Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Triunfante @ 2012 01 19, 13:58)
Ryzik, sveikatos.  4u.gif

Sakykite, kur ta drena stato, kaip tai atrodo?  g.gif

Aciu labai. Stato is desines puses. Merginos nepergyvenkit. Man tai tikrai neskaudejo, kaip trauke. Mano kaimine mane prigasdino, kad bus nemalonu. Bet as nieko nejauciau.
Atsakyti
QUOTE(ryzik @ 2012 01 19, 14:44)
Aciu labai. Stato is desines puses. Merginos nepergyvenkit. Man tai tikrai neskaudejo, kaip trauke. Mano kaimine mane prigasdino, kad bus nemalonu. Bet as nieko nejauciau.

Nemanau, kad numirsime kol drena istrauks. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ryzik @ 2012 01 19, 14:44)
Stato is desines puses.

nebutinai mirksiukas.gif man state is kaires..
Papildyta:
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 19, 14:46)
Nemanau, kad numirsime kol drena istrauks.  smile.gif

nemirsim, ne smile.gif man buvo labai nemalonu...tai sesute sako-turbut negimdzius, kad taip skausmo nepernesat biggrin.gif pas mane greit zaizdos gyja, tai tas drenas jau sasu buvo uzsidejes..uztat ir ne patys maloniausi pojuciai..
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 19, 15:38)
nemirsim, ne smile.gif man buvo labai nemalonu...tai sesute sako-turbut negimdzius, kad taip skausmo nepernesat biggrin.gif pas mane greit zaizdos gyja, tai tas drenas jau sasu buvo uzsidejes..uztat ir ne patys maloniausi pojuciai..

Man tikrai nemalonu buvo, kai i bamba kiso skalpeli, kad mazga siulu iskrapstyti, kai siulus traukti reikejo, maniau slapia vieta paliksiu. rolleyes.gif Bet tai neprilygo skausmui viduriu po lp, o verkiu tik kai vyras salia, jeigu tik gyd., tyliu datis sukandusi, asaros tik rieda ir nei mu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 19, 16:00)
Man tikrai nemalonu buvo, kai i bamba kiso skalpeli, kad mazga siulu iskrapstyti, kai siulus traukti reikejo, maniau slapia vieta paliksiu.  rolleyes.gif Bet tai neprilygo skausmui viduriu po lp, o verkiu tik kai vyras salia, jeigu tik gyd., tyliu datis sukandusi, asaros tik rieda ir nei mu.  ax.gif

o pas mane kakzaip atvirksciai..jau nusiteikiau kai siulus trauks , kad ziauriai skaudes.. smile.gif issiruosiau ryte i ligonine...ir tik eidama prie kabineto pagalvojau, kad uzsidejau pacius auksciausius savo aukstakulnius lotuliukas.gif tai jei skaudes kai isims siulus, kazi kaip paeisiu lotuliukas.gif o neskaudejo visai..net nejauciau...tik gyd.klausiu jau viskas., nes net nejauciau nieko..o ka dare LP metu? Nes man tik nuo duju skaudejo krutine..nors nemazai viduriuose visko patvarke..
Atsakyti
As is viso neturejau jokio nusistatymo, zmones sako, kad neskauda, o as kantri tikrai, tai kazkaip nesitikejau, tai kai eme is triju pirmu kabes, nieko nejauciau, o kai bamba pradejo, tada buvo saldu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 19, 16:11)
As is viso neturejau jokio nusistatymo, zmones sako, kad neskauda, o as kantri tikrai, tai kazkaip nesitikejau, tai kai eme is triju pirmu kabes, nieko nejauciau, o kai bamba pradejo, tada buvo saldu.  smile.gif

o man merginos, siula tik tai trauke is skilutes, kur drenas stovejo. O kitur tirpukai. g.gif cia tokie siulai, kurie prapola paskui.
Papildyta:
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 19, 15:38)
nebutinai mirksiukas.gif  man state is kaires..
Papildyta:

Jo, as sutinku su tavim. Ziurent koki kiausidi tvarko. Kai man tvarke kaire, tai is desines pastate drena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ryzik: 19 sausio 2012 - 18:19
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 19, 14:36)
Jeigu diagnostine, tai manau, kad tikrai nededa.

man dare diagnostine LP tai dreno nedejo ax.gif
Atsakyti
Kiek zinau tai per diagnostines tikrai nededa dreno, o vat jeigu jau buna operacine tai visko gali buti kad ydes,bet cia tai irgi ne visoms jo reikia, o del siulu tai gal geriausia kaip tirpstancius deda,tada ramu.
Na as syki buvau taip susizalojusi pirsta kad teko ji siusti,na ir ka jus galvojate kaip uzgijo siulus as pati issemiau ir nieko ten baisaus.O be to mano mama ir teta medikes tai jei reikes jos isims is pilvo siulus,vistiek savesnis zmogus svelnesnis smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,kur visos pradinge? 4u.gif kai sekasi sveikti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 01 21, 15:48)
Sveikos merginos,kur visos pradinge? 4u.gif  kai sekasi sveikti? smile.gif

Labas, aš tai čia, apie drenus galvoju ir LP ruošiuos lotuliukas.gif

Jau tyrimus visus pasidariau, ramu. Greičiau ateitų ir praeitų. Nebijau, bet ir noro didelio nėr smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 01 21, 17:01)
Labas, aš tai čia, apie drenus galvoju ir LP ruošiuos lotuliukas.gif

Jau tyrimus visus pasidariau, ramu. Greičiau ateitų ir praeitų. Nebijau, bet ir noro didelio nėr smile.gif

kokius tyrimus dareisi? siek tiek net pavydziu tau blush2.gif tu jau zinai, kada bus operacija ir pan. o as dar nzn, nervina tas laukimas doh.gif
Atsakyti