Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Triunfante @ 2012 01 07, 11:37)

Pas jus endo cista?

taip įtaria gydytoja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 07, 11:37)
Ir susilauksi.  mirksiukas.gif
Pas jus endo cista?
Rutaute, gausite raminancia tablete ir tikrai miegosite, nera del ko depresuoti, nebijokite, viskas pavyks puikiai.  4u.gif

Kaip as dziaugiuosi kad yra sis nuostabus forumas 4u.gif Vis kazkaip uzeini tai truputi nuraminat jus merginos, aciu Jums uz palaikyma. As stengiuosi tas blogas mintis vyti salin,bet kazkaip sunkiai sekasi unsure.gif ,na bet dar tik po 2sav bus aisku kada mane operuos na va o tada jau galesiu pradeti drebinti kinkas karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 01 07, 11:52)
taip įtaria gydytoja verysad.gif

Jums nesiule bandyti gydyti vaistais? Lengviausias kelias ispjaustyti. ax.gif

Rutaute, drebinti kinku nera del ko. As nakti pries lp issimiegojau su duotais raminanciais kaip meskute, ryte gavau dar viena tablete po liezuviu ir isvaziavau is palatos su labai didele sypsena. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, reikia Jusu patarimo. Man mano gine siulo daryti LP, nes apziuros metu jai mano gimdos gleivine pasirode nelygi. Kai as paklausiau, ka tai reiskia, jis sake kad tiksliai pasakyti negali,bet ji (gleivine) ne tokia kokia turetu buti. Itaria endo. Sako endo gali trugdyti pastoti, o po LP kai man "isgramdytu" ir palygintu gleivine, galeciau bandyt pastot po menesio. Mes vaikuti planuojam 4 men, pas ja buvau po 3 ciklo. sake jei po 2-3 ciklu nepastoju tai ateiti apziurai ir jei jai vel pasirodys negrazi gleivine tai sius mane LP darytis. As kazkaip galvoju kad gal geriau kokius tyrimus pradziai pasidaryt,o paskui tarkim tyrimai geri,as ir vyras sveiki. tada jau darytis LP. O gal as veltui bijau LP? Jus kai ta isgyvenot,tai patarkit ar reikai ryztis tam dabar, o gal dar palaukti? PAskaitinejau Endo forumo pirma puslapi, nei vieno pozymiu sau nepritaikiau. Aisku juokingai gal skamba kad tik 4 men bandom pastot, kai kurios nares metus bando, bet taip norisi to vaikiuko cia ir dabar blush2.gif
Lankausi pas gine Vaisingumo klinikoje, nes mano gine is poliklinikos man nepatiko, tai sakau gal zino ka sako,siaip is niekur nieko nesiultu LP darytis g.gif
Laukiu Jusu patarymu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ahh: 08 sausio 2012 - 11:11
Jeigu taip nekantru, tai pirmiausia pasirodykite keliems gyd, bet siulyciau atsipalaiduoti ir iki metu ramiai planuoti, o ne ligu ieskoti. wink.gif Ir eikite is VK, draugiskas patarimas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triunfante: 08 sausio 2012 - 11:41
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 08, 12:40)
Jeigu taip nekantru, tai pirmiausia pasirodykite keliems gyd, bet siulyciau atsipalaiduoti ir iki metu ramiai planuoti, o ne ligu ieskoti.  wink.gif Ir eikite is VK, draugiskas patarimas.  4u.gif

Aciu uz atsakyma smile.gif Tiesiog reikia karts nuo karto pas gine lankytis, manoji man neitiko, tai pabandziau pas sita is VK apsilankyti, nes ja drauge rekomendavo. Galvoju ir as pas kita gine apsilankyti del antros nuomones, tik nezinau pas ka eiti, linkstu link Motina ir Vaikas.
Ech, metai kaip ilgai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ahh @ 2012 01 08, 12:09)
Sveikos, reikia Jusu patarimo. Man mano gine siulo daryti LP, nes apziuros metu jai mano gimdos gleivine pasirode nelygi. Kai as paklausiau, ka tai reiskia, jis sake kad tiksliai pasakyti negali,bet ji (gleivine) ne tokia kokia turetu buti. Itaria endo. Sako endo gali trugdyti pastoti, o po LP kai man "isgramdytu" ir palygintu gleivine, galeciau bandyt pastot po menesio. Mes vaikuti planuojam 4 men, pas ja buvau po 3 ciklo. sake jei po 2-3 ciklu nepastoju tai ateiti apziurai ir jei jai vel pasirodys negrazi gleivine tai sius mane LP darytis. As kazkaip galvoju kad gal geriau kokius tyrimus pradziai pasidaryt,o paskui tarkim tyrimai geri,as ir vyras sveiki. tada jau darytis LP. O gal as veltui bijau LP? Jus kai ta isgyvenot,tai patarkit ar reikai ryztis tam dabar, o gal dar palaukti?  PAskaitinejau Endo forumo pirma puslapi, nei vieno pozymiu sau nepritaikiau. Aisku juokingai gal skamba kad tik 4 men bandom pastot, kai kurios nares metus bando, bet taip norisi to vaikiuko cia ir dabar  blush2.gif 
Lankausi pas gine Vaisingumo klinikoje, nes mano gine is poliklinikos man nepatiko, tai sakau gal zino ka sako,siaip is niekur nieko nesiultu LP darytis  g.gif
Laukiu Jusu patarymu  4u.gif

