QUOTE(rutaute @ 2012 01 29, 10:59)
Comma o tau jau daryta kiek supratau histero? Jei nesunku gal i asmenine gali smulkiau apie ja papasakoti? nes man tai jau kita savaite daro histero.laukiu jau greiciau padarytu zinociau kas man yra. O man tai ta klizmute padarys vietoje,bet kazkaip del jos nesibijau tik del pacios operacijos.
Vakar buvau savo krikstasunio pirmajame gimtadieni,tai siek tiek nuotaika praskaidrino net buvau pamirsus apie ta operacija
O jums visoms merginos linkiu geros nuotaikos ir geru rezultatu
Vakar buvau savo krikstasunio pirmajame gimtadieni,tai siek tiek nuotaika praskaidrino net buvau pamirsus apie ta operacija
O jums visoms merginos linkiu geros nuotaikos ir geru rezultatu
na va kaip smagu prasiblaskyti histero nesudetinga operacija ten net kai narkoze duoda i gerkle nekisa vamzdelio. mane maziau nei per valanda i palata parveze labai greitai atsigavau nu labai greitai man per histero salino polypa, tik po histero kazkur apie 10dienu patepliodavo bet labai nestipriai nu ciut ciut o po normaliu mmm kita cikla visiskai nieko . tad linkiu nusiramint nes viskas bus gerai ir TIK GERAI pasiruosimas toks pat kaip pries LP . valiausi zarnyna namie nors sake galima ir nevalyt, vakare klizmutes dvi paciai pasidaryt jau is vakaro nebevalgyt ryte ir nebegert. tiesa man atrodo 5-6d pries histero liepe neturet ir vartojau kazkokias zvakutes(antibiotikus) sake kad butu viskas ten svaru ir jokiu infekciju nebutu. na i ligonine atvykau 7 ryto, i palata pagulde kazkur apie 9, operacija kazkur apie 10, i palata atgal apie 11 , gulejau apie valanda , i namus apie 15 . bandziau isbut ilgiau nu bet ziauriai nesigulejo, narkoze buvo nu tokia superine parinkta, kad po atsibudimo iskart galejau gerti vandeni. po LP tai dar puse paros negalejau nes pykino. kazkur apie 12 val jau vaiksciojau. ligoninej susipazinau su keliomis SM mergaitemis nu super diena buvo tad linkiu kad ir tau taip viskas greit ir neskausminag butu. na tiesa pirma diena kraujuko buvo bet jau ryte tik tepliojo ir taip gera gera savaite. kitos mergaites biski ilgiau atsibudineja na o as po narkoziu kolkas atsibundu iskart kai parveza i poopercine ir jau nebeuzmiegu. svarbiausia kad nieko nerastu
biski issipleciau nors ir ne manes klausei parasiau kaip man sekesi tiesa histero dare jurininkuose S.