Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Katauske.egle @ 2012 01 28, 20:30)
Po pietu mane tik guldys tai jauciu kai atsigulsiu ir chana:) nieks nieko nebeduos:) Nu ir gerai,tegu isvalo man zarnyna,nes as niekaip neprisiverciu kartais padaryt iskrovos dienos:)
Papildyta:
O Dievuleliau,kaip nemalonu bus kai atlaisvins vidurius,jei vienoj palatoj bus dar kazkas su manim,tai nemaloniai pati jausiuos,nes manau is tualeto neiseisiu:)

Gerai jei "atsipalaidavimo kabinetas" bus palatoje, bet jei kolidoriaus gale? lotuliukas.gif Tik nepagalvok, kad tyciojuosi - as apie save galvoju, nes neisivaizduoju kaip tada bus jei nespesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 01 28, 21:32)
Gerai jei "atsipalaidavimo kabinetas" bus palatoje, bet jei kolidoriaus gale?  lotuliukas.gif Tik nepagalvok, kad tyciojuosi - as apie save galvoju, nes neisivaizduoju kaip tada bus jei nespesiu  lotuliukas.gif

Aha tenai toje pacioje palatoje,bet man nemalonu bus nuo kitos moters,jetau.
Atsakyti
QUOTE(Katauske.egle @ 2012 01 28, 20:34)
Aha tenai toje pacioje palatoje,bet man nemalonu bus nuo kitos moters,jetau.

Salin kompleksus - juk ir jai tas pats buvo/ bus lotuliukas.gif

Ar skaitei temos pirma zinute? Jei ne, perskaityk - ten visas sarasas ko gali prireikti gulantis ligoninen del LP mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 28 sausio 2012 - 21:36
QUOTE(Comma @ 2012 01 28, 21:35)
Salin kompleksus - juk ir jai tas pats buvo/ bus  lotuliukas.gif

Niu kai grysiu parasysiu visus savo patyrimus,kaip kas,bet rytoj tai bus geriausiai tualete:DDDD net paciai db juoks ima:) Bet kai grysiu is po operacijos bent pasijusiu kai nestuke kai pamatysiu didziuli pilva:D
Atsakyti
QUOTE(Katauske.egle @ 2012 01 28, 20:37)
Niu kai grysiu parasysiu visus savo patyrimus,kaip kas,bet rytoj tai bus geriausiai tualete:DDDD net paciai db juoks ima:) Bet kai grysiu is po operacijos bent pasijusiu kai nestuke kai pamatysiu didziuli pilva:D

Oki doki - dideliausios sekmes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 01 28, 21:47)
Oki doki - dideliausios sekmes  wub.gif

Liabai liabai aciu brangiosios:)
Papildyta:
QUOTE(Katauske.egle @ 2012 01 28, 21:53)
Liabai liabai aciu brangiosios:)

Niu ikiukas mergaites,einu jau miegot,rytoj y ligonine,parasysiu jau kai grysiu.Iki pasimatymo:)
Atsakyti
QUOTE(Katauske.egle @ 2012 01 28, 22:21)
Nezinau,as ejau viska privaciai,padaviau lapeli kuriame buvo surasyta kokiu tyrimu reikia,tai as nuejau ir per viena karta man viska padare ir labai greitai.Nznau nei ka pasakyt.

man ir surase viska ant lapelio ko reikia tai pagal ji ir dare sesute . na siaip manau jei ko truks tai ligoninej padarys. man tai grupe per nauja nustatinejo nes ne orginala atsiveziau ir dar kazkoki kraujo tyrima dare. siaip daugeli guldo is vakaro isvalo zarnyna ir ryte buni pasiruosus LP mirksiukas.gif bet man ir po valymo ryte klizmutes state. cia nuo ligonines priklauso (as siauliuose)
siaip klaipedoj ir siauliuose tai tualetai yra palatose, tad nesklandumu nekils . o del kitu merginu nebus tikrai kada gedintis nes jos pacios lakstys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 28, 22:03)
man ir surase viska ant lapelio ko reikia tai pagal ji ir dare sesute . na siaip manau jei ko truks tai ligoninej padarys. man tai grupe per nauja nustatinejo nes ne orginala atsiveziau ir dar kazkoki kraujo tyrima dare. siaip daugeli guldo is vakaro isvalo zarnyna ir ryte buni pasiruosus LP  mirksiukas.gif  bet man ir po valymo ryte klizmutes state. cia nuo ligonines priklauso (as siauliuose)
siaip klaipedoj ir siauliuose tai tualetai yra palatose, tad nesklandumu nekils . o del kitu merginu nebus tikrai kada gedintis nes jos pacios lakstys  blush2.gif

