Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(ryzik @ 2012 01 03, 19:50)
Aciu uz palaikima.  Mano istorija, tai labai liudna. Kad as zinociau, kad turiu cista pries kelis metu, tai greitai sutvarkiciua su ja. O apie cista as tik dabar suzinojau schmoll.gif Mano ginekologe, sake kad su manim viskas tvarkoj. As sveika. Bet pastoti niekaip negalejau. Tai patikrinom vyro analizus, ir rado pas ji spermos kokybe biski mazesne negu reikia. Ir pasake gyditoja, kad reikia gydyti vyra. Nu mes du metus, tai ir darem, o rezultato jokio. Paskui nuejau pryvaciai, pasitikrinau ir man pasake, kad turiu cista ir nemaza.

Cia dar tikrai ne pasaulio pabaiga, buna blogiau, patikek, kalbu is savos patirties. Buk optimiste, viskas bus gerai, pamatysi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 03, 23:25)
Cia dar tikrai ne pasaulio pabaiga, buna blogiau, patikek, kalbu is savos patirties. Buk optimiste, viskas bus gerai, pamatysi.  mirksiukas.gif

Aciu. Labai malonu, kad yra zmoniu, kurie tave supranta ir palaiko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ryzik @ 2012 01 04, 18:33)
Aciu. Labai malonu, kad yra zmoniu, kurie tave supranta ir palaiko. smile.gif

Nera uz ka. 4u.gif Paprasciausiai turi susitelkti i tai, kad svarbiausia geri rezultatai po operacijos, greitai atsigauti ir eiti i prieki.
Atsakyti
sveikutes,

ar priimsit mane i savo bureli? 4u.gif
greitu laiku manes laukia LP, kazkaip jau stengiuosi susigyventi su ta mintimi. data dar neaiski, nes reikia sulaukti mmm. taciau jau su gydytoja kalbeta, kad darom.
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 01 05, 20:49)
sveikutes,

ar priimsit mane i savo bureli?  4u.gif
greitu laiku manes laukia LP, kazkaip jau stengiuosi susigyventi su ta mintimi. data dar neaiski, nes reikia sulaukti mmm. taciau jau su gydytoja kalbeta, kad darom.

\labukas. man irgi daris laproskopija sausio 12 . tai irgi biski baisu, bet laikausi, galvoju ir tau bis viskas gerai. O kur darysi laproskopija? Kas darys?

Papildyta:
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 04, 20:26)
Nera uz ka.  4u.gif Paprasciausiai turi susitelkti i tai, kad svarbiausia geri rezultatai po operacijos, greitai atsigauti ir eiti i prieki.

Serdingai tau diekoju uz palaikima thumbup.gif . As jau su tuo susitaikiau, noriukad greiciau viskas praeitu. ir nioriu susilaukti mazylio. biggrin.gif
Atsakyti
man laparoskopija darys kns, krikscioniskuose gimdymo namuose. o tau, ryzik, kur bus daroma? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kisvaida: 05 sausio 2012 - 20:53
labas.as jau pradedu bijoti kita penktadieni LP o mano mmm.. dar nera ar spesiu persirgt  fear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruziukas1: 05 sausio 2012 - 21:12
o gal yra mergaiciu, kurioms LP atliko V. Radzeviciute? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kisvaida: 06 sausio 2012 - 08:58
SVeikos mergytes,

Laikom uz jus kumstukus thumbup.gif

As dariausi Krikscioniskuose, pas P. V, tai likau patenkinta. Apie gyd. Radzeviciute irgi esu girdejus tik gerus atsiliepimus. mano gine siule arba pas ja arba pas P.V. Su manim ta pacia diena operavo dar dvi moteris, tai jas operavo butent Radzeviciute, tai viskas buvo gerai ir sklandziai ir pigiau kainavo joms . Ir tikrai rupestinga, lakste kelis kartus tikrino ar gerai prabudineja, kaip jauciasi ir tt...

As pamirsau parasyti po savo LP kad man kai ko labai mazai prireike is pirmam psl esancio saraso. Pvz prisidejau paketu, tualetinio popieraus ir t.t. tai Krikscioniskuose tualetinio tikrai yra lotuliukas.gif o del iklotu tai gal cia tik man ju neprireike? g.gif

Beje nepamenu, man rodos nerasiau, kad valant zarnyna as asmeniskai padariau klaida nes negulejau, o sedejau ,tai kol skrandis pasidave ir nustojo reikalauti maisto maniau gala gausiu doh.gif O gulint viskas vyksta ramiai thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 06, 18:00)
SVeikos mergytes,

Laikom uz jus kumstukus  thumbup.gif

As dariausi Krikscioniskuose, pas P. V, tai likau patenkinta. Apie gyd. Radzeviciute irgi esu girdejus tik gerus atsiliepimus. mano gine siule arba pas ja arba pas P.V. Su manim ta pacia diena operavo dar dvi moteris, tai jas operavo butent Radzeviciute, tai viskas buvo gerai ir sklandziai ir pigiau kainavo joms . Ir tikrai rupestinga, lakste kelis kartus tikrino ar gerai prabudineja, kaip jauciasi ir tt...

As pamirsau parasyti po savo LP kad man kai ko labai mazai prireike is pirmam psl esancio saraso. Pvz prisidejau paketu, tualetinio popieraus ir t.t. tai Krikscioniskuose tualetinio tikrai yra  lotuliukas.gif  o del iklotu tai gal cia tik man ju neprireike?  g.gif

Beje nepamenu, man rodos nerasiau, kad valant zarnyna as asmeniskai padariau klaida nes negulejau, o sedejau ,tai kol skrandis pasidave ir nustojo reikalauti maisto maniau gala gausiu  doh.gif O gulint viskas vyksta ramiai  thumbup.gif

dziugu isgirsti gerus atsiliepimus apie gydytojus thumbup.gif idomu, kiek toms mergytems kainavo? jei zinai, parasyk i az blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 01 05, 21:52)
man laparoskopija darys kns, krikscioniskuose gimdymo namuose. o tau, ryzik, kur bus daroma?  rolleyes.gif

man darys raudonam kryziu. Profesorius Alisauskas. Nezinau, sako, kad jisai neblogas gydytojas.
Papildyta:
QUOTE(boruziukas1 @ 2012 01 05, 22:11)
labas.as jau pradedu bijoti kita penktadieni LP o mano mmm.. dar nera ar spesiu persirgt  fear.gif

labukas, o man darys ketvertadieni.
Atsakyti
Sveikos. Kad ir labai nenoriu, bet po dviejų metų tenka grįžti į šitą temutę... Nuėjau pas gyd. tikėdamasi darytis iui,o rezultate rado 6.5cm cistą ir įtaria,kad mano endo jau bus gerokai pavešėjus, tai vasario pradžioj einu, pažiūri, jei cista tokia pati, operuoja. Planuoju tartis su Radzevičiūte, kaip paskaičiau tai kažkuri neužilgo pas ją operuosis, labai lauksiu atsiliepimų.
Atsakyti