Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(kisvaida @ 2012 01 21, 18:31)
kokius tyrimus dareisi? siek tiek net pavydziu tau  blush2.gif  tu jau zinai, kada bus operacija ir pan. o as dar nzn, nervina tas laukimas  doh.gif

Dazniausiai atlieka kraujo tyrimus. wink.gif Mano atveju, savaite pries turejau nusiusti du kraujo donorus, tokia tvarka pas mane. Per pirmaja lp netekau daug, tai kaip supratau, pasiteisino.
Atsakyti
As penktadieni irgi visus tyrimus pasidariau,o ryt vaziuoju siuntima pasiimti ir gal jau zinosiu data,bet tai jeigu mane operacijai tik po men.parasys tai tie tyrimai bus negaliojantys,kazin reikes per nauja darytis? g.gif
Nebent mane greitai tikisi gultyti
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 01 22, 10:10)
As penktadieni irgi visus tyrimus pasidariau,o ryt vaziuoju siuntima pasiimti ir gal jau zinosiu data,bet tai jeigu mane operacijai tik po men.parasys tai tie tyrimai bus negaliojantys,kazin reikes per nauja darytis? g.gif 
Nebent mane greitai tikisi gultyti

na jei po menesio LP darys visko gali buti, kad tyrimus teks kartoti. kiek pamenu tyrimai galioja dvi savaites 4u.gif tik mergaites nesusirkit persalimo ligos siauteja, nes jei turesit temperaturos tai ir LP nukels 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 22 sausio 2012 - 10:17
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 22, 11:15)
na jei po menesio LP darys visko gali buti, kad tyrimus teks kartoti. kiek pamenu tyrimai galioja dvi savaites 4u.gif tik mergaites nesusirkit persalimo ligos siauteja, nes jei turesit temperaturos tai ir LP nukels  4u.gif

Nu jo dabar tie orai nekoki,reikia saugotis, o kazin kodel nedaro su temp? ar del to kad kokia infekcija neisimestu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 01 22, 12:05)
Nu jo dabar tie orai nekoki,reikia saugotis, o kazin kodel nedaro su temp? ar del to kad kokia infekcija neisimestu? g.gif

Aga, skaitosi kiek zinau kad padideja rizika ax.gif
Atsakyti
gal atsirado mergaiciu, kurioms LP dare Radzeviciute? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 23, 22:51)
Aga, skaitosi kiek zinau kad padideja rizika  ax.gif

jo su temperatura nedaro. Man kai dare LP tai turejau sloga ir ant lupu buvi herpisas, tai irgi nelabai norejo daryti. Nes sako kad gali sukelti infekcija, gali kilti temperatura.
Atsakyti
QUOTE(ryzik @ 2012 01 24, 19:52)
jo su temperatura nedaro. Man kai dare LP tai turejau sloga ir ant lupu buvi herpisas, tai irgi nelabai norejo daryti. Nes sako kad gali sukelti infekcija, gali kilti temperatura.

man ir sake kad temperatura gali sukelti infekcija ar kazkaip panasiai. blush2.gif
Atsakyti
labas merginos na va as jau po daktarelio paskyre operacijos diena vasario 7,bet sake pakolkas laparoskopijos nedarysim pirmiausiai histeroskopija,nes kaip mano man yra ASERMANO sindromas 2-3 stadija,na va siek tiek nuramino del to kad nereiks laparoskopijos,bet sake kad histeroskopija tai pat turi savo pavoju. Na ka is tiesu tai ir laukiu tos dienos mazu mane pagydys ir galesiu susilaukti maziuko leliuko, kazkaip net ta baime praeina kaip pagalvoju,kad po to bus viskas gerai,labai to tikiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 01 24, 22:08)
labas merginos na va as jau po daktarelio paskyre operacijos diena vasario 7,bet sake pakolkas laparoskopijos nedarysim pirmiausiai histeroskopija,nes kaip mano man yra ASERMANO sindromas 2-3 stadija,na va siek tiek nuramino del to kad nereiks laparoskopijos,bet sake kad histeroskopija tai pat turi savo pavoju. Na ka is tiesu tai ir laukiu tos dienos mazu mane pagydys ir galesiu susilaukti maziuko leliuko,  kazkaip net ta baime praeina kaip pagalvoju,kad po to bus viskas gerai,labai to tikiuosi smile.gif

Labukas, Sekmes tau, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 01 24, 22:08)
labas merginos na va as jau po daktarelio paskyre operacijos diena vasario 7

Man vasario 6 (jei mėmės laiku pašliauš) tai galesim drebeti kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 01 25, 14:20)
Man vasario 6 (jei mėmės laiku pašliauš) tai galesim drebeti kartu mirksiukas.gif

O tau pas P.V nes man tai jo,sake ryte atvaziuoti nieko nevalgius nieko negerus ir tada darys histero. Kazin niekam nera dare siame forume histero?
Atsakyti