Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(shyva @ 2012 01 28, 14:49)
Labukas visoms ka tik gryzau namo po laporaskopijos bei histeraskopijos. Savijauta gera ne taip ir baisu buvo smile.gif tai va apziurejo is vidaus ir rado visokiu smulkiu edno zidinuku, maza mioma viska pasalino  smile.gif kiausintakiai pratekami bet kiausides kazkokios pabalusios  verysad.gif  net nezinau ka tai reiskia verysad.gif  taigi bandysim toliau darbuotis ir laukti stebuklo  smile.gif

Sveikute,niu dabar lepink save,gulek ir saugokis,viskas bus gerai. Mes visos kartu:)
Atsakyti
QUOTE(Katauske.egle @ 2012 01 28, 16:54)
Nieko viskas bus gerai,nepergyvenk,susilauksit stebukliuko,vaiksciosim visos su pilvais didziuliais,laukim to stebukliuko. Gerai kad visos mes cia renkames,pasikalbam,palaikom viena kita.
Papildyta:
Kiek dieneliu tave laike,ar dare kokius is po to tyrimus,po kiek laiko po to vel ginekologe tavo sodinosi tave perziureti ar pasiseke ar ne?

trecia diena paleido.man dare sausio 13.dar pas gydytoja nebuvau po LP.man per LP paeme is kiausidziu tyrimus atsakymai po 3 sav.tai tada ir eisiu pas gydytoja
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2012 01 28, 15:25)
trecia diena paleido.man dare sausio 13.dar pas gydytoja nebuvau po LP.man per LP paeme is kiausidziu tyrimus atsakymai po 3 sav.tai tada ir eisiu pas gydytoja

As po laparoskopijos bandysiu kalbetis su gydytoju kuris mane operuos,klausiu ar galesiu iskart skrist y norvegija,tenai man isims siulus ir ginekologe turim lietuve tenai,as nesuprantu kodel vienom su tirpstanciais siulais siuva o kitom ne. Desiuos snd daiktus y ligonine,tik nznau gal tu zinai ar yra ligonineje internetas,gal tik uz ji reikia susimoketi.
Atsakyti
QUOTE(Katauske.egle @ 2012 01 28, 15:35)
As po laparoskopijos bandysiu kalbetis su gydytoju kuris mane operuos,klausiu ar galesiu iskart skrist y norvegija,tenai man isims siulus ir ginekologe turim lietuve tenai,as nesuprantu kodel vienom su tirpstanciais siulais siuva o kitom ne. Desiuos snd daiktus y ligonine,tik nznau gal tu zinai ar yra ligonineje internetas,gal tik uz ji reikia susimoketi.

Sveikos 4u.gif
Linkiu kuo didziausios sekmes ir pilvo po operacijos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nezinau kam cia siuva su tirpstanciais, bet as kiek esu girdejusi, tai visoms su parastais, po savaites istraukia.
O del interneto ligonineje, tai net neisivaizduoju, bet as prisijungiau is telefono biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 01 28, 15:47)
Sveikos  4u.gif
Linkiu kuo didziausios sekmes ir pilvo po operacijos  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Nezinau kam cia siuva su tirpstanciais, bet as kiek esu girdejusi, tai visoms su parastais, po savaites istraukia.
O del interneto ligonineje, tai net neisivaizduoju, bet as prisijungiau is telefono  biggrin.gif

O kodel pilvo po operacijos?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katauske.egle @ 2012 01 28, 15:52)
O kodel pilvo po operacijos?smile.gif

nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katauske.egle @ 2012 01 28, 17:35)

apie interneta nieko negirdejau.o siulus gali issiimti ir pati ten juoku darbas biggrin.gif o kas tave siunte i jurininkus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruziukas1: 28 sausio 2012 - 16:03
QUOTE(boruziukas1 @ 2012 01 28, 16:02)
apie interneta nieko negirdejau.o siulus gali issiimti ir pati ten juoku darbas biggrin.gif o kas tave siunte i jurininkus

