Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(rutaute @ 2012 01 29, 10:59)
Comma o tau jau daryta kiek supratau histero? Jei nesunku gal i asmenine gali smulkiau apie ja papasakoti? nes man tai jau kita savaite daro histero.laukiu jau greiciau padarytu zinociau kas man yra. O man tai ta klizmute padarys vietoje,bet kazkaip del jos nesibijau tik del pacios operacijos.

Vakar buvau savo krikstasunio pirmajame gimtadieni,tai siek tiek nuotaika praskaidrino net buvau pamirsus apie ta operacija smile.gif

O jums visoms merginos linkiu geros nuotaikos ir geru rezultatu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

na va kaip smagu prasiblaskyti 4u.gif histero nesudetinga operacija ten net kai narkoze duoda i gerkle nekisa vamzdelio. mane maziau nei per valanda i palata parveze labai greitai atsigavau nu labai greitai blush2.gif man per histero salino polypa, tik po histero kazkur apie 10dienu patepliodavo bet labai nestipriai nu ciut ciut o po normaliu mmm kita cikla visiskai nieko . tad linkiu nusiramint nes viskas bus gerai ir TIK GERAI mirksiukas.gif pasiruosimas toks pat kaip pries LP . valiausi zarnyna namie nors sake galima ir nevalyt, vakare klizmutes dvi paciai pasidaryt jau is vakaro nebevalgyt ryte ir nebegert. tiesa man atrodo 5-6d pries histero liepe neturet smileysex.gif ir vartojau kazkokias zvakutes(antibiotikus) sake kad butu viskas ten svaru ir jokiu infekciju nebutu. na i ligonine atvykau 7 ryto, i palata pagulde kazkur apie 9, operacija kazkur apie 10, i palata atgal apie 11 , gulejau apie valanda , i namus apie 15 . bandziau isbut ilgiau nu bet ziauriai nesigulejo, narkoze buvo nu tokia superine parinkta, kad po atsibudimo iskart galejau gerti vandeni. po LP tai dar puse paros negalejau nes pykino. kazkur apie 12 val jau vaiksciojau. ligoninej susipazinau su keliomis SM mergaitemis nu super diena buvo tad linkiu kad ir tau taip viskas greit ir neskausminag butu. na tiesa pirma diena kraujuko buvo bet jau ryte tik tepliojo ir taip gera gera savaite. kitos mergaites biski ilgiau atsibudineja na o as po narkoziu kolkas atsibundu iskart kai parveza i poopercine ir jau nebeuzmiegu. svarbiausia kad nieko nerastu mirksiukas.gif
biski issipleciau nors ir ne manes klausei parasiau kaip man sekesi blush2.gif tiesa histero dare jurininkuose S.
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 29, 12:33)
na va kaip smagu prasiblaskyti  4u.gif histero nesudetinga operacija ten net kai narkoze duoda i gerkle nekisa vamzdelio. mane maziau nei per valanda i palata parveze labai greitai atsigavau nu labai greitai  blush2.gif man per histero salino polypa, tik po histero kazkur apie 10dienu patepliodavo bet labai nestipriai nu ciut ciut o po normaliu mmm kita cikla visiskai nieko . tad linkiu nusiramint nes viskas bus gerai ir TIK GERAI  mirksiukas.gif pasiruosimas toks pat kaip pries LP . valiausi zarnyna namie nors sake galima ir nevalyt, vakare klizmutes dvi paciai pasidaryt jau is vakaro nebevalgyt ryte ir nebegert. tiesa man atrodo 5-6d  pries histero liepe neturet  smileysex.gif ir vartojau kazkokias zvakutes(antibiotikus) sake kad butu viskas ten svaru ir jokiu infekciju nebutu. na i ligonine atvykau 7 ryto, i palata pagulde kazkur apie 9, operacija kazkur apie 10, i palata atgal apie 11 , gulejau apie valanda ,  i namus apie 15 . bandziau isbut ilgiau nu bet ziauriai nesigulejo, narkoze buvo nu tokia superine parinkta, kad po atsibudimo iskart galejau gerti vandeni. po LP tai dar puse paros negalejau nes pykino. kazkur apie 12 val jau vaiksciojau. ligoninej susipazinau su keliomis SM mergaitemis nu super diena buvo tad linkiu kad ir tau taip viskas greit ir neskausminag butu. na tiesa pirma diena kraujuko buvo bet jau ryte tik tepliojo ir taip gera gera savaite. kitos mergaites biski ilgiau atsibudineja na o as po narkoziu kolkas atsibundu iskart kai parveza i poopercine ir jau nebeuzmiegu. svarbiausia kad nieko nerastu  mirksiukas.gif
biski issipleciau nors ir ne manes klausei parasiau kaip man sekesi blush2.gif  tiesa histero dare jurininkuose S.