Aciu sheila102 4u.gif
Man kai dare histeroskopija, tai palatoje nebuvo wc. Kadangi LP darys toje pacioje ligonineje, tai vat ir baiminuosi, kad wc kolidoriaus gale g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 01 28, 15:47)
Nezinau kam cia siuva su tirpstanciais, bet as kiek esu girdejusi, tai visoms su parastais, po savaites istraukia.

Man šį kartą su tirpstančiais susiuvo, o pirmą kartą tai traukė - neskaudėjo smile.gif

QUOTE(sheila102 @ 2012 01 28, 16:40)
vaje kaip ilgai  doh.gif  o nors karta buvai pastojusi ar niekad  blush2.gif mes su tavim palyginus laukiam tik 2.6metu.  ax.gif man ir endo Ist po LP praejo pusmetis , po histero keli men  ir vis dar laukiam.... as niekad nebuvau pastojus . ..

Aga, vieną kartą buvau, bet nesėkmingai... Linkiu, kad jum viskas būtų gerai wink.gif Pustrečių metų irgi daug, kai lauki... sad.gif

Comma, dėl tyrimų, tai man reikėjo bendrą kraujo pasidaryt, gliukozę, kraujo krešėjimą (trys kažkokie žymenys), kardiogramą ir šlapimą. Paskutinius du pasidariau poliklinikoj nemokamai, kitus laboratorijoj, mokamai.

O žarnyną išsivaliau namie smile.gif Gėriau Fortransą (du litrus) - vos nesprogau, bet išsivaliau skersai ir išilgai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grim: 29 sausio 2012 - 00:14
QUOTE(Grim @ 2012 01 29, 01:13)
O žarnyną išsivaliau namie smile.gif Gėriau Fortransą (du litrus) - vos nesprogau, bet išsivaliau skersai ir išilgai biggrin.gif

o as siuos miltelius ligoninej geriau na tikrai fuu ... kadangi paltoj wc buvo tai problemu nebuvo
Atsakyti
QUOTE(Katauske.egle @ 2012 01 28, 23:30)
Po pietu mane tik guldys tai jauciu kai atsigulsiu ir chana:) nieks nieko nebeduos:) Nu ir gerai,tegu isvalo man zarnyna,nes as niekaip neprisiverciu kartais padaryt iskrovos dienos:)
Papildyta:
O Dievuleliau,kaip nemalonu bus kai atlaisvins vidurius,jei vienoj palatoj bus dar kazkas su manim,tai nemaloniai pati jausiuos,nes manau is tualeto neiseisiu:)

nebijok visos tapati kelia praeina visos uzsidaro i toleta biggrin.gif palatos dvivietes arba keturvietes.toletas vietoj toli eiti nereikes
Atsakyti
Comma o tau jau daryta kiek supratau histero? Jei nesunku gal i asmenine gali smulkiau apie ja papasakoti? nes man tai jau kita savaite daro histero.laukiu jau greiciau padarytu zinociau kas man yra. O man tai ta klizmute padarys vietoje,bet kazkaip del jos nesibijau tik del pacios operacijos.

Vakar buvau savo krikstasunio pirmajame gimtadieni,tai siek tiek nuotaika praskaidrino net buvau pamirsus apie ta operacija smile.gif

O jums visoms merginos linkiu geros nuotaikos ir geru rezultatu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutaute: 29 sausio 2012 - 10:01