sveika 4u.gif na sunku kazka patarti, bet as daryciaus LP jei taip jau vaising,spec rekomenduoja. atrodo keista kodel taip greit bet matyt kazka jau mato kas turetu buti kitaip. rasai apie nelygia gleivine , na man tai pastoviai per apziura pabrezia kokia ji grazi lygi ir panasiai. tad manau spec zino ka sako bent reikia tiketi tuo. na zinoma keista kodel neskiria jokiu kitu tyrimu nei hormonu nei skydliaukes, g.gif
man paciai rado endo Ist ir as nejauciau jokiu pozymiu apie sia liga suzinojau gydytojo kabinete doh.gif
bet gal vertetu isgirsti ir kito spec nuomone g.gif as pries LP apsilankiau pas tris spec ir dvieju nuomone daryt LP ir vieno ne tad dariau , tuo paciu ir kiausintakius tikrino ax.gif o ka tau patarti net nezinau as tiesiog isakiau kaip as daryciau. bet turbut visu pirma nueiciau dar pas viena spec. sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ahh @ 2012 01 08, 12:52)
Ech, metai kaip ilgai  biggrin.gif

Kantrybe - Dorybe. wink.gif Su vaikais jums dar ne tiek jos prireiks. Nemetykite pinigeliu, geriau juos isleisite vaikeliui. Nusipirkite gera knyga, megaukites planavimu, t.y. maziau planuokite ir vaikutis ateis, nes sitokia skuba jums tikrai ne i nauda.
Tiesa, del kokiu priezasciu jums kartas nuo karto reikia pas ginekologa, turite nusiskundimu? Ar vel tai toji skuba greiciau susilaukti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triunfante: 08 sausio 2012 - 11:59
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 08, 12:54)
sveika  4u.gif 
sekmes  4u.gif

na taip, kitaip nebus, reikes pas kt gine nueiti. Tik reikes ilgiau SM palandziot, surasti kt gine.

as tai del to nepastojimo is viso galvoju kad "kalta" gimdos kaklelio konizacija, nes buvo aptikti cin3 pakitimai. Gydytoja is Kliniku sake pasirasai operacijai, tai zinok pastot bus sunku paskui nebandyk eit pas mus verkdama "as pastot negaliu" tai kazkaip jos toks "palinkejimas" uztrigo iki dabar. tai ir galvoju gal del to sunkiau pastoti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 08, 12:57)
Kantrybe - Dorybe.  wink.gif Su vaikais jums dar ne tiek jos prireiks. Nemetykite pinigeliu, geriau juos isleisite vaikeliui. Nusipirkite gera knyga, megaukites planavimu, t.y. maziau planuokite ir vaikutis ateis, nes sitokia skuba jums tikrai ne i nauda.
Tiesa, del kokiu priezasciu jums kartas nuo karto reikia pas ginekologa, turite nusiskundimu? Ar vel tai toji skuba greiciau susilaukti?  smile.gif

Lankausi pas gine kad kas puse metu pasidaryt onkocitologini tyrima ir dar dabar dazniau ejau paskutiniu metu stebet ta "nelygia" savo gleivine.
Deja, knygom neturiu laiko, nes darbas ir mokslai daro savo-laisvo laiko stoka doh.gif bet pasidet SM kazkaip randu laiko biggrin.gif
Ech, kantrybes pas mane mazai. Siandien vel ismeciau i bala 13 lt, sugadinau NT doh.gif nors sakiau sau daugiau nebesidarysiu. Taip norejosi II pamatyt wub.gif antradieni teks laukti mmm.
Atsakyti
Ahh, uzjauciu del neigiamo NT ir tikrai, tik vieno palinkesiu - KANTRYBES. 4u.gif O knygom vertetu rasti laiko, ne SM“ui. smile.gif Sekmes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 08, 11:47)
Jums nesiule bandyti gydyti vaistais? Lengviausias kelias ispjaustyti.  ax.gif

skyre dufo,bet kadangi yra endo,tai manau vistiek net jei per stebukla iseitu reiktu LP,kad ziuret ar dar pratekami kiausintakiai
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 01 08, 14:02)
skyre dufo,bet kadangi yra endo,tai manau vistiek net jei per stebukla iseitu reiktu LP,kad ziuret ar dar pratekami kiausintakiai

Aisku. 4u.gif Na reikia tiketis, kad viskas bus gerai, o po lp atsigausite greitai ir sulauksite mazylio. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti