Is vakaro paguldo, isvalo zarnyna, o ryte operuoja. Raminanciu gauni is vakaro, taigi miegot padeda, paskui ryte irgi net neklausia suleidzia raminanciu.
Man baisiausia buvo tai, kad kaip ir sakiau, nugeibus nuo bado buvau, taigi jau nei pabegt (o be to ir batai uzrakinti buvo
) nei pasipriesint jau negalejau (su palacioke juokemes kad viskas cia apgalvota), ir jau kai kateteri ivedinejo sakiau kad aciu, einu namo as
Nes pradejo visa kresti ir nuo itampos paskutines jegas ateme. Paskui suleido kazkokius du akolus, vienas raminanciu o kitas matyt del to kad as alergiska kai kuriems antibams, sesele taip aiskino, tai va i operacine nuejau kaip kareivis, drebulys nervinis buvo bet sakiau kad cia nuo salcio, nes ten tikrai vesu, ir kadangi jau zinojau kaip viskas bus - tai jau nebesiblaskiau, paklausiau ar jau migdot, sako dar ne, o uz sekundes isgirdau "Nu jau",,, ir viskas, nebespejau galo isgirsti
Ten jie trumpai drutai, nelaukia nekalbina, viska pajungia, pritvirtina staigiai. Ant stalo gal koki 90 sekundziu samoninga tebuvau, taigi tikrai nebaisu
Operacinej kaip zadino per migla atsimenu, ir tai kai su kitom pakalbejau tai atgaminau kad matyt klausiau ko cia mane ka tik uzmigusia budina, tai atsimenu "Operacija baigta" kad atsake, tai tooookia patenkinta jauciausi. Padrebejau trumpai, sesele dar pora kaldru uzklojo, o viso kito nepamenu, nei kiek laiko su kauke gulejau, tik burbuliavima atsimenu tu deguonies talpyklu.. Tik pirmu reikalu atsibudus apsigraibiau ar dreno nera, ir jau apsipatenkinus dribau miegoti
va kokia istorija. Man tai smagu ja prisimint, turint omeny kad esu zuikis bailys, tai turetu besiruosiancias tikrai nuraminti
Krikscioniskuose tikrai nera ko bijot operuotis.
Nusiramink, aisku lengva pasakyti, bet zinok jei patikesi musu pasakojimais, daug nervu sutaupysi, ir tikrai nebus baisiau negu kad mes cia sakom. Tau teireikes operacijos diena nueit i dusa, issiplaut gerai bamba ir operacinej istiesti ranka. Viskas. Po sekundes viskas bus baigta
DIDELIS DIDELIS ACIU, siek tiek nuraminai, bet zinai kol pats nesusiduri tol ir bijai,mazu ir as po LP visoms sakysiu,kad nera cia ko bijoti,o tai po operacijos jau operacineje budina?
Raminanciu turi? As tai kai susitariau del operacijos nuejau pas savo seimos gyd. ir pasakiau kad man ant nosies operacija ir isgyvenu itampa. Tai israse tabletku ir kai jau jausdavau kad nemigsiu ikaldavau. Nejuokauk tu taip. Rimtai pamegink raminancius
Man ir tas pats kg krenta ne dienom bet valandom,is to streso.
As ir taip manau kad reikia nueiti pas savo seimos daktare kad visiskai nenualinti organizmo,nes as tik po dvieju sav.suzinosiu savo operacijos data,tai dar iki to laiko nusialinsiu organizma,o tada bus blogai