Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Triunfante @ 2012 01 08, 14:04)
Aisku.  4u.gif Na reikia tiketis, kad viskas bus gerai, o po lp atsigausite greitai ir sulauksite mazylio.  mirksiukas.gif  4u.gif

aciu, tikiuosi, kad neras labai blogai ir uzteks iui pagalbos,kad pagaliau butume laiminga ir pilnaverte seima.
Atsakyti
QUOTE(ahh @ 2012 01 08, 12:09)
Sveikos, reikia Jusu patarimo. Man mano gine siulo daryti LP, nes apziuros metu jai mano gimdos gleivine pasirode nelygi. Kai as paklausiau, ka tai reiskia, jis sake kad tiksliai pasakyti negali,bet ji (gleivine) ne tokia kokia turetu buti. Itaria endo. Sako endo gali trugdyti pastoti, o po LP kai man "isgramdytu" ir palygintu gleivine, galeciau bandyt pastot po menesio. Mes vaikuti planuojam 4 men, pas ja buvau po 3 ciklo. sake jei po 2-3 ciklu nepastoju tai ateiti apziurai ir jei jai vel pasirodys negrazi gleivine tai sius mane LP darytis. As kazkaip galvoju kad gal geriau kokius tyrimus pradziai pasidaryt,o paskui tarkim tyrimai geri,as ir vyras sveiki. tada jau darytis LP. O gal as veltui bijau LP? Jus kai ta isgyvenot,tai patarkit ar reikai ryztis tam dabar, o gal dar palaukti?  PAskaitinejau Endo forumo pirma puslapi, nei vieno pozymiu sau nepritaikiau. Aisku juokingai gal skamba kad tik 4 men bandom pastot, kai kurios nares metus bando, bet taip norisi to vaikiuko cia ir dabar  blush2.gif 
Lankausi pas gine Vaisingumo klinikoje, nes mano gine is poliklinikos man nepatiko, tai sakau gal zino ka sako,siaip is niekur nieko nesiultu LP darytis  g.gif
Laukiu Jusu patarymu  4u.gif

Na as manyciau kad gal dar tikrai kelis men. palaukti,juk dar tik 4men. planuojate,kai bus kokia puse metu praeje ar daugiau tada butu galima sunerimti. Na zinoma galima ir kito daktaro nuomones paklausyti ka jis sakytu. Cia tik mano nuomone tokia g.gif
Linkiu kad ilgai nereiktu laukti butu viskas gerai ir taptumete nestuke.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ahh @ 2012 01 08, 12:09)
Sveikos, reikia Jusu patarimo.

As dar tuos pora menesiu manau palaukciau, jie tikrai nieko nepakeis,o po 4 nepavykusiu ciklu pulti iskart operuotis... nu nzn, juk ne viena narkoze neina i sveikata. Jei man butu nors maziausia galimybe isvengti LP as tikrai jos nesidaryciau.Bet cia tik mano nuomone... 4u.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif einu ieskotis kantrybes biggrin.gif palauksiu dar kelis menesius, gal nereikes nieko daryt smile.gif aciu uz gerus palinkejimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ahh @ 2012 01 08, 18:35)
aciu  4u.gif  einu ieskotis kantrybes  biggrin.gif  palauksiu dar kelis menesius, gal nereikes nieko daryt  smile.gif aciu uz gerus palinkejimus  4u.gif

Kuo didziausios sekmes kad per tuos kelis men butumete nestuke.gif , ir nereiktu jokiu gydymu ir LP
Atsakyti
sveikos prisijungusios, kurios dar laukia LAP. Mes su jumis 4u.gif

o man antras ciklas po LAP, 20-ta diena, negausiai šviežias kraujas bėga. Gal kuri susidūrėt? Čia kažin taip normalu? Ar man jau reiktų eiti pas ginę? Kaip galvojat? g.gif
Atsakyti
Sveikutes, 4u.gif 4u.gif

merginos, ar normalu, kad po Laparaskopijos sutrinka ciklas?

Mano mmm 3 dienom veluoja, testas negativus, per LP pasalino endo.

