Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(rutaute @ 2012 01 26, 19:28)
As vakar visai atsitiktinai zurnala bevartydama pamaciau reklama www.tarokaralyste.lt na paziurejau skype uzsisakiau siandien kad ji mane konsultuos na ir siandien dvi valandas ji man kortas kele ir viska rase i skype smile.gif
Na visai patiko daug tiesos pasake biggrin.gif  O labiausiai tai tie dvynukai uzstrigo smile.gif

o tai tu praprasciausiai "uzsisakei"? unsure.gif jokio mokescio? g.gif sudominai mane cia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 01 25, 23:49)
Dabar paskaičiavau - jei priskaičiuot ir trumputes narkozes, tai aš jų turėjau... rodos, 7 doh.gif Ryt 8  unsure.gif

vajei mergyt doh.gif tai kodel tiek daug narkoziu g.gif man atmintis po dvieju suslubavo o kaip pas tave blush2.gif
sekmes ir geru rezu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 01 26, 22:39)
o tai tu praprasciausiai "uzsisakei"?  unsure.gif  jokio mokescio?  g.gif  sudominai mane cia  lotuliukas.gif

Aha jokio mokescio,kad tu suzinotum kiek as jai pervedziau pinigeliu doh.gif ,tai pamanytum ak man biski pasimaise,bet smalsumas savo daro g.gif
Papildyta:
Siaip tai galejau ir pigiau susirasti,bet zinai kaip reklamos vos ne kas antram zurnale,tai taip ir sugundo zmogu smile.gif ,bet dabar ji man sake kad bet kada ir bet kokiu klausimu galesiu as i ja kreiptis ir nereikes papildomai moketi,o reikejo tik foto savo nusiusti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutaute: 26 sausio 2012 - 22:02
Sveikos, grįžau jau šiandien iš ligoninės, darė LP ir histeroskopiją, nieko nerado unsure.gif
Pamiegojau, jaučiuos gerai smile.gif Tik kai pavaikštau, truputį maudžia pečius ir po šonkauliais, bet čia nieki irnesakyk.gif
Nebijokit, kurių dar laukia operacija, tikrai nebijokit wink.gif

QUOTE(sheila102 @ 2012 01 26, 21:56)
vajei mergyt  doh.gif  tai kodel tiek daug narkoziu  g.gif man atmintis po dvieju suslubavo o kaip pas tave  blush2.gif
sekmes ir geru rezu  4u.gif

Ačiū smile.gif
Atmintis prastesnė nei anksčiau... Bet dar kažką sugebu atsimint, tai labai nesijaudinu biggrin.gif Nusipirkus esu knygą, kaip lavint atmintį, sakiau, reiks užsiimt smile.gif
O narkozės tai buvo, kai darė nosies opraciją, paskiau abraziją, LP du kartus, gimdos nuotrauką du kartus ir punkciją du kartus. Dauguma trumpų, ale vis tiek...
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 01 27, 01:23)
Sveikos, grįžau jau šiandien iš ligoninės, darė LP ir histeroskopiją, nieko nerado  unsure.gif
Pamiegojau, jaučiuos gerai smile.gif Tik kai pavaikštau, truputį maudžia pečius ir po šonkauliais, bet čia nieki irnesakyk.gif
Ačiū smile.gif
Atmintis prastesnė nei anksčiau... Bet dar kažką sugebu atsimint, tai labai nesijaudinu biggrin.gif Nusipirkus esu knygą, kaip lavint atmintį, sakiau, reiks užsiimt smile.gif
O narkozės tai buvo, kai darė nosies opraciją, paskiau abraziją, LP du kartus, gimdos nuotrauką du kartus ir punkciją du kartus. Dauguma trumpų, ale vis tiek...

sveika sugryzus dziugu kad geros naujienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 01 27, 00:23)
Sveikos, grįžau jau šiandien iš ligoninės, darė LP ir histeroskopiją, nieko nerado  unsure.gif
Ačiū smile.gif

dziugu girdeti, kad viskas gerai thumbup.gif db laukiam vaisingu rezultatu nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Sveika sugryzusi GRIM 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,na va jau tau praejo visos baimes,dabar jau gali kibti i darbus kad kuo greiciau taptum nestuke.gif thumbup.gif ,to is visos sirdies tau linkiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
O kaip ta histeroskpija,ar nebaisi labai? smile.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos smile.gif

Rutaute, nežinau, ar baisi histeroskopija - miegojau smile.gif Jei nebūtų sakę, kad darė, net būčiau ir nežinojus smile.gif Pabudus truputį maudė pilvo apačią, bet suleido vaistų ir nuo to laiko nieko nemaudžia, tik nuo LP pečius ir truputį siūles. Bet čia kai atsistoju, o, kai guliu, tai išvis sveika kaip agurkėlis jaučiuos biggrin.gif
Tik va, operacinėse šalta, tai pašalau. matyt... Gerklę skauda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 01 27, 16:42)
Ačiū, merginos smile.gif

Rutaute, nežinau, ar baisi histeroskopija - miegojau smile.gif Jei nebūtų sakę, kad darė, net būčiau ir nežinojus smile.gif Pabudus truputį maudė pilvo apačią, bet suleido vaistų ir nuo to laiko nieko nemaudžia, tik nuo LP pečius ir truputį siūles. Bet čia kai atsistoju, o, kai guliu, tai išvis sveika kaip agurkėlis jaučiuos biggrin.gif
Tik va, operacinėse šalta, tai pašalau. matyt... Gerklę skauda doh.gif

gerkle skauda ne nuo pasalimo o nuo vamzdelio kuri per operacija ikisa i gerkle
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2012 01 27, 14:44)
gerkle skauda ne nuo pasalimo o nuo vamzdelio kuri per operacija ikisa i gerkle

Buvo ir man tokia mintis, tik galvojau per LP gal nekiša... Tada jaučiu jo, nes tas skausmas kažkur giliai jaučiasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 01 27, 15:56)
Buvo ir man tokia mintis, tik galvojau per LP gal nekiša... Tada jaučiu jo, nes tas skausmas kažkur giliai jaučiasi  doh.gif

O kiek mazdaug truko operacija?
Ir nieko tau jos metu nerado nei LP nei histero?
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 01 27, 16:56)
O kiek mazdaug truko operacija?
Ir nieko tau jos metu nerado nei LP nei histero?

Gerą valandą abi truko. Pamenu, kad klausiau pabudus, kiek valandų biggrin.gif
Nieko nerado blink.gif
Atsakyti