aciu uz palaikyma! reikia buti stipriai! gretai visos mes sulauksim to dziaugsmo, bunant
QUOTE(kisvaida @ 2012 01 18, 14:58)
aciu uz palaikyma! reikia buti stipriai! gretai visos mes sulauksim to dziaugsmo, bunant
aisku, kad reikia tik nevisad tai pavyksta...tada galima pabut ir silpnai..svarbu, kad per ilgai neuzsitestu sita stadija
QUOTE(rutaute @ 2012 01 17, 15:11)
Sveika sugryzusu , nagi nagi pasakok kaip viskas sekesi?
Labukas. As progulejau beveik visa savaite. Mane labai isgasdino, daktarai padare konsiliuma ir pasake, kad gal reikes salinti kaire kiauside. Nes labai didele cista. 9.5cm. Daug man nervu kainavo. Bet aciu dievui nepasalino. Pasirodo turejau cista 4 cm it didelis uzdegimas. Mano cista pelveperitonine. Nesuprantu kokia tai. Ar cia labai blogai?Tai 5 dienos gavau antibijotikus Dabar jau nieko.
QUOTE(kisvaida @ 2012 01 18, 14:58)
Taip merginos,ateis ir musu kiema svente ,tik reikia tuo tiketi,o tada skleisim virusiukus visame sitam forume
Papildyta:
QUOTE(ryzik @ 2012 01 18, 18:35)
Labukas. As progulejau beveik visa savaite. Mane labai isgasdino, daktarai padare konsiliuma ir pasake, kad gal reikes salinti kaire kiauside. Nes labai didele cista. 9.5cm. Daug man nervu kainavo. Bet aciu dievui nepasalino. Pasirodo turejau cista 4 cm it didelis uzdegimas. Mano cista pelveperitonine. Nesuprantu kokia tai. Ar cia labai blogai?Tai 5 dienos gavau antibijotikus Dabar jau nieko.
Oi laikykis ir greiciau sveik ,o tai pas tave tik cista buvo?
QUOTE(rutaute @ 2012 01 18, 19:27)
Taip merginos,ateis ir musu kiema svente ,tik reikia tuo tiketi,o tada skleisim virusiukus visame sitam forume
Papildyta:
Papildyta:
ne netik. Buvo didelis uzdegimas kairei kiausidei ir nedidelis desinei. Nesuprantu nuo ko jie pas mane?
Papildyta:
QUOTE(Grim @ 2012 01 17, 22:45)
Sveikos!
Jungiuosi į trijų skylučių klubą
Kitą savaitę laukia LP. Jau antrą kartą, tai viskas kaip ir žinoma. Tik dabar prisiskaičiau, kad kartais stato drenus Va šito tai nenoriu visai. O čia kokiu atveju? Anąkart kažkaip pati susitvarkiau su šiuo reikalu
Jungiuosi į trijų skylučių klubą
Kitą savaitę laukia LP. Jau antrą kartą, tai viskas kaip ir žinoma. Tik dabar prisiskaičiau, kad kartais stato drenus Va šito tai nenoriu visai. O čia kokiu atveju? Anąkart kažkaip pati susitvarkiau su šiuo reikalu
Labukas. Man irgi state drena. Jausmas nekoks, tempe biski. Man tai dar ir menesines prasidejo. Kaip dave kraujas, tai kaip is krano. Labai issigandau. neks nieko ne pasake. O daktarai sako, kad sukeliau panika. Nu iskur mums zinuoti
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 19, 13:58)
ta drena ikisa per viena is skyluciu, kurias daro sone..pas mane tvarke desine kiauside, tai drenas buvo isvestas is kaires puses..
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 19, 14:05)
ta drena ikisa per viena is skyluciu, kurias daro sone..pas mane tvarke desine kiauside, tai drenas buvo isvestas is kaires puses..
Tai ji kuriam laikui ideda, nereikia namo vaziuoti su juo?
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 19, 14:08)
Tai ji kuriam laikui ideda, nereikia namo vaziuoti su juo?
oi nee.. namo su juo taves tikrai nepaleistu..man po operacijos idejo, o kita diena ryte jau ir iseme
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 19, 14:09)
oi nee.. namo su juo taves tikrai nepaleistu..man po operacijos idejo, o kita diena ryte jau ir iseme
Tai tuomet nieko ten baisaus, svarbu, kad namo nereiktu vaziuoti su visokiais drenais. Ji dazniausiai deda kai buna operuojamos cistos ar as klaidingai supratau?
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 19, 14:11)
Tai tuomet nieko ten baisaus, svarbu, kad namo nereiktu vaziuoti su visokiais drenais. Ji dazniausiai deda kai buna operuojamos cistos ar as klaidingai supratau?
net nezinau.. tiesiog kaip supratau bent jau man per LP praplove vidu kazkokiu skysciu(gal dezinfekuojamciu kokiu), o drenas buvo tam kad pasisalintu visi jo likuciai ir kraujas..jei LP tik diagnostine, tai gal but ir nededa jo
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 19, 14:14)
net nezinau.. tiesiog kaip supratau bent jau man per LP praplove vidu kazkokiu skysciu(gal dezinfekuojamciu kokiu), o drenas buvo tam kad pasisalintu visi jo likuciai ir kraujas..jei LP tik diagnostine, tai gal but ir nededa jo
Jeigu diagnostine, tai manau, kad tikrai nededa. Man po pirmos lp drenu nedejo, nors operacija buvo ne is paprastu, sikart nezinau kaip bus, bet kuriuo atveju, patirties jau turiu, zinau kas ir kaip, tikiuosi bus lengviau.