O labai labai fainai tu cia viska man papasakojai ir zinai tikrai nusiraminau net skaitydama sypsojausi smile.gif ir dabar tikrai galvoju kad ner cia ko bijoti viskas turi buti gerai thumbup.gif ,na o as tai kaune krikscioniskuose darysiuosi
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 01 29, 13:15)
O labai labai fainai tu cia viska man papasakojai ir zinai tikrai nusiraminau net skaitydama sypsojausi smile.gif  ir dabar tikrai galvoju kad ner cia ko bijoti viskas turi buti gerai thumbup.gif ,na o as tai kaune krikscioniskuose darysiuosi

nu matai kaip nera operacija baisu kaip mano gine sako tau nieko nereiks reiks tik atvaziuot pasiruosusiai ir uzmigt lotuliukas.gif va o gydytojui kuris darys operacija va jam tai bus sunku juk jis nores kad viskas butu super atlikta ax.gif man kazkaip tiko sie zodziai pries LP(dariaus siauliuose), nes as cia LP skyreli atrdau tik po savo LP ir jau po visko blush2.gif
svarbiausia tiketi kad nieko baisaus ten neras ir viskas bus ciki thumbup.gif ir kad tai paskutine stotele po kurios sulauksim savo pilveliu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 29, 13:21)
nu matai kaip nera operacija baisu kaip mano gine sako tau nieko nereiks reiks tik atvaziuot pasiruosusiai ir uzmigt  lotuliukas.gif va o gydytojui kuris darys operacija va jam tai bus sunku juk jis nores kad viskas butu super atlikta ax.gif man kazkaip tiko sie zodziai pries LP(dariaus siauliuose), nes as cia LP skyreli atrdau tik po savo LP ir jau po visko  blush2.gif
svarbiausia tiketi kad nieko baisaus ten neras ir viskas bus ciki  thumbup.gif  ir kad tai paskutine stotele po kurios sulauksim savo  pilveliu  nestuke.gif

Aha busim visos grazios storuliukes nestuke.gif
Bet tai kaip gerai kad to vamzdelio i gerkle nededa,tai tik kazin kauke ta deguonies pajungia? Pas mane tai saaugas itaria gimdoje tai jas kazkaip pasalinti tures doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 01 29, 08:59)
Comma o tau jau daryta kiek supratau histero? Jei nesunku gal i asmenine gali smulkiau apie ja papasakoti? nes man tai jau kita savaite daro histero.laukiu jau greiciau padarytu zinociau kas man yra. O man tai ta klizmute padarys vietoje,bet kazkaip del jos nesibijau tik del pacios operacijos.

Parasiau. Buk stipri, nes daug jegu reikes kai is savo baimiu juoksies po visko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 01 29, 16:08)
Aha busim visos grazios storuliukes nestuke.gif
Bet tai kaip gerai kad to vamzdelio i gerkle nededa,tai tik kazin kauke ta deguonies pajungia? Pas mane tai saaugas itaria gimdoje tai jas kazkaip pasalinti tures doh.gif

man ir salino polipa tokiu instrumentu ilgu plonu per maksti lotuliukas.gif nezinau kaip vadinasi blush2.gif na man taip rode mano vaisn.gine. nes labai bijojau kad negramdytu gimdos na ta prasme kaip per abrazijas daro nu prisiskaitau o paskui svaigstu doh.gif turbut tau ir taip pat o kaip tau jas itaria mato ekochopu kazkaip negirdejau dar apie gimdos saaugas tai idomu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Comma @ 2012 01 29, 16:13)
Buk stipri, nes daug jegu reikes kai is savo baimiu juoksies po visko  lotuliukas.gif

