo lango. Chalata aisku im siltesni. O naktinius kaip tau potogiau. O kas tave operuos?
Atsakyti
Sveikutes. negaliu nepasigirti,bet man nebereikia operacijos, dingo mano cista nuo vaistuku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 01 30, 20:22)
Sveikutes. negaliu nepasigirti,bet man nebereikia operacijos, dingo mano cista  nuo vaistuku blush2.gif

Kaip faina didziausi didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif :4u:Butu gerai ir man kaip nors issisukti,bet jauciu nepavyks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 01 30, 19:22)
Sveikutes. negaliu nepasigirti,bet man nebereikia operacijos, dingo mano cista  nuo vaistuku blush2.gif

Jėgelė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 01 30, 20:22)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 01 30, 18:22)

Geras mirksiukas.gif sveikiju wub.gif
Atsakyti