Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(rutaute @ 2012 01 16, 14:14)
O tai galima sakyti kad ilgokai,viskas truko,bet aisku nereikia ir noreti kad viskas greitai butu,juk vis del to operacija smile.gif

as manau kad cia viskas labai greitai biggrin.gif nes kitom ilgiau uztrunka
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2012 01 16, 13:21)
as manau kad cia viskas labai greitai biggrin.gif  nes kitom ilgiau uztrunka

Sveika sugrizus, 4u.gif

Dziaugiuosi kad viskas sklandziai praejo.
Del trukmes tai jo, sekmingai viskas, nes man tik endo zidinius pridegino ir tai apie 40 min sake viskas truko. Nors pati laikrodzio neiziurejau po operacijos, viskas liejosi per smarkiai lotuliukas.gif tai seseles liudijimu tik tenka pasikliauti.

jega kad nereikejo dreno. As jo labiausiai bijojau ax.gif
Atsakyti
Dėkui už palaikymą... aš jau iš ginės, bet nieko nežiūrėjo, sakė per anksti sad.gif neverta dabar dar žiūrėt, nes vistiek reiks kartot, tai liepė po kelių savaičių ateit, išrašė duph dėl šventos ramybės ir vitaminų smile.gif
niu ką, vis dar nežinomybė.... laukiam toliau smile.gif

QUOTE(sheila102 @ 2012 01 15, 20:04)
o tai tik mazas polipukas nu ir saunu, o kiausides bade del PKS , o dar kokie tyrimai is kiausidziu, kam juos daro idomu  g.gif

man irgi sakė siųs tyrimams, bet tame išraše kur gavau iš ligoninės po mėnesio tai nieko apie tuos tyrimus nerašo.... tai tikriausiai viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Labukas merginos 4u.gif As jau siandien grizau is ligonines. Aciu dievui viskas baigesi!!!!!!!!!!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ryzik @ 2012 01 17, 14:34)
Labukas merginos  4u.gif  As jau siandien grizau is ligonines. Aciu dievui viskas baigesi!!!!!!!!!!!! biggrin.gif

Sveika sugryzusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ryzik @ 2012 01 17, 13:34)
Labukas merginos  4u.gif  As jau siandien grizau is ligonines. Aciu dievui viskas baigesi!!!!!!!!!!!! biggrin.gif

Sveika pargrizus! Kaip gi sekesi? Kokios naujienos??
Atsakyti

Sveika sugryzusu 4u.gif 4u.gif 4u.gif , nagi nagi pasakok kaip viskas sekesi? smile.gif
Atsakyti

sveika sugrizusi namo! ilsekis, atgauk jegas! smile.gif bigsmile.gif viskas gerai? ax.gif

na as niekaip nesulaukiu mmm (dar tik 4 dienos nuo paskutines isgertos duphaston'o tabletes) doh.gif tik man jos visada pasirodydavo kita diena, kai isgerdavau paskutine duphaston'o tablete
taip norisi, kad viskas greiciau praeitu ir butu viskas aisku del ten esamos situacijos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kisvaida: 17 sausio 2012 - 17:10
Sveikos!

Jungiuosi į trijų skylučių klubą biggrin.gif
Kitą savaitę laukia LP. Jau antrą kartą, tai viskas kaip ir žinoma. Tik dabar prisiskaičiau, kad kartais stato drenus doh.gif Va šito tai nenoriu visai. O čia kokiu atveju? Anąkart kažkaip pati susitvarkiau su šiuo reikalu smile.gif
Atsakyti
Kur dingai ryzik?
Papildyta:
QUOTE(Grim @ 2012 01 17, 22:45)
Sveikos!

Jungiuosi į trijų skylučių klubą biggrin.gif
Kitą savaitę laukia LP. Jau antrą kartą, tai viskas kaip ir žinoma. Tik dabar prisiskaičiau, kad kartais stato drenus doh.gif  Va šito tai nenoriu visai. O čia kokiu atveju? Anąkart kažkaip pati susitvarkiau su šiuo reikalu smile.gif

O as to dreno tai visai nebijau kazkaip, pas mane galvoje kitokios baimes verysad.gif
O kodel tau antra karta daro operacija? kur darys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutaute: 18 sausio 2012 - 10:01
Grim, o kas blogo drene? Jis gi statomas del reikalo, o ne kankinimui. Nu jo, nepatogu, bet jau kaz kokiu ten ypatingu pojuciu jis neduoda smile.gif
Statomas jis tada, kai per LP chirurgiskai ka nors tvarko. Tada turi isitikinti, kad visi pasalinia iskysciai isejo, o ne orgamiznme liko.
Atsakyti
Laba,

Na gerai tada, nebebijosiu, nuraminot biggrin.gif Kažkaip įsivaizdavau, kad čia siaubas baubas.
O kateterį kokiais atvejais stato? Man kažkaip visi tie šlangeliai vamzdeliai baimę varo smile.gif

QUOTE(rutaute @ 2012 01 18, 10:03)
O kodel tau antra karta daro operacija? kur darys?

Įtaria, kad LP atsinaujino, o vaikų kaip nėr, taip nėr...
Darys Gimdymo namuose.

QUOTE(Warwara @ 2012 01 18, 11:00)
Grim, o kas blogo drene? Jis gi statomas del reikalo, o ne kankinimui. Nu jo, nepatogu, bet jau kaz kokiu ten ypatingu pojuciu jis neduoda smile.gif

biggrin.gif Prajuokinai smile.gif Aš kažkaip maniau, kad skauda su tuo drenu doh.gif
Atsakyti