Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Triunfante @ 2012 01 09, 23:08)
4u.gif

Man po lp prasidejo 5 dienomis anksciau.  smile.gif

Geras!!
O tau, Triunfante, pirmoje cikloje dalyje LP dare??

Man sake, kad geriausiai daryti I cikloje dalyje. Tai taip ir ivyko smile.gif
Atsakyti
man LP visiskai neiskraipe ciklo,kaip viskas buvo taip ir liko
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 01 09, 14:36)
O ka sakyt,kai operacija jau antra,bet bijau labiau nei pries pirma,nes tada dar nezinojau kas ir kaip... jau susitariau,kad operuos vasario6,bet as jau dabar per savaite sugebejau sudziuti,nezinau kiek kg nukrito, nieko nevalgau, nemiegu...iki operacijos visai nuslabsiu.

Raminanciu turi? As tai kai susitariau del operacijos nuejau pas savo seimos gyd. ir pasakiau kad man ant nosies operacija ir isgyvenu itampa. Tai israse tabletku ir kai jau jausdavau kad nemigsiu ikaldavau. Nejuokauk tu taip. Rimtai pamegink raminancius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 01 09, 23:39)
man LP visiskai neiskraipe ciklo,kaip viskas buvo taip ir liko

dekui,

o dare tau pirmoje ciklo puseje? is karto po menesiniu?

zodziu, gali buti labai ivairiai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 09, 14:50)
Raminanciu turi? As tai kai susitariau del operacijos nuejau pas savo seimos gyd. ir pasakiau kad man ant nosies operacija ir isgyvenu itampa. Tai israse tabletku ir kai jau jausdavau kad nemigsiu ikaldavau. Nejuokauk tu taip. Rimtai pamegink raminancius  g.gif

siandien nusipirkau ir ikaliau,bet kai as nieko nevalgius,tai dabar mane taip velka,kad atrodo smigsiu ant stalo,o dirbt tai riekia

QUOTE(riccola @ 2012 01 09, 14:52)
dekui,

o dare tau pirmoje ciklo puseje? is karto po menesiniu?
zodziu, gali buti labai ivairiai  blink.gif

taip, LP diagnostines del nepastojimo visada daromos tik iki O. Nes sian kai skambinau tartis tai sake niekaip neiseitu,nes siai savaitei vietu nera,o kitai jau per velu.
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 09, 14:10)
Is vakaro paguldo, isvalo zarnyna, o ryte operuoja. Raminanciu gauni is vakaro, taigi miegot padeda, paskui ryte irgi net neklausia suleidzia raminanciu.

Man baisiausia buvo tai, kad kaip ir sakiau, nugeibus nuo bado buvau, taigi jau nei pabegt (o be to ir batai uzrakinti buvo  lotuliukas.gif ) nei pasipriesint jau negalejau (su palacioke juokemes kad viskas cia apgalvota), ir jau kai kateteri ivedinejo sakiau kad aciu, einu namo as  biggrin.gif Nes pradejo visa kresti ir nuo itampos paskutines jegas ateme. Paskui suleido kazkokius du akolus, vienas raminanciu o kitas matyt del to kad as alergiska kai kuriems antibams, sesele taip aiskino, tai va i operacine nuejau kaip kareivis, drebulys nervinis buvo bet sakiau kad cia nuo salcio, nes ten tikrai vesu, ir kadangi jau zinojau kaip viskas bus - tai jau nebesiblaskiau, paklausiau ar jau migdot, sako dar ne, o uz sekundes isgirdau "Nu jau",,, ir viskas, nebespejau galo isgirsti biggrin.gif Ten jie trumpai drutai, nelaukia nekalbina, viska pajungia, pritvirtina staigiai. Ant stalo gal koki 90 sekundziu samoninga tebuvau, taigi tikrai nebaisu biggrin.gif Operacinej kaip zadino per migla atsimenu, ir tai kai su kitom pakalbejau tai atgaminau kad matyt klausiau ko cia mane ka tik uzmigusia budina, tai atsimenu "Operacija baigta" kad atsake, tai tooookia patenkinta jauciausi. Padrebejau trumpai, sesele dar pora kaldru uzklojo, o viso kito nepamenu, nei kiek laiko su kauke gulejau, tik burbuliavima atsimenu tu deguonies talpyklu.. Tik pirmu reikalu atsibudus apsigraibiau ar dreno nera, ir jau apsipatenkinus dribau miegoti biggrin.gif va kokia istorija. Man tai smagu ja prisimint, turint omeny kad esu zuikis bailys, tai turetu besiruosiancias tikrai nuraminti  4u.gif  Krikscioniskuose tikrai nera ko bijot operuotis. 
Nusiramink, aisku lengva pasakyti, bet zinok jei patikesi musu pasakojimais, daug nervu sutaupysi, ir tikrai nebus baisiau negu kad mes cia sakom. Tau teireikes operacijos diena nueit i dusa, issiplaut gerai bamba ir operacinej istiesti ranka. Viskas. Po sekundes viskas bus baigta  thumbup.gif

DIDELIS DIDELIS ACIU, siek tiek nuraminai, bet zinai kol pats nesusiduri tol ir bijai,mazu ir as po LP visoms sakysiu,kad nera cia ko bijoti,o tai po operacijos jau operacineje budina?
Papildyta:
QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 09, 14:50)
Raminanciu turi? As tai kai susitariau del operacijos nuejau pas savo seimos gyd. ir pasakiau kad man ant nosies operacija ir isgyvenu itampa. Tai israse tabletku ir kai jau jausdavau kad nemigsiu ikaldavau. Nejuokauk tu taip. Rimtai pamegink raminancius  g.gif

Man ir tas pats kg krenta ne dienom bet valandom,is to streso.
As ir taip manau kad reikia nueiti pas savo seimos daktare kad visiskai nenualinti organizmo,nes as tik po dvieju sav.suzinosiu savo operacijos data,tai dar iki to laiko nusialinsiu organizma,o tada bus blogai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 01 09, 16:41)
tai po operacijos jau operacineje budina?
Papildyta:

Man ir tas pats kg krenta ne dienom bet valandom,is to streso.

as pamenu tik kaip reanimacijoj atsibudau, paklausiau kiek valandu ir isgirdus norimas vel smigau,o tada jau atsidudau kai bildino per koridorius i palata.

