Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(ryzik @ 2011 12 13, 18:48)
Labukas mergaites. Man irgi darysa laproskopija. Labai baisu. Daris raudonam kryziu. Gal zinot , ar gydytojas |Alisauskas geras?

Nebijok, nieko baisaus. Ališauskas yra skyriaus vedėjas ir superinis gydytojas. Man darė kitas gydytojas, bet kiek pati mačiau ir girdėjau, tai thumbup.gif. Labai rūpinasi savo pacientėmis.
Atsakyti
na lialiusa, laikykis ir susiimk i rankas 4u.gif
visos mes cia ta LP isgyvenom ir ... ir visos gyvos dabar ir sveikos, is vidaus apziuretos, dabar ramiau gyvenem, nes zinom savo diagnozes ir zinom ka daryti ir kaip toliau elgtis, kokiu veiksmu imtis, kad sulaukti tu savo stebukleliu ax.gif nereikia taip sureiksminti tos operacijos. taip zinoma jos niekas nenori, bet pagalvok apie tai , kad po jos jausies geriau ir skausmo nebejausi, nebereikes galvoti kaip cia atsisesti, kad cistos nebejausti. nemazai mergaiciu po LP greit pastoja , kitoms tenka vaistuku pagerti ir tik tada pastoja, na o kitoms prireikia daktaru pagalbos, bet joms pavyksta nestuke.gif . thumbup.gif na ir tau pavyks, visur rasai, kad labai norit su vyru, bet zinok, kad ir mes visos labai norim, tad labai susiemem i rankas ir su vyru parama ejom po peiliuku blush2.gif . ne visos zinojom, koks geras ar nelabai gydytojas operuos, ar rezidentas, ar pats gydytojas operuos, bet vistiek ejom ir darem, nes visos norim patapti nestuke.gif ir darom viska, kad to pasiekti. IR MUMS VISOMS TIKRAI PASISEKS 4u.gif
na o del pertvaros, tai jei ja mato gimdoje, tai tau tada LP ir histeroskopija darys, nes gimdos kitaip neapziures. SEKMES ir RAMYBES tavo sirdutei, kad ji kuo greiciau nusiramintu ir suprastu, kad tai daroma del nestuke.gif .
Atsakyti
Sveikos,jei prisimenat,nesenai lankiausi pas jus ir buvau pasiryzus laparoskopijai sausio menesi,nes 2 metus niekaip nejo pastoti. doh.gif Tai va atejau si karta pasidalinti savo dziaugsmu ,vakar pasidariau testa ir negalejau patiket savo akimis nestuke.gif Tai va noriu palinket,kad neskubetumet gult ant operacinio stalo ir tiketi ,kad viskas bus gerai.Aisku dabar dar labai bijau,kad tik nepabegtu mano zirniukas,bet jei taip ir nutiktu,zinau ,kad galiu reiskia pastoti,kad ir ilgiau tai uztrunka,bet viskas imanoma mirksiukas.gif Sekmes visoms kurios ruosiates operacijai,o toms kurios jau po,tai kuo greiciau sulaukti tos dienos 4u.gif Ir su artejanciom Sv.Kaledom! newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Grelita @ 2011 12 14, 13:11)
Sveikos,jei prisimenat,nesenai lankiausi pas jus ir buvau pasiryzus laparoskopijai sausio menesi,nes 2 metus niekaip nejo pastoti. doh.gif Tai va atejau si karta pasidalinti savo dziaugsmu ,vakar pasidariau testa ir negalejau patiket savo akimis  nestuke.gif Tai va noriu palinket,kad neskubetumet gult ant operacinio stalo ir tiketi ,kad viskas bus gerai.Aisku dabar dar labai bijau,kad tik nepabegtu mano zirniukas,bet jei taip ir nutiktu,zinau ,kad galiu reiskia pastoti,kad ir ilgiau tai uztrunka,bet viskas imanoma  mirksiukas.gif Sekmes visoms kurios ruosiates operacijai,o toms kurios jau po,tai kuo greiciau sulaukti tos dienos  4u.gif Ir su artejanciom Sv.Kaledom!  newyear.gif

Sveikinimai didziausi! Linkiu kad viskas butu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos Merginos smile.gif
As irgi jau po laparoskopijos + histeroskopijos. Dariau Vilniaus Gimdymo Namuose pas R. Ziobaka. Paleido ta pacia diena.
Buvo rasta - vienas kiausintakis pratekamas puikiia, kitas - visiskai uzakes. Na bent paguoda kad bent viena turiu gera smile.gif
endometrozes - ne kvapo.
Polipo gimdoje irgi jau nebera (pradingo).

Paleido ta pacia diena, jauciausi gerai. Bet siandiena yra antra diena po operacijos, pradejo ziauriai skaudeti pilvo viduje kiausidziu vietoje, vos galiu pasijudinti.

