Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Dzastina_ @ 2012 01 09, 22:02)
Butent! del to rezultato bet ka iskesiu,kad tik jis butu.

Taip rezultatas svarbiausia,kad tik rastu priezasti ir galetume susilaukti vaikelio,beje viena vaikeli as jau turiu, o vat antras kazkaip sunkiai nori ateiti. Beje man itaria ASERMANO SINDROMA doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 01 09, 22:50)
Taip rezultatas svarbiausia,kad tik rastu priezasti ir galetume susilaukti vaikelio,beje viena vaikeli as jau turiu, o vat antras kazkaip sunkiai nori ateiti. Beje man itaria ASERMANO SINDROMA doh.gif  verysad.gif

o koks cia sindromas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 09, 23:08)
o koks cia sindromas  blush2.gif

Aseramano sindromas,tai kaip po gimdymo jei daryta abrazija,paskui dingsta men.nuo saaugu tai tas vadinama tuo sindromu man jau mmm,nera beveik 4metai
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 01 10, 00:15)
Aseramano sindromas,tai kaip po gimdymo jei daryta abrazija,paskui dingsta men.nuo saaugu tai tas vadinama tuo sindromu man jau mmm,nera beveik 4metai

O kada susirupinote del to, kad nera mm? unsure.gif O kaip jusu kiausidziu veikla?
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 01 10, 00:15)

Rutaute, tikiuosi tų mmm pradėjei jau senai ieškoti... O neįmanoma jų kaip nors vaistais iššaukti ar operacija ar dar kažkuo? nenusimanau apie tai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 01 10, 10:27)
Rutaute, tikiuosi tų mmm pradėjei jau senai ieškoti... O neįmanoma jų kaip nors vaistais iššaukti ar operacija ar dar kažkuo? nenusimanau apie tai blush2.gif

As tuo susirupinau kaip man ju nebuvo koki 8men. tada vartojau ivairiausius vaistus joms isaukti bet nieko,tada geriau estrofema gleivinei uzauginti jo naudojimo pasekoja as pastojau,bet nesirgdama mmm,nestumas buvo nelaimingas budamas 5men vaisius zuo,prasidejo dideli uzdegimai, dare man abrazija per du kartus,tai va galvojau kad po to ivykio prasides man mmm,bet taip ir nesulaukiau iki sioliai, po to ivykio jau praejo beveik 3metai dabar susigriebiau sakau reikia kazka jugi daryti,o ir to antro leliuko labai norisi,tai daktaras ir sako kad pas mane gali buti saaugos todel ir isnyko man tos mmm.
Na tikiuosi po operaciju ras viska ir pagysiu.
Kiausides pas mane dirba gerai,tik va tos gimdos gleivines beveik nera tik 1mm verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 01 10, 14:20)
Kiausides pas mane dirba gerai,tik va tos gimdos gleivines beveik nera tik 1mm verysad.gif

Na, manau jei kiausides nebedirbtu butu blogiau. Gal po operacijos viskas susitvarkys mirksiukas.gif
Atsakyti
As tuo susirupinau kaip man ju nebuvo koki 8men. tada vartojau ivairiausius vaistus joms isaukti bet nieko,tada geriau estrofema gleivinei uzauginti jo naudojimo pasekoja as pastojau,bet nesirgdama mmm,nestumas buvo nelaimingas budamas 5men vaisius zuo,prasidejo dideli uzdegimai, dare man abrazija per du kartus,tai va galvojau kad po to ivykio prasides man mmm,bet taip ir nesulaukiau iki sioliai, po to ivykio jau praejo beveik 3metai dabar susigriebiau sakau reikia kazka jugi daryti,o ir to antro leliuko labai norisi,tai daktaras ir sako kad pas mane gali buti saaugos todel ir isnyko man tos mmm.

Ui na ir istorija unsure.gif
Atsakyti

oho doh.gif visu pirma turbut nenusakomas jausmas prarasti maziu 5menesi siaubas.... verysad.gif bet manau tau po Lp viskas susitvarkys , jei ka ras negerai tai butinai patvarkys ir sulauksi visu pirma savo mmm po tiek laiko, na o tada ir NT pamatysi II . o tu cia pas viena gydytoja buvai ar pas kelis spec?
Atsakyti
Na taip tikrai zinokit keista kaip nera mmm ir dar sitiek laiko,na as tai pas kelis buvau spec.bet jau keli metai apsistojus vienoje vietoje,tik operuotis mane sius kitur
Atsakyti
Rutaute, stiprybes jums ir pacios geriausios sveikatos. 4u.gif
Atsakyti
Labas man penktadieni 2 LP smile.gif bus sausio 13 tikekim kad sekminga diena
Atsakyti