Iš vienos puses visai nieko tas sukudimas,bet is kitos tai nusilpsim ir paskui dar neoperuos. nors pasidariau krauja tai kaip arklio hemoglobinas.
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 01 09, 16:47)
as pamenu tik kaip reanimacijoj atsibudau, paklausiau kiek valandu ir isgirdus norimas vel smigau,o tada jau atsidudau kai bildino per koridorius i palata.

Iš vienos puses visai nieko tas sukudimas,bet is kitos tai nusilpsim ir paskui dar neoperuos. nors pasidariau krauja tai kaip arklio hemoglobinas.

Gemoglobinas ir mano kaip arklio buvo. BET as turejau mikoplazma, ir temperatura tokia "zuzenanti " buvo, tapie 37 pastoviai.Tai is ryto sprende anesteziologas ka daryt. Bet isoperavo nes pasakiau kad sitaip ir vasaros sulauksiu nes jau nepamenu kada sveika jauciausi. Tai aciu Dievui po operacijos seimos gydytoja kita pasitaike tai isgyde su antibais man ta bruda. doh.gif O del alinimosi tikrai nejuokaukit.

turiu klausima kas Klinikose operavotes. Ar tinka tas sarasiukas pirmam psl? Ka reikia imtis gulantis ir kada paleidzia po LP? Ir kokia ten sistema su zarnyno valymu? Ar jokios? Nes drauge operuoja sia savaite tai jai tik nevalgius ryte prisistatyt liepe (kaip ir daugeliui cia kiek pamenu?) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 01 09, 14:36)
O ka sakyt,kai operacija jau antra,bet bijau labiau nei pries pirma,nes tada dar nezinojau kas ir kaip... jau susitariau,kad operuos vasario6,bet as jau dabar per savaite sugebejau sudziuti,nezinau kiek kg nukrito, nieko nevalgau, nemiegu...iki operacijos visai nuslabsiu.

Nesuprantu, kodel jus taip bijote? g.gif 4u.gif Manes taip pat laukia antroji, bet visiskai nebijau, nes zinau, kad tai labai paprasta operacija, bent jau man buvo liudniaupo operacijos, kai visus galus skaudejo ir menesi laiko negalejau normaliai judeti. O po diagnositines is viso, kiek teko girdeti, nesijaucia nieko. smile.gif Atsipalaiduokite, saugokite nervus, sveikata, juk viskas bus gerai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 09, 17:27)
turiu klausima kas Klinikose operavotes

mane gulde diena pries operacija, cololita isgeriau,kad zarnyna issivalyt, ryte isoperavo, dvi valandos reanimacijoj, paskui i palata perveza ir dar sekancia diena isleido is ryto namuciu

QUOTE(Triunfante @ 2012 01 09, 17:57)
Nesuprantu, kodel jus taip bijote?

nes esu nereali baile blush2.gif o man po paprastos diagnostines menesi ragas buvo, pykino ziauriai, nepernesu narkozes, nes kai tik baigesi visu vaistu veikimas ir gryzau namo tai ir prasidejo "malonumai". Nesuprantu kaip kitos dar ta pacia savaite i darba eina,kai as po menesio vos kojas vilkau. visa tai gal ir susideda i baime.
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 01 09, 21:24)
nes esu nereali baile blush2.gif  o man po paprastos diagnostines menesi ragas buvo, pykino ziauriai, nepernesu narkozes, nes kai tik baigesi visu vaistu veikimas ir gryzau namo tai ir prasidejo "malonumai". Nesuprantu kaip kitos dar ta pacia savaite i darba eina,kai as po menesio vos kojas vilkau. visa tai gal ir susideda i baime.

Iki pirmos lp mano baimes akys taip pat buvo dideles, bet gyvenime yra ir baisesniu dalyku. smile.gif Siaip sutinku su tuo, kad nelabai suprantu, kaip iskart po operacijos galima atsikelti ir suoliuoti namo(su tokia gulejau palatoje blink.gif ), zinoma, ten buvo diagnostine(tik ilindo paziureti, nieko viduje nepjove), tai gal zmogui neskauda, o mane gerokai papjauste, tai gavau labai stipriu nuskausminamuju pirmas dvi paras, bet kai juos atjunge, namo nuo automobilio slinkau verkdama didziulem krokodilo asarom - stai sito labiausiai bijau, kai skausmai varsto ir atrodo, kad tuoj vidurius pamesi.
Bet viskas ateina ir praeina, svarbiausia, kad butu geri rezultatai po to. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 09, 21:45)
Bet viskas ateina ir praeina, svarbiausia, kad butu geri rezultatai po to.  wink.gif

Butent! del to rezultato bet ka iskesiu,kad tik jis butu.
Atsakyti