Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

O tai cia kaip supratau krikscioniskuose gimdymo namuose?
Jei taip tai pas koki daktara?
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 01 18, 12:37)
biggrin.gif Prajuokinai smile.gif Aš kažkaip maniau, kad skauda su tuo drenu  doh.gif

skaudet tai neskauda..tik nemalonu smile.gif man cia pati nemaloniausia procedura per LP...nu bet jei reik tai reik..nes palatoj su manim gulejo moteris, kuriai pries 10metu dare operacija ir dreno nestate...tai tas skystis liko viduj, ko pasekoje visi organai buvo sulipe kruvon doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 01 18, 11:42)
O tai cia kaip supratau krikscioniskuose gimdymo namuose?
Jei taip tai pas koki daktara?

Parašiau AŽ 4u.gif
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 18, 11:47)
...tai tas skystis liko viduj, ko pasekoje visi organai buvo sulipe kruvon doh.gif

doh.gif Tai jau tada geriau tegu statp tą dreną... Tik aš net nežinojau, kad juos apskritai stato, kai LP daro...
O tai jau įveda tada, kai atsibundi, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 01 18, 13:13)
Parašiau AŽ  4u.gif

doh.gif Tai jau tada geriau tegu statp tą dreną... Tik aš net nežinojau, kad juos apskritai stato, kai LP daro...

Stato stato..atsibundi jau su drenu mirksiukas.gif patvarko viska, kol miegi smile.gif tik nemalonu tas svetimkunis viduj..ir liepia kaiptik su juo daugiau judeti, vartytis, nes taip greiciau tas skystis pasisalina..Tai vaiksciojau su juo kaip su rankinuku lotuliukas.gif kita diena po LP ir iseme ji..kai istraukia ji dar nemalonu:) bet viskas iskenciama vardan nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 01 18, 13:13)
Parašiau AŽ  4u.gif

Atsibundi ja usu drenu smile.gif IR nevisada stato. Mano palaciokei salino cista ir dejo drena, nu cista jos buvo galinga - 8cm. O draugei nestate, nors irgi salino cista. Nera malonu bet nieko baisaus.
O daugiau visi tyrimai jusu normalus? Teisingai suprantu kad itaria kad endo atsinaujino?
Atsakyti
kaip dziugu, kurios jau atlaike LP ir zino, kad viskas gerai, gali toliau planuoti nestuke.gif

o as laukiu mmm, kurios visada pasirodydavo, isgerus paskutine dupho tablete, arba yra buve, net ta pacia diena, kai isgeriu paskutine dupho tablete, o sikart jos veluoja doh.gif gal del jaudulio? g.gif vis vien kiekviena diena galvoju apie LP, tikesi, kad viskas bus gerai. gal tai itakoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 01 18, 13:26)
kaip dziugu, kurios jau atlaike LP ir zino, kad viskas gerai, gali toliau planuoti  nestuke.gif

o as laukiu mmm, kurios visada pasirodydavo, isgerus paskutine dupho tablete, arba yra buve, net ta pacia diena, kai isgeriu paskutine dupho tablete, o sikart jos veluoja  doh.gif gal del jaudulio?  g.gif vis vien kiekviena diena galvoju apie LP, tikesi, kad viskas bus gerai. gal tai itakoja?  g.gif

O gal NT? ar jokiu sansu net menkiausiu ner?
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 01 18, 13:26)
kaip dziugu, kurios jau atlaike LP ir zino, kad viskas gerai, gali toliau planuoti  nestuke.gif

o as laukiu mmm, kurios visada pasirodydavo, isgerus paskutine dupho tablete, arba yra buve, net ta pacia diena, kai isgeriu paskutine dupho tablete, o sikart jos veluoja  doh.gif gal del jaudulio?  g.gif vis vien kiekviena diena galvoju apie LP, tikesi, kad viskas bus gerai. gal tai itakoja?  g.gif

Visko gali buti kad ir del jaudulio,nes nervukai tai visko organizme pridaryti gali,
o man tai vat tas svoris per 2savaites tai 5kg netekau is to streso,net baisoka verysad.gif kazkaip net valgyti nesinori,tai tik per prievarta pavalgai kad organizmas neissektu,nes dabar jauciu kad tik saltis krecia,biski persalau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 18, 12:21)
O daugiau visi tyrimai jusu normalus? Teisingai suprantu kad itaria kad endo atsinaujino?

Taip, visi kiti geri... Įtaria, kad atsinaujino doh.gif

Kisvaida, gali būt, kad dėl streso vėluoja... O gal...? ax.gif
Atsakyti
oi, mergytes, tikrai noreciau, kad butu nestuke.gif siandien padariau NT - tik I verysad.gif tad tikrai stresas, laukimas, nerimas ir nezinomybe itakoja doh.gif

be to, gydytoja sake, kad mmm turi pasirodyti per 10 dienu nuo paskutines isgertos dupho tabletes. keista tik tai, kad iki siol nereikedavo tiek laukti. siandien jau 5 diena nuo paskutines dupho tabletes.
Papildyta:
QUOTE(rutaute @ 2012 01 18, 13:37)
Visko gali buti kad ir del jaudulio,nes nervukai tai visko organizme pridaryti gali,
o man tai vat tas svoris per 2savaites tai 5kg netekau is to streso,net baisoka  verysad.gif kazkaip net valgyti nesinori,tai tik per prievarta pavalgai kad organizmas neissektu,nes dabar jauciu kad tik saltis krecia,biski persalau doh.gif

oi, kad man kristu kg, ne velnio lotuliukas.gif as nesu kubiliukas, bet sioks toks virssvoris yra, kurio tikrai noreciau atsikratyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kisvaida: 18 sausio 2012 - 13:10

sirdi uzliejo liudesys ir net sioks toks pavydas, nes pries kelias minutes suzinojau, kad pusbrolio zmona laukiasi antro kleckiuko. idomiausia, kad jos atliktas NT buvo teigiamas, likus savaitei iki mmm.
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 01 18, 14:34)
sirdi uzliejo liudesys ir net sioks toks pavydas, nes pries kelias minutes suzinojau, kad pusbrolio zmona laukiasi antro kleckiuko. idomiausia, kad jos atliktas NT buvo teigiamas, likus savaitei iki mmm.

console.gif pazystamas jausmas...belieka tik isliudeti ir vel ziuret i prieki..o kas daugiau unsure.gif ateis ir i musu kiema svente, jei ne pavasarim tai vasara, o gal rudeni..o jei ka, tai kitais metais gimdysim gyvaciukus mirksiukas.gif
Atsakyti