As einu privaciai pas gydytoja ginekologe savo,per ja jau viena kart buvau kai buvo persileidimas ir db paprasiau kad ji mane ten uzregistruotu. Manau kad ir pati bandysiu iisimt,tu pati emeisi ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 01 28, 15:54)

Aciu labai,jo lauksim stebuklelio,noriu but jau su dideliu pilvu:)
Atsakyti
QUOTE(Katauske.egle @ 2012 01 28, 16:35)

sveika 4u.gif
linkiu kuo didziausios sekmes ir kuo maziau baimes nebijok viskas bus thumbup.gif visos ta perejom ir visos laukiam pilvuku blush2.gif tik vienos greiciau kitos veliau bet visos vaiksciosim nestuke.gif
manau viska suderinsi su operavusia gydytoja. na kitose ligoninese daro su tirpstanciais siulais, o man ir reikejo traukt kaip ir kitom mergaitem tik po 6 dienu . ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Grim @ 2012 01 28, 16:03)
Prieš operaciją kalbėjom su gydytoja, kad IVF reikėtų daryt, bet dabar dar pamėginsim porą IUI...
Man įtarė, kad vėl atsinaujino endo  doh.gif Visokie tyrimai kaip ir geri, tik vaikų kaip nėr, taip nėr, o kadangi endo prieš keletą metų jau buvo, tai buvo įtarimų, jog atsinaujino. O histero tuo pačiu, gydytoja pasiūlė, aš sutikau (ir pati būčiau prašius), kad jau viskas būtų aišku...
O savo angelėlio aš jau septynerius metelius laukiu...

vaje kaip ilgai doh.gif o nors karta buvai pastojusi ar niekad blush2.gif mes su tavim palyginus laukiam tik 2.6metu. ax.gif man ir endo Ist po LP praejo pusmetis , po histero keli men ir vis dar laukiam.... as niekad nebuvau pastojus . ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 28 sausio 2012 - 16:34
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 28, 16:30)
sveika 4u.gif
linkiu kuo didziausios sekmes ir kuo maziau baimes nebijok viskas bus  thumbup.gif  visos  ta perejom ir visos laukiam pilvuku  blush2.gif  tik vienos greiciau kitos veliau bet visos vaiksciosim  nestuke.gif
manau viska suderinsi su operavusia gydytoja. na kitose ligoninese daro su tirpstanciais siulais, o man ir reikejo traukt kaip ir kitom mergaitem tik po 6 dienu .  ax.gif

Aciu uz palaikyma,snd jau eisiu krautis daiktu ir rytoj jau y ligonine,laukiu kad tik greiciau viskas praeitu,tas laukimas operacijos bus pats baisiausias,o po operacijos jau lauksiu kada isleis namo, tik dievo maldauju kad viskas butu gerai,nes kitom skaiciau kad panaikino su kiauside ar kazkas tenai,bet as labai jauna tai manau viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(shyva @ 2012 01 28, 15:49)
Labukas visoms ka tik gryzau namo po laporaskopijos bei histeraskopijos. Savijauta gera ne taip ir baisu buvo smile.gif tai va apziurejo is vidaus ir rado visokiu smulkiu edno zidinuku, maza mioma viska pasalino  smile.gif kiausintakiai pratekami bet kiausides kazkokios pabalusios  verysad.gif  net nezinau ka tai reiskia verysad.gif  taigi bandysim toliau darbuotis ir laukti stebuklo  smile.gif

na dabar sveikateles tau 4u.gif na matai taip ir sakem kad nebus taip baisu kaip bijom ax.gif
kiek suprantu tau rado endo o kokiai stadijai priskyre? bet sauniausia kad kiausintakiai pratekami thumbup.gif na bet apie kiausides tai tikrai idomu ka cia reiskia g.gif na o dabar kibsit i darbus po visu remontu ir greitai patapsi nestuke.gif beje po kiek dienu leido ND atlikinet. blush2.gif
Atsakyti