Kaip buvo pas Jus?
Dekui! rolleyes.gif
Atsakyti
Ciklo sutrikas po lp - labai normalus dalykas, juk buvo isikista i jusu organizma. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 09, 22:52)
Ciklo sutrikas po lp - labai normalus dalykas, juk buvo isikista i jusu organizma.  4u.gif

Dekui, Triunfante. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(riccola @ 2012 01 09, 13:59)
Dekui, Triunfante.  4u.gif

4u.gif

Man po lp prasidejo 5 dienomis anksciau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 01 06, 22:50)
Sveikos merginos,noresiu ir as prisijungti prie jusu gretu,nes as tai pat planuoju hister  ir Lap vienu metu
Rausva debesele tu minejai kad tave operavo P.V mane tai pat ketina jisai operuoti,norejau paklausti o ar tu is vakaro atsiguliai i ligonine ar is ryto pries operacija ir kiek dienu praleidai ligonineje?
Nu as irgi ziauriai merginos bijausi,bet stengiuosi su tuo susitaikyti.Jauciu paskutine diena pries LP bus daug panikos doh.gif  doh.gif  doh.gif

Is vakaro paguldo, isvalo zarnyna, o ryte operuoja. Raminanciu gauni is vakaro, taigi miegot padeda, paskui ryte irgi net neklausia suleidzia raminanciu.

Man baisiausia buvo tai, kad kaip ir sakiau, nugeibus nuo bado buvau, taigi jau nei pabegt (o be to ir batai uzrakinti buvo lotuliukas.gif ) nei pasipriesint jau negalejau (su palacioke juokemes kad viskas cia apgalvota), ir jau kai kateteri ivedinejo sakiau kad aciu, einu namo as biggrin.gif Nes pradejo visa kresti ir nuo itampos paskutines jegas ateme. Paskui suleido kazkokius du akolus, vienas raminanciu o kitas matyt del to kad as alergiska kai kuriems antibams, sesele taip aiskino, tai va i operacine nuejau kaip kareivis, drebulys nervinis buvo bet sakiau kad cia nuo salcio, nes ten tikrai vesu, ir kadangi jau zinojau kaip viskas bus - tai jau nebesiblaskiau, paklausiau ar jau migdot, sako dar ne, o uz sekundes isgirdau "Nu jau",,, ir viskas, nebespejau galo isgirsti biggrin.gif Ten jie trumpai drutai, nelaukia nekalbina, viska pajungia, pritvirtina staigiai. Ant stalo gal koki 90 sekundziu samoninga tebuvau, taigi tikrai nebaisu biggrin.gif Operacinej kaip zadino per migla atsimenu, ir tai kai su kitom pakalbejau tai atgaminau kad matyt klausiau ko cia mane ka tik uzmigusia budina, tai atsimenu "Operacija baigta" kad atsake, tai tooookia patenkinta jauciausi. Padrebejau trumpai, sesele dar pora kaldru uzklojo, o viso kito nepamenu, nei kiek laiko su kauke gulejau, tik burbuliavima atsimenu tu deguonies talpyklu.. Tik pirmu reikalu atsibudus apsigraibiau ar dreno nera, ir jau apsipatenkinus dribau miegoti biggrin.gif va kokia istorija. Man tai smagu ja prisimint, turint omeny kad esu zuikis bailys, tai turetu besiruosiancias tikrai nuraminti 4u.gif Krikscioniskuose tikrai nera ko bijot operuotis.
Nusiramink, aisku lengva pasakyti, bet zinok jei patikesi musu pasakojimais, daug nervu sutaupysi, ir tikrai nebus baisiau negu kad mes cia sakom. Tau teireikes operacijos diena nueit i dusa, issiplaut gerai bamba ir operacinej istiesti ranka. Viskas. Po sekundes viskas bus baigta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 09, 14:10)
Is vakaro paguldo, isvalo zarnyna, o ryte operuoja. Raminanciu gauni is vakaro, taigi miegot padeda, paskui ryte irgi net neklausia suleidzia raminanciu.

O ka sakyt,kai operacija jau antra,bet bijau labiau nei pries pirma,nes tada dar nezinojau kas ir kaip... jau susitariau,kad operuos vasario6,bet as jau dabar per savaite sugebejau sudziuti,nezinau kiek kg nukrito, nieko nevalgau, nemiegu...iki operacijos visai nuslabsiu.
Atsakyti