Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Labas, mergaites, gal kuri kartais neseniai gulėjo Raudonajam Kryžiuj - kaip ten oras palatose? šilta ar šalta? Galvoju, kokio chalato reiktų - šilto ar plonesnio? Naktinukų trumpom ar šiltesnių ilgom rankovėm? Gal ir smulkmenos, bet nenorėčiau nei sukaisti, nei sušalti rolleyes.gif .
Atsakyti
Labas likimo drauges 4u.gif
as 5 dienos po LP ir vis dar teplioju, gal galetumet pasidalinti patirtim kada tie tepliojumai turetu praeiti, ar jau pradeti nerimaut ir kada jau galima pradeti "darbuotis" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shyva @ 2012 01 30, 14:16)
Labas likimo drauges 4u.gif
as 5 dienos po LP ir vis dar teplioju, gal galetumet pasidalinti patirtim kada tie tepliojumai turetu praeiti, ar jau pradeti nerimaut ir kada jau galima pradeti "darbuotis" blush2.gif

man tik 3 dienas tepliojo.ar nedare histeroskopijos?jei dare tai negalima "darbuotis" 10dienu
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2012 01 30, 12:19)
man tik 3 dienas tepliojo.ar nedare histeroskopijos?jei dare tai negalima "darbuotis" 10dienu

taip dare ir histereskopija. aciu uz atskyma boruziuk smile.gif
Atsakyti
Merginos o kiek dienu duoda biuleteni po LP? Savaite? Ir kiek dienu tradiciskai reikia nusiteikti guleti ligonineje po LP? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 01 29, 21:58)
Merginos,bet tai man dar toks klausimelis g.gif ,kaip ta narkoze parenka?

Aš tai nežinau g.gif Kažkada galvojau, įdomu buvo, bet nepasidomėjau smile.gif

QUOTE(boruziukas1 @ 2012 01 30, 12:19)

10 dienų?... Vajej. Man daktaras sakė kelias dienas tik susilaikyt. Na, svarbu, kad nekraujuotų. Tai, jei nekraujuoja, gal ir galima, ar ne? g.gif
QUOTE(Comma @ 2012 01 30, 12:56)
Merginos o kiek dienu duoda biuleteni po LP? Savaite? Ir kiek dienu tradiciskai reikia nusiteikti guleti ligonineje po LP? mirksiukas.gif

Manau, savaitei duotų. Aš išvis neėmiau, nes jau kitą dieną bandžiau namie lovoj dirbt. Pavargau juodai doh.gif O iš ligoninės mane tą pačią dieną išleido, nes labai norėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 01 30, 14:56)

man biuleteni dave 12 dienu.isviso gulejau 3 dienas
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2012 01 30, 14:10)

pavydžiu, kad jūs tokios stiprios... aš po pirmos LP mėnesį išbuvau ant biuletenio. man po savaitės labai pykinimai prasidėjo ir galvos svaigimai,tai ir dabar nusiteikus mėnesį išbraukti iš gyvenimo verysad.gif

Kaip gerai,kad iškart paleido,o mane guldo sekmadienį,operuos pirmadienį,o paleis tik trečiadienį verysad.gif labai norėčiau jau antradienį į namučius,bet nemanau,kad išleis.
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 01 30, 15:15)
pavydžiu, kad jūs tokios stiprios... aš po pirmos LP mėnesį išbuvau ant biuletenio. man po savaitės labai pykinimai prasidėjo ir galvos svaigimai,tai ir dabar nusiteikus mėnesį išbraukti iš gyvenimo  verysad.gif 

Kaip gerai,kad iškart paleido,o mane guldo sekmadienį,operuos pirmadienį,o paleis tik trečiadienį  verysad.gif  labai norėčiau jau antradienį į namučius,bet nemanau,kad išleis.

o kur darys LP
Atsakyti
Biuletenio menesiui nenoreciau. Brrrr... doh.gif
Va pora savaiciu tranu pabuti visai nieko butu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(boruziukas1 @ 2012 01 30, 12:10)

Viena diena pries (zarnyno valymui), LP diena ir kita diena po LP (vakar daryta LP) paleido namo? Ar po LP trecia diena paleido? g.gif
Vis nesuvedu galu: kada gi tuos siulus traukia: pries paleidziant namo ar reikia paskui dar karta atvaziuoti? g.gif
Sorry, kad tokia ikyri blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 30 sausio 2012 - 14:17
QUOTE(Comma @ 2012 01 30, 16:16)
Biuletenio menesiui nenoreciau. Brrrr... doh.gif
Va pora savaiciu tranu pabuti visai nieko butu  lotuliukas.gif
Papildyta:

Viena diena pries (zarnyno valymui), LP diena ir kita diena po LP (vakar daryta LP) paleido namo? Ar po LP trecia diena paleido?  g.gif
Vis nesuvedu galu: kada gi tuos siulus traukia: pries paleidziant namo ar reikia paskui dar karta atvaziuoti? g.gif
Sorry, kad tokia ikyri  blush2.gif

mane kai pagulde ta pacia diena dare LP.penktadieni LP o sekmadieni vaziavau namo nors gelejau vaziuoti ir sestadieni po pietu.siulus trauke po 10 dienu savo poliklinikoj
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2012 01 30, 13:27)
mane kai pagulde ta pacia diena dare LP.penktadieni LP o sekmadieni vaziavau namo nors gelejau vaziuoti ir sestadieni po pietu.siulus trauke po 10 dienu savo poliklinikoj

Namie dareisi zarnyno valyma?
Oho, net po 10 dienu blink.gif As galvojau, kad isleidziant namo doh.gif
Atsakyti