gerai pasakyta daug jegu reikes kai is savo baimiu juoksies po visko va cia labai tinkami zodziai visoms bijancioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 29, 16:17)
man ir salino polipa tokiu instrumentu ilgu plonu per maksti lotuliukas.gif nezinau kaip vadinasi  blush2.gif na man taip rode mano vaisn.gine. nes labai bijojau kad negramdytu gimdos na ta prasme kaip per abrazijas daro nu prisiskaitau o paskui svaigstu  doh.gif turbut tau ir taip pat o kaip tau jas itaria mato ekochopu kazkaip negirdejau dar apie gimdos saaugas tai idomu  g.gif
Papildyta:
gerai pasakyta daug jegu reikes kai is savo baimiu juoksies po visko  va cia labai tinkami zodziai visoms bijancioms  4u.gif

Aha tikrai superiniai thumbup.gif zodziai.

Na man tu saaugu nemato,bet ytaria todel kad man jau darytos abrazijos viena po pirmo leliuko,o kitos 2 smile.gif po persileidimo na vat ir pagadino per jas mane, todel ir nesergu jau bus 4 metai mmm, tai kaip pagalvoji ziauru,todel ir ytaria tas saaugas vadinamas asermano sindromu.
Net keista jeigu po operasijos pradesiu normaliai sirgti tai dar issigasiu kad nenukraujuociau nu cia jau juokas pro asaras
Atsakyti
Merginos,bet tai man dar toks klausimelis g.gif ,kaip ta narkoze parenka? ar ja operacijos metu pastoviai leidzia, o kaip baigia tada nutraukia jos tiekima i organizma ir taip pabundama,ar suleidzia koki priesnuodi kad baigtusi jos veikimas? vot sito as ir nezinau g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 01 29, 22:58)
Merginos,bet tai man dar toks klausimelis g.gif ,kaip ta narkoze parenka? ar ja operacijos metu pastoviai leidzia, o kaip baigia tada nutraukia jos tiekima i organizma ir taip pabundama,ar suleidzia koki priesnuodi kad baigtusi jos veikimas? vot sito as ir nezinau g.gif  g.gif  g.gif

Rutaute, kam tu taip smarkiai giliniesi? mirksiukas.gif Man ir taip jau klaikiai baisu,o jei dar pradesiu galvot kaip mane migdys ir ka darys,tai visai isprotesiu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 01 29, 23:58)
Merginos,bet tai man dar toks klausimelis g.gif ,kaip ta narkoze parenka? ar ja operacijos metu pastoviai leidzia, o kaip baigia tada nutraukia jos tiekima i organizma ir taip pabundama,ar suleidzia koki priesnuodi kad baigtusi jos veikimas? vot sito as ir nezinau g.gif  g.gif  g.gif

man suleido pusantros ampoles kazko i vena girdejau kaip anesteziologas sake suleisti kai gulejau ant operacines stalo.tai nebuvo pastovus leidimas o gal ir kitokiu narkoziu yra nezinau
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 01 29, 22:58)

na as manau kad parenka iskart nes pries operacija ateina paklausia svorio kokiom ligom sergi ar alergiska ir pan matyt viska sudeda ir tada nusprendzia kiek ten suleisti . o manau kad iskart suleidzia kiek reikia nes numato kiek laiko bus operacija juk anestoziologas (atrodo teisingai parasiau blush2.gif ) buna kartu jei opercija uztrunka tada gauni daugiau narkozes, na as taip bent galvoju. blush2.gif svarbu tikslus svoris manau na keliu kg paklaida bet gal ir nusikalbu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 01 29, 23:20)
Rutaute, kam tu taip smarkiai giliniesi?  mirksiukas.gif  Man ir taip jau klaikiai baisu,o jei dar pradesiu galvot kaip mane migdys ir ka darys,tai visai isprotesiu... verysad.gif

As tiesiog apsiklausineju kad ramiau butu unsure.gif ,nors as ir gavus tu narkoziu zinau kad greitai atsikeli,bet pries kiekviena toki dalyka vis sirdute dreba verysad.gif

Na bet jo as jau cia is tikruju biski per daug gilinuosi doh.gif
Reikia neapkrauti savo galveles tiem papildomiem galvojimam doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutaute: 29 sausio 2012 - 22:38