Laba diena ,mergaites.Noriu jusu paklausti kiek kainuoja mazdaug tokia operacija.?man gyd sake ,del to kad ciklas visiskai issibalansavo ir negaliu pastoti,o analizai visi geri ir hormoniniai irgi,ir echoskopija,tai sake padaryti reikes laparaskopija del praeinamumo.Tai vat galvoju kiek cia mazdaug kainuoja.jei jums nesunku parasykite i az man .Aciu.temos neseku.
http://www.bak.lt/ka...ines-paslaugos/
Bet cia man atrodo privati istaiga O seip galvoju jeigu gine israso siuntima,tai turi nemokamai padaryti.
Bet cia man atrodo privati istaiga O seip galvoju jeigu gine israso siuntima,tai turi nemokamai padaryti.
QUOTE(Grelita @ 2011 12 14, 13:11)
Sveikos,jei prisimenat,nesenai lankiausi pas jus ir buvau pasiryzus laparoskopijai sausio menesi,nes 2 metus niekaip nejo pastoti. Tai va atejau si karta pasidalinti savo dziaugsmu ,vakar pasidariau testa ir negalejau patiket savo akimis
sveikinimai na dabar save saugok ir lauksim tavo virusiuku
Gruodzio 16 padare laparoskopija Antakalnio klinikose, gyd. O.Tamasauskas. Labai bijojau, bet po operacijos atsibudau ir viskas tvarkoj, nei skauda, nei ka. Labai baisu paciai eit i operacine ir gutis ant stalo. Bet duoda vaistu ir viskas atsibundi jau palatoj. Sekmes visoms ir nugalekit savo baimes, netempkit iki begalybes, eikit drasiai ir viskas bus OK.
QUOTE(Wiesba @ 2011 12 17, 23:04)
Gruodzio 16 padare laparoskopija Antakalnio klinikose, gyd. O.Tamasauskas. Labai bijojau, bet po operacijos atsibudau ir viskas tvarkoj, nei skauda, nei ka. Labai baisu paciai eit i operacine ir gutis ant stalo. Bet duoda vaistu ir viskas atsibundi jau palatoj. Sekmes visoms ir nugalekit savo baimes, netempkit iki begalybes, eikit drasiai ir viskas bus OK.
sveika prisijungusi kaip sekėsi, ką rado? kaip rekomendavo toliau elgtis? Tikriausiai kaip ir visos, lauki vakelio ?
Ne, as nelaukiu vaikelio, turiu 2 nuostabus vaikus. Tiesiog rado atsitiktinai cistos ir endometriozes zidinius. Norejau padrasint visas nebijoti laparoskopijos. Nera jau taip baisu kaip atrodo is pradziu. Is ryto padare, o popiet jau namo. Savaite reikes save pasisaugot ir busiu vel kaip braske, taip gydytojas pasake.
Kaip cia tylu pasidare..
Gal kas parašytų kokie įkainiai į AŽ ? Darysiuos Santariškėse
labas mergaites, man irgi daris lap, sausio 12 labai bijau. Turiu cista10cm, nezinau, ka jie ten suras.Gal kas zino, kaip gyd. Alisauskas. Darysiu raudonam kryzui> Aciu.
QUOTE(ryzik @ 2012 01 02, 19:08)
labas mergaites, man irgi daris lap, sausio 12 labai bijau. Turiu cista10cm, nezinau, ka jie ten suras.Gal kas zino, kaip gyd. Alisauskas. Darysiu raudonam kryzui> Aciu.
Nebandete gydytis vaistais? Nebijokite operacijos, tai kaip geras pusvalandis gero miego.
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 02, 19:26)
Nebandete gydytis vaistais? Nebijokite operacijos, tai kaip geras pusvalandis gero miego.
Aciu uz palaikima. Mano istorija, tai labai liudna. Kad as zinociau, kad turiu cista pries kelis metu, tai greitai sutvarkiciua su ja. O apie cista as tik dabar suzinojau Mano ginekologe, sake kad su manim viskas tvarkoj. As sveika. Bet pastoti niekaip negalejau. Tai patikrinom vyro analizus, ir rado pas ji spermos kokybe biski mazesne negu reikia. Ir pasake gyditoja, kad reikia gydyti vyra. Nu mes du metus, tai ir darem, o rezultato jokio. Paskui nuejau pryvaciai, pasitikrinau ir man pasake, kad turiu cista ir nemaza.
QUOTE(ryzik @ 2012 01 03, 19:50)
Aciu uz palaikima. Mano istorija, tai labai liudna. Kad as zinociau, kad turiu cista pries kelis metu, tai greitai sutvarkiciua su ja. O apie cista as tik dabar suzinojau Mano ginekologe, sake kad su manim viskas tvarkoj. As sveika. Bet pastoti niekaip negalejau. Tai patikrinom vyro analizus, ir rado pas ji spermos kokybe biski mazesne negu reikia. Ir pasake gyditoja, kad reikia gydyti vyra. Nu mes du metus, tai ir darem, o rezultato jokio. Paskui nuejau pryvaciai, pasitikrinau ir man pasake, kad turiu cista ir nemaza.
Ryzik, laikykis, situacija tikrai nemaloni, kaip gaila. O dėl LAP - žinau, kad nelabai paguos, bet stenkis nebijot ir rast savęs nuraminimo būdų. Mes moterys galim daug ištverti. Jei turi klausimų - klausk, mergaitės tikrai patars, padės. Ir lauksim tavęs grįžtant