vaje kaip ilgai o nors karta buvai pastojusi ar niekad mes su tavim palyginus laukiam tik 2.6metu. man ir endo Ist po LP praejo pusmetis , po histero keli men ir vis dar laukiam.... as niekad nebuvau pastojus . ..
[/quote]
O Dievuleliau kaip ilgai,nznau nei ka pasakyt. Linkiu didziausios sekmes ir tikejimo,viskas bus gerai, ir kai nebesitiki dazniausiai taip buna kad suzinai jog jau nesioji savo pilvelyje ta maza angeliuka,kuris jau po kiek laiko tau sypsosis. Mes su jumis brangiosios:*
QUOTE(Katauske.egle @ 2012 01 28, 17:41)
Aciu uz palaikyma,snd jau eisiu krautis daiktu ir rytoj jau y ligonine,laukiu kad tik greiciau viskas praeitu,tas laukimas operacijos bus pats baisiausias,o po operacijos jau lauksiu kada isleis namo, tik dievo maldauju kad viskas butu gerai,nes kitom skaiciau kad panaikino su kiauside ar kazkas tenai,bet as labai jauna tai manau viskas bus gerai.
na tiesiog jei cista ant kiausides tai ja pasalinant biski apipjaustoma kiauside. todel mergaites ir pergyvena jei tos cistos kartojasi nes kiekviena karta salinant cistas kiausides apipjaustomos.
bet tu nesijaudink tau viskas bus gerai ir greitai dziaugsies kitoms labai greitai pavyksta po LP pastosti. tau ir pavyks
Papildyta:
QUOTE(Katauske.egle @ 2012 01 28, 17:44)
O Dievuleliau kaip ilgai,nznau nei ka pasakyt. Linkiu didziausios sekmes ir tikejimo,viskas bus gerai, ir kai nebesitiki dazniausiai taip buna kad suzinai jog jau nesioji savo pilvelyje ta maza angeliuka,kuris jau po kiek laiko tau sypsosis. Mes su jumis brangiosios:*
aciu mergyt mes labai tikimes kad siais metais jau pamatysim NT II
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 28, 16:47)
na tiesiog jei cista ant kiausides tai ja pasalinant biski apipjaustoma kiauside. todel mergaites ir pergyvena jei tos cistos kartojasi nes kiekviena karta salinant cistas kiausides apipjaustomos.
bet tu nesijaudink tau viskas bus gerai ir greitai dziaugsies kitoms labai greitai pavyksta po LP pastosti. tau ir pavyks
Nu ir kas per nesamones tos cistos ir dar visokios bjaurybes:( o matai as nznojau kad kiausides apipjautomos,o jetau gal nesikaros daugiau tie cistiniai visokie dariniai ir viskas bus gerai. Man atsimenu dar mano gydytoja ginekologe buvo aptikusi pienlige,bet sake kad isgyde, tai va kaip sakoma beda viena vis nevaiksto. Bet as labai tikiuosi kad viskas bus okiuke:)Reikia tik daugiau optimizmo,o as dazniausiai galvojau apie blogiausia.
QUOTE(Katauske.egle @ 2012 01 28, 17:50)
Nu ir kas per nesamones tos cistos ir dar visokios bjaurybes:( o matai as nznojau kad kiausides apipjautomos,o jetau gal nesikaros daugiau tie cistiniai visokie dariniai ir viskas bus gerai. Man atsimenu dar mano gydytoja ginekologe buvo aptikusi pienlige,bet sake kad isgyde, tai va kaip sakoma beda viena vis nevaiksto. Bet as labai tikiuosi kad viskas bus okiuke:)Reikia tik daugiau optimizmo,o as dazniausiai galvojau apie blogiausia.
na tik jau pesimizma salin paskaityk sekmes istorijas pamatysi kiek moterys padaro del savo angelelio skaitant asaros byra kokios moterys stiprios. na o tu buvai pastojus turbut uzteks, kad tave paremontuos ( pasalins cista) ir pranesi mums cia dziugiu naujienu ir virusiukais mus uzpilsi
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 28, 16:55)
na tik jau pesimizma salin paskaityk sekmes istorijas pamatysi kiek moterys padaro del savo angelelio skaitant asaros byra kokios moterys stiprios. na o tu buvai pastojus turbut uzteks, kad tave paremontuos ( pasalins cista) ir pranesi mums cia dziugiu naujienu ir virusiukais mus uzpilsi
Uoj butinai viska pranesiu,kai grysiu namo po operacijos pulsiu jum rasyt ir pasipasakot kaip jauciuosi ir visa kita,ir po kiek laiko parasysiu kad jau
QUOTE(Katauske.egle @ 2012 01 28, 18:07)
As einu privaciai pas gydytoja ginekologe savo,per ja jau viena kart buvau kai buvo persileidimas ir db paprasiau kad ji mane ten uzregistruotu. Manau kad ir pati bandysiu iisimt,tu pati emeisi ar kaip?
ne nepati bet esu emusi tai tik pakerpi siula ir istrauki tik viska reikia gerai dezinfekuoti.o kas ta ginekologe
QUOTE(boruziukas1 @ 2012 01 28, 17:06)
ne nepati bet esu emusi tai tik pakerpi siula ir istrauki tik viska reikia gerai dezinfekuoti.o kas ta ginekologe
Mano gydytoja Bondarenko,esu ja labai patenkinta. O tavoji?
QUOTE(Katauske.egle @ 2012 01 28, 19:27)
Mano gydytoja Bondarenko,esu ja labai patenkinta. O tavoji?
gyd. Salygiene labai gera gydytoja
QUOTE(boruziukas1 @ 2012 01 28, 18:38)
gyd. Salygiene labai gera gydytoja
O kas tave operavo?kaip pagulde ta diena labai daug tyrimu dare tau?
QUOTE(Katauske.egle @ 2012 01 28, 20:40)
O kas tave operavo?kaip pagulde ta diena labai daug tyrimu dare tau?
ji pati ir operavo.kai pagulde ta pacia diena ir operavo as taip buvau susitarusi.tyrimus buvau pasidariusi pries operacija kraujo du, slapimo ir kardiodegrama
QUOTE(boruziukas1 @ 2012 01 28, 18:45)
ji pati ir operavo.kai pagulde ta pacia diena ir operavo as taip buvau susitarusi.tyrimus buvau pasidariusi pries operacija kraujo du, slapimo ir kardiodegrama
as irgi viska pasidarius,bet nesuprantu mane rytoj guldo o pirmadieni operuos. Tik nznau kas operuos,noreciau kad ginekologijos skyriaus vedejas pats, bet kaip jau bus taip.
QUOTE(Katauske.egle @ 2012 01 28, 20:54)
as irgi viska pasidarius,bet nesuprantu mane rytoj guldo o pirmadieni operuos. Tik nznau kas operuos,noreciau kad ginekologijos skyriaus vedejas pats, bet kaip jau bus taip.
rytoj isvalys zarnyna ka galima pasidaryti ir namuose