Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(ryzik @ 2012 01 06, 21:18)
man darys raudonam kryziu. Profesorius Alisauskas. Nezinau, sako, kad jisai neblogas gydytojas.
Papildyta:

labukas, o man darys ketvertadieni.

o kur darys
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 01 06, 20:43)
Sveikos. Kad ir labai nenoriu, bet po dviejų metų tenka grįžti į šitą temutę... Nuėjau pas gyd. tikėdamasi darytis iui,o rezultate rado 6.5cm cistą ir įtaria,kad mano endo jau bus gerokai pavešėjus, tai vasario pradžioj einu, pažiūri, jei cista tokia pati, operuoja. Planuoju tartis su Radzevičiūte, kaip paskaičiau tai kažkuri neužilgo pas ją operuosis, labai lauksiu atsiliepimų.

as planuoju pas ja darytis LP. mano gydytoja rekomendavo ja smile.gif ziuresim, kaip bus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ryzik @ 2012 01 06, 20:18)
man darys raudonam kryziu. Profesorius Alisauskas. Nezinau, sako, kad jisai neblogas gydytojas.
Papildyta:

labukas, o man darys ketvertadieni.

jau kaip greitai. o man dar neaisku kada, nes reikia mmm sulaukti doh.gif is tikruju, noreciau, kad viskas greiciau praeitu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 01 06, 21:34)
as planuoju pas ja darytis LP. mano gydytoja rekomendavo ja smile.gif ziuresim, kaip bus  ax.gif

o kas tada tavo gydytoja? as zinok irgi laukiu nesulaukiu jau kuo greiciau, bijau,bet tas laukimas tai zudo.
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 01 06, 21:46)
o kas tada tavo gydytoja?  as zinok irgi laukiu nesulaukiu jau kuo greiciau, bijau,bet tas laukimas tai zudo.

as lankausi pas R. Verbickiene Kaune smile.gif

turbut pats baisiausiasi ir bjauriausias dalykas ir yra laukimas doh.gif noretusi, kad viska butu galima paspartinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kisvaida: 06 sausio 2012 - 21:01
QUOTE(kisvaida @ 2012 01 06, 22:00)
as lankausi pas R. Verbickiene Kaune  smile.gif

as irgi pradejau pas ja lankytis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 01 06, 22:15)
as irgi pradejau pas ja lankytis drinks_cheers.gif

tu Silainiuose ar VK pas ja lankaisi?
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 01 06, 22:32)
tu Silainiuose ar VK pas ja lankaisi?

Silainiuose
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 06, 18:00)
SVeikos mergytes,

Laikom uz jus kumstukus  thumbup.gif

As dariausi Krikscioniskuose, pas P. V, tai likau patenkinta. Apie gyd. Radzeviciute irgi esu girdejus tik gerus atsiliepimus. mano gine siule arba pas ja arba pas P.V. Su manim ta pacia diena operavo dar dvi moteris, tai jas operavo butent Radzeviciute, tai viskas buvo gerai ir sklandziai ir pigiau kainavo joms . Ir tikrai rupestinga, lakste kelis kartus tikrino ar gerai prabudineja, kaip jauciasi ir tt...

As pamirsau parasyti po savo LP kad man kai ko labai mazai prireike is pirmam psl esancio saraso. Pvz prisidejau paketu, tualetinio popieraus ir t.t. tai Krikscioniskuose tualetinio tikrai yra  lotuliukas.gif  o del iklotu tai gal cia tik man ju neprireike?  g.gif

Beje nepamenu, man rodos nerasiau, kad valant zarnyna as asmeniskai padariau klaida nes negulejau, o sedejau ,tai kol skrandis pasidave ir nustojo reikalauti maisto maniau gala gausiu  doh.gif O gulint viskas vyksta ramiai  thumbup.gif

Sveikos merginos,noresiu ir as prisijungti prie jusu gretu,nes as tai pat planuoju hister ir Lap vienu metu
Rausva debesele tu minejai kad tave operavo P.V mane tai pat ketina jisai operuoti,norejau paklausti o ar tu is vakaro atsiguliai i ligonine ar is ryto pries operacija ir kiek dienu praleidai ligonineje?
Nu as irgi ziauriai merginos bijausi,bet stengiuosi su tuo susitaikyti.Jauciu paskutine diena pries LP bus daug panikos doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 01 06, 22:50)
Nu as irgi ziauriai merginos bijausi,bet stengiuosi su tuo susitaikyti.Jauciu paskutine diena pries LP bus daug panikos doh.gif  doh.gif  doh.gif

man asmeniskai baisiausia buvo nueiti i operacine,bet kadangi as labai verkiau is baimes tai pamenu tik kaip atsiguliau ir mane iskart atjunge. tikiuosi si karta busiu tvirtesne blush2.gif

man irgi idomu kiek laiko krikscioniskuose? nes pries tau klinikose dariausi,tai dvi naktis ten nakvojau.
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 01 06, 22:56)
man asmeniskai baisiausia buvo nueiti i operacine,bet kadangi as labai verkiau is baimes tai pamenu tik kaip atsiguliau ir mane iskart atjunge. tikiuosi si karta busiu tvirtesne blush2.gif

man irgi idomu kiek laiko krikscioniskuose? nes pries tau klinikose dariausi,tai dvi naktis ten nakvojau.

O tai tau jau cia kaip suprantu antra LP? blink.gif Nu gal ir gerai paverkti buna kazkaip lengviau pasidaro as tai prasysiu kad man pries tai kokiu raminanciu duotu,nes tikrai depresija gali uzeiti unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 01 06, 22:59)
O tai tau jau cia kaip suprantu antra LP? blink.gif  Nu gal ir gerai paverkti buna kazkaip lengviau pasidaro as tai prasysiu kad man pries tai kokiu raminanciu duotu,nes tikrai depresija gali uzeiti unsure.gif  verysad.gif

taip, antra, pirma buvo lygiai pries du metus.
duoda is vakaro visada raminamu,bet matyt mano adrenalinas juos permuse ir visa nakti pries operacija nemiegojau, bet uz tai po to atsimiegojau uz visas bemieges naktis, kurias praleidau galvodama kas ir kaip bus.
Atsakyti
QUOTE(ryzik @ 2012 01 05, 21:18)
Serdingai tau diekoju uz palaikima thumbup.gif . As jau su tuo susitaikiau, noriukad greiciau viskas praeitu. ir nioriu susilaukti mazylio.  biggrin.gif

Ir susilauksi. mirksiukas.gif

QUOTE(Dzastina_ @ 2012 01 06, 20:43)
Sveikos. Kad ir labai nenoriu, bet po dviejų metų tenka grįžti į šitą temutę... Nuėjau pas gyd. tikėdamasi darytis iui,o rezultate rado 6.5cm cistą ir įtaria,kad mano endo jau bus gerokai pavešėjus, tai vasario pradžioj einu, pažiūri, jei cista tokia pati, operuoja. Planuoju tartis su Radzevičiūte, kaip paskaičiau tai kažkuri neužilgo pas ją operuosis, labai lauksiu atsiliepimų.

Pas jus endo cista?

Rutaute, gausite raminancia tablete ir tikrai miegosite, nera del ko depresuoti, nebijokite, viskas pavyks puikiai. 4u.gif

Atsakyti