Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

aciu uz palaikyma! reikia buti stipriai! gretai visos mes sulauksim to dziaugsmo, bunant nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 01 18, 14:58)
aciu uz palaikyma! reikia buti stipriai! gretai visos mes sulauksim to dziaugsmo, bunant  nestuke.gif

aisku, kad reikia mirksiukas.gif tik nevisad tai pavyksta...tada galima pabut ir silpnai..svarbu, kad per ilgai neuzsitestu sita stadija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 01 17, 15:11)
Sveika sugryzusu 4u.gif  4u.gif  4u.gif , nagi nagi pasakok kaip viskas sekesi? smile.gif

Labukas. As progulejau beveik visa savaite. Mane labai isgasdino, daktarai padare konsiliuma ir pasake, kad gal reikes salinti kaire kiauside. Nes labai didele cista. 9.5cm. Daug man nervu kainavo. verysad.gif Bet aciu dievui nepasalino. Pasirodo turejau cista 4 cm it didelis uzdegimas. Mano cista pelveperitonine. Nesuprantu kokia tai. Ar cia labai blogai?Tai 5 dienos gavau antibijotikus doh.gif Dabar jau nieko.
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 01 18, 14:58)
aciu uz palaikyma! reikia buti stipriai! gretai visos mes sulauksim to dziaugsmo, bunant  nestuke.gif

Taip merginos,ateis ir musu kiema svente 4u.gif ,tik reikia tuo tiketi,o tada skleisim virusiukus visame sitam forume biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ryzik @ 2012 01 18, 18:35)
Labukas. As progulejau beveik visa savaite. Mane labai isgasdino, daktarai padare konsiliuma ir pasake, kad gal reikes salinti kaire kiauside. Nes labai didele cista. 9.5cm. Daug man nervu kainavo. verysad.gif  Bet aciu dievui nepasalino. Pasirodo turejau cista 4 cm it didelis uzdegimas.  Mano cista pelveperitonine. Nesuprantu kokia tai. Ar cia labai blogai?Tai 5 dienos gavau antibijotikus doh.gif  Dabar jau nieko.

Oi laikykis ir greiciau sveik 4u.gif 4u.gif 4u.gif,o tai pas tave tik cista buvo?
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 01 18, 19:27)
Taip merginos,ateis ir musu kiema svente 4u.gif ,tik reikia tuo tiketi,o tada skleisim virusiukus visame sitam forume biggrin.gif
Papildyta:

Oi laikykis ir greiciau sveik 4u.gif  4u.gif  4u.gif,o tai pas tave tik cista buvo?

ne netik. Buvo didelis uzdegimas kairei kiausidei ir nedidelis desinei. Nesuprantu nuo ko jie pas mane? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Grim @ 2012 01 17, 22:45)
Sveikos!

Jungiuosi į trijų skylučių klubą biggrin.gif
Kitą savaitę laukia LP. Jau antrą kartą, tai viskas kaip ir žinoma. Tik dabar prisiskaičiau, kad kartais stato drenus doh.gif  Va šito tai nenoriu visai. O čia kokiu atveju? Anąkart kažkaip pati susitvarkiau su šiuo reikalu smile.gif

Labukas. Man irgi state drena. Jausmas nekoks, tempe biski. Man tai dar ir menesines prasidejo. Kaip dave kraujas, tai kaip is krano. Labai issigandau. neks nieko ne pasake. blush2.gif O daktarai sako, kad sukeliau panika. Nu iskur mums zinuoti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Ryzik, sveikatos. 4u.gif

Sakykite, kur ta drena stato, kaip tai atrodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 19, 13:58)
Ryzik, sveikatos.  4u.gif

Sakykite, kur ta drena stato, kaip tai atrodo?  g.gif

ta drena ikisa per viena is skyluciu, kurias daro sone..pas mane tvarke desine kiauside, tai drenas buvo isvestas is kaires puses..
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 19, 14:05)
ta drena ikisa per viena is skyluciu, kurias daro sone..pas mane tvarke desine kiauside, tai drenas buvo isvestas is kaires puses..

Tai ji kuriam laikui ideda, nereikia namo vaziuoti su juo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 19, 14:08)
Tai ji kuriam laikui ideda, nereikia namo vaziuoti su juo?  unsure.gif

oi nee.. biggrin.gif namo su juo taves tikrai nepaleistu..man po operacijos idejo, o kita diena ryte jau ir iseme mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 19, 14:09)
oi nee.. biggrin.gif  namo su juo taves tikrai nepaleistu..man po operacijos idejo, o kita diena ryte jau ir iseme mirksiukas.gif

Tai tuomet nieko ten baisaus, svarbu, kad namo nereiktu vaziuoti su visokiais drenais. smile.gif Ji dazniausiai deda kai buna operuojamos cistos ar as klaidingai supratau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 19, 14:11)
Tai tuomet nieko ten baisaus, svarbu, kad namo nereiktu vaziuoti su visokiais drenais.  smile.gif Ji dazniausiai deda kai buna operuojamos cistos ar as klaidingai supratau?  g.gif

net nezinau.. g.gif tiesiog kaip supratau bent jau man per LP praplove vidu kazkokiu skysciu(gal dezinfekuojamciu kokiu), o drenas buvo tam kad pasisalintu visi jo likuciai ir kraujas..jei LP tik diagnostine, tai gal but ir nededa jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 19, 14:14)
net nezinau.. g.gif tiesiog kaip supratau bent jau man per LP praplove vidu kazkokiu skysciu(gal dezinfekuojamciu kokiu), o drenas buvo tam kad pasisalintu visi jo likuciai ir kraujas..jei LP tik diagnostine, tai gal but ir nededa jo smile.gif

Jeigu diagnostine, tai manau, kad tikrai nededa. Man po pirmos lp drenu nedejo, nors operacija buvo ne is paprastu, sikart nezinau kaip bus, bet kuriuo atveju, patirties jau turiu, zinau kas ir kaip, tikiuosi bus lengviau. smile.gif
Atsakyti