Labas, mergaites, gal kuri kartais neseniai gulėjo Raudonajam Kryžiuj - kaip ten oras palatose? šilta ar šalta? Galvoju, kokio chalato reiktų - šilto ar plonesnio? Naktinukų trumpom ar šiltesnių ilgom rankovėm? Gal ir smulkmenos, bet nenorėčiau nei sukaisti, nei sušalti .
Labas likimo drauges
as 5 dienos po LP ir vis dar teplioju, gal galetumet pasidalinti patirtim kada tie tepliojumai turetu praeiti, ar jau pradeti nerimaut ir kada jau galima pradeti "darbuotis"
as 5 dienos po LP ir vis dar teplioju, gal galetumet pasidalinti patirtim kada tie tepliojumai turetu praeiti, ar jau pradeti nerimaut ir kada jau galima pradeti "darbuotis"
QUOTE(shyva @ 2012 01 30, 14:16)
Labas likimo drauges
man tik 3 dienas tepliojo.ar nedare histeroskopijos?jei dare tai negalima "darbuotis" 10dienu
QUOTE(boruziukas1 @ 2012 01 30, 12:19)
man tik 3 dienas tepliojo.ar nedare histeroskopijos?jei dare tai negalima "darbuotis" 10dienu
taip dare ir histereskopija. aciu uz atskyma boruziuk
Merginos o kiek dienu duoda biuleteni po LP? Savaite? Ir kiek dienu tradiciskai reikia nusiteikti guleti ligonineje po LP?
QUOTE(rutaute @ 2012 01 29, 21:58)
Merginos,bet tai man dar toks klausimelis ,kaip ta narkoze parenka?
Aš tai nežinau Kažkada galvojau, įdomu buvo, bet nepasidomėjau
QUOTE(boruziukas1 @ 2012 01 30, 12:19)
10 dienų?... Vajej. Man daktaras sakė kelias dienas tik susilaikyt. Na, svarbu, kad nekraujuotų. Tai, jei nekraujuoja, gal ir galima, ar ne?
QUOTE(Comma @ 2012 01 30, 12:56)
Merginos o kiek dienu duoda biuleteni po LP? Savaite? Ir kiek dienu tradiciskai reikia nusiteikti guleti ligonineje po LP?
Manau, savaitei duotų. Aš išvis neėmiau, nes jau kitą dieną bandžiau namie lovoj dirbt. Pavargau juodai O iš ligoninės mane tą pačią dieną išleido, nes labai norėjau
QUOTE(Comma @ 2012 01 30, 14:56)
man biuleteni dave 12 dienu.isviso gulejau 3 dienas
QUOTE(boruziukas1 @ 2012 01 30, 14:10)
pavydžiu, kad jūs tokios stiprios... aš po pirmos LP mėnesį išbuvau ant biuletenio. man po savaitės labai pykinimai prasidėjo ir galvos svaigimai,tai ir dabar nusiteikus mėnesį išbraukti iš gyvenimo
Kaip gerai,kad iškart paleido,o mane guldo sekmadienį,operuos pirmadienį,o paleis tik trečiadienį labai norėčiau jau antradienį į namučius,bet nemanau,kad išleis.
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 01 30, 15:15)
pavydžiu, kad jūs tokios stiprios... aš po pirmos LP mėnesį išbuvau ant biuletenio. man po savaitės labai pykinimai prasidėjo ir galvos svaigimai,tai ir dabar nusiteikus mėnesį išbraukti iš gyvenimo
Kaip gerai,kad iškart paleido,o mane guldo sekmadienį,operuos pirmadienį,o paleis tik trečiadienį labai norėčiau jau antradienį į namučius,bet nemanau,kad išleis.
o kur darys LP
Biuletenio menesiui nenoreciau. Brrrr...
Va pora savaiciu tranu pabuti visai nieko butu
Papildyta:
Viena diena pries (zarnyno valymui), LP diena ir kita diena po LP (vakar daryta LP) paleido namo? Ar po LP trecia diena paleido?
Vis nesuvedu galu: kada gi tuos siulus traukia: pries paleidziant namo ar reikia paskui dar karta atvaziuoti?
Sorry, kad tokia ikyri
Papildyta:
QUOTE(boruziukas1 @ 2012 01 30, 12:10)
Viena diena pries (zarnyno valymui), LP diena ir kita diena po LP (vakar daryta LP) paleido namo? Ar po LP trecia diena paleido?
Vis nesuvedu galu: kada gi tuos siulus traukia: pries paleidziant namo ar reikia paskui dar karta atvaziuoti?
Sorry, kad tokia ikyri
QUOTE(Comma @ 2012 01 30, 16:16)
Biuletenio menesiui nenoreciau. Brrrr...
Papildyta:
Sorry, kad tokia ikyri
Papildyta:
Sorry, kad tokia ikyri
mane kai pagulde ta pacia diena dare LP.penktadieni LP o sekmadieni vaziavau namo nors gelejau vaziuoti ir sestadieni po pietu.siulus trauke po 10 dienu savo poliklinikoj
QUOTE(boruziukas1 @ 2012 01 30, 13:27)
mane kai pagulde ta pacia diena dare LP.penktadieni LP o sekmadieni vaziavau namo nors gelejau vaziuoti ir sestadieni po pietu.siulus trauke po 10 dienu savo poliklinikoj
Namie dareisi zarnyno valyma?
Oho, net po 10 dienu As galvojau, kad isleidziant namo