Kokia buvo jusu savijauta po laparoskopijos?
Atsakyti
QUOTE(Grelita @ 2011 12 14, 12:11)
Sveikos,jei prisimenat,nesenai lankiausi pas jus ir buvau pasiryzus laparoskopijai sausio menesi,nes 2 metus niekaip nejo pastoti. doh.gif Tai va atejau si karta pasidalinti savo dziaugsmu ,vakar pasidariau testa ir negalejau patiket savo akimis  nestuke.gif Tai va noriu palinket,kad neskubetumet gult ant operacinio stalo ir tiketi ,kad viskas bus gerai.Aisku dabar dar labai bijau,kad tik nepabegtu mano zirniukas,bet jei taip ir nutiktu,zinau ,kad galiu reiskia pastoti,kad ir ilgiau tai uztrunka,bet viskas imanoma  mirksiukas.gif Sekmes visoms kurios ruosiates operacijai,o toms kurios jau po,tai kuo greiciau sulaukti tos dienos  4u.gif Ir su artejanciom Sv.Kaledom!  newyear.gif

Sveikinimai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na stai ir as, gine man tik zvakuciu israse ir 2 tablets (viena man,viena vyrui). Paklausiau kas per grybelis, penlyge gal? Tai ats, kad ne, seip paprastas grybelis kuris atsiranda nuo streso,antibijotiku, ar kitu vaistu.
Atsakyti
QUOTE(Grelita @ 2011 12 14, 13:11)
Sveikos,jei prisimenat,nesenai lankiausi pas jus ir buvau pasiryzus laparoskopijai sausio menesi,nes 2 metus niekaip nejo pastoti. doh.gif Tai va atejau si karta pasidalinti savo dziaugsmu ,vakar pasidariau testa ir negalejau patiket savo akimis  nestuke.gif

sveikinimai didžiausi 4u.gif geros sveikatytės ir sėkmės 4u.gif
O dėl to laukti - nelaukti - tai kiekvienu atveju indivudualiai - aš kaip min 2 metus su cista pravaikščiojau - vis viltį turėjau, bet niekur nedingau - teko LAP darytis.. Kitoms būna extra situacija. O pas tave tikriausiai nieko nematyti echoskopu buvo, o planavai LAP daryti dėl ištyrimo?
Bet kokiu atveju - sveikinu dar kartą ir gerai, kad paraįei, čia mums įkvepia vilties tikėti laiminga pabaiga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rajura @ 2011 12 14, 17:34)
sveikinimai didžiausi  4u.gif geros sveikatytės ir sėkmės  4u.gif
O dėl to laukti - nelaukti - tai kiekvienu atveju indivudualiai - aš kaip min 2 metus su cista pravaikščiojau - vis viltį turėjau, bet niekur nedingau - teko LAP darytis.. Kitoms būna extra situacija. O pas tave tikriausiai nieko nematyti echoskopu buvo, o planavai LAP daryti dėl ištyrimo?
Bet kokiu atveju - sveikinu dar kartą ir gerai, kad paraįei, čia mums įkvepia vilties tikėti laiminga pabaiga  thumbup.gif

Aciu visoms uz palaikyma!!! Taip mano visi tyrimai buvo geri ir ekoskopu nieko nerado,tai buvo vienintele viltis laparoskopija,ziuret kiausintakiu praeinamuma ir t.t., bet va matyt turejau sulaukti savo laiko ir tiek.. Didziausios sekmes visoms! 4u.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Grelita @ 2011 12 14, 14:11)

Supper!!! Kaledinis stebuklas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif

Sveikinimai didziausi. clap.gif
Papildyta:
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 14, 16:39)
Na stai ir as, gine man tik zvakuciu israse ir 2 tablets (viena man,viena vyrui). Paklausiau kas per grybelis, penlyge gal?  Tai ats, kad ne, seip paprastas grybelis kuris atsiranda nuo streso,antibijotiku, ar kitu vaistu.

Nu va, o tu panikavai. mirksiukas.gif Pamatysi ir LP taip pat greitai praeis ir viska sbus gerai, kaip su tuo grybeliu. 4u.gif
Atsakyti
Greiciau kad tos mm ateitu ir pasibaigtu smile.gif Na bet sventes reikes vistiek su cista pasitikti huh.gif newyear.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(angelyte123 @ 2011 12 14, 15:15)
Sveikos Merginos smile.gif
As irgi jau po laparoskopijos + histeroskopijos. Dariau Vilniaus Gimdymo Namuose pas R. Ziobaka. Paleido ta pacia diena.
Buvo rasta - vienas kiausintakis pratekamas puikiia, kitas - visiskai uzakes. Na bent paguoda kad bent viena turiu gera smile.gif
endometrozes - ne kvapo.
Polipo gimdoje irgi jau nebera (pradingo).

Paleido ta pacia diena, jauciausi gerai. Bet siandiena yra antra diena po operacijos, pradejo ziauriai skaudeti pilvo viduje kiausidziu vietoje, vos galiu pasijudinti.

Kokia buvo jusu savijauta po laparoskopijos?

Tapti nestuke.gif uztenka ir vienos puses mirksiukas.gif Taip kad nera cia nieko labai jau blogo.

Mna po LP skaudejo pivuka kol visos dujos issivaiksciojo. Kaip bebutu, visa tai praeis. Sveik