Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(boruziukas1 @ 2012 01 28, 18:58)
rytoj isvalys zarnyna ka galima pasidaryti ir namuose

Aisku,o matai as nezinojau,tikriausiai ir valgyt nieko negalesiu.
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 01 25, 14:16)
labas visoms  4u.gif

pagaliau ir as zinau data - vasario 9 diena. man jau liepe pasirodyti vasario 8 diena, ta pacia diena ir paguldys  blink.gif

Mane guldo i ligonine vasario 6 d., ant stalo - 7 diena doh.gif Bijau kaip ir visos doh.gif Pries naujus dare histeroskopija - tada pasizadejau, kad nera ko bijoti, bet pasiryzimas jau baigia isdulketi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 28 sausio 2012 - 21:09
QUOTE(Comma @ 2012 01 28, 21:00)
Mane guldo i ligonine vasario 6 d., ant stalo - 7 diena doh.gif Bijau kaip ir visos doh.gif Pries naujus dare histeroskopija - tada pasizadejau, kad nera ko bijoti, bet pasiryzimas jau baugia isdulketi  ax.gif

Nebijok as irgi bijau,rytoj jau y ligonine,sekmadieni operuos,kai grysiu pranesiu kaip ir kas,gal tada tave nuraminsiu:) tikekim viskuo kas geriausia:)
Atsakyti
QUOTE(Katauske.egle @ 2012 01 28, 20:09)
Nebijok as irgi bijau,rytoj jau y ligonine,sekmadieni operuos,kai grysiu pranesiu kaip ir kas,gal tada tave nuraminsiu:) tikekim viskuo kas geriausia:)

Nebijok - as irgi bijau lotuliukas.gif
Laikykis mergyt - mes su tavim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 01 28, 21:10)
Nebijok - as irgi bijau  lotuliukas.gif
Laikykis mergyt - mes su tavim wub.gif

Aha "nebijok as irgi bijau" cia mane taip vyras prajuokina:) biggrin.gif aciu kad esam visos kartu ir viena kita palaikom:)
Atsakyti
Man gydytoja pasake, kad tureciau visus kraujo, slapimo tyrimus bei elektrokardiograma.
Pirmame temos puslapyje paskaičiau kad reikia morfologinio kraujo tyrimo (visai nieko nezinau kas tai), kraujo kresumo tyrimo ir kraujo grupes. Treciadieni eisiu pas seimos gydytoja del tyrimu - reikia visu minetu kraujo tyrimu prasyti? blush2.gif Pasimeciau doh.gif

Pagooglinau - morfologinis, tai bendras kraujo tyrimas. Tesingai? blush2.gif
Dieve kokia as ziopla blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 28 sausio 2012 - 21:22
QUOTE(Comma @ 2012 01 28, 21:18)
Man gydytoja pasake, kad tureciau visus kraujo, slapimo tyrimus bei elektrokardiograma.
Pirmame temos puslapyje paskaičiau kad reikia morfologinio kraujo tyrimo (visai nieko nezinau kas tai), kraujo kresumo tyrimo ir kraujo grupes. Treciadieni eisiu pas seimos gydytoja del tyrimu - reikia visu minetu kraujo tyrimu prasyti? blush2.gif Pasimeciau doh.gif

Nezinau,as ejau viska privaciai,padaviau lapeli kuriame buvo surasyta kokiu tyrimu reikia,tai as nuejau ir per viena karta man viska padare ir labai greitai.Nznau nei ka pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(Katauske.egle @ 2012 01 28, 20:21)
Nezinau,as ejau viska privaciai,padaviau lapeli kuriame buvo surasyta kokiu tyrimu reikia,tai as nuejau ir per viena karta man viska padare ir labai greitai.Nznau nei ka pasakyt.

Gal iki treciaidenio dar kuri atsilieps g.gif

O tu nepamirsai vandeniuko 3-4 litrus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Katauske.egle @ 2012 01 28, 21:31)
Aisku,o matai as nezinojau,tikriausiai ir valgyt nieko negalesiu.

nebent pietums sriubos duos ir viskas
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 01 28, 21:23)
Gal iki treciaidenio dar kuri atsilieps g.gif

O tu nepamirsai vandeniuko 3-4 litrus?  unsure.gif

Ar tiek daug vandeniuko reikia veztis?
Atsakyti
QUOTE(Katauske.egle @ 2012 01 28, 20:26)
Ar tiek daug vandeniuko reikia veztis?

As kaip suprantu vanduo reikalingas viduriu valymui (gerti kartu su vaistais laisvinanciais vidurius) - vietoj klizmos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2012 01 28, 21:24)
nebent pietums sriubos duos ir viskas

Po pietu mane tik guldys tai jauciu kai atsigulsiu ir chana:) nieks nieko nebeduos:) Nu ir gerai,tegu isvalo man zarnyna,nes as niekaip neprisiverciu kartais padaryt iskrovos dienos:)
Papildyta:
QUOTE(Comma @ 2012 01 28, 21:27)
As kaip suprantu vanduo reikalingas viduriu valymui (gerti kartu su vaistais laisvinanciais vidurius) - vietoj klizmos.  mirksiukas.gif

O Dievuleliau,kaip nemalonu bus kai atlaisvins vidurius,jei vienoj palatoj bus dar kazkas su manim,tai nemaloniai pati jausiuos,nes manau is tualeto neiseisiu:)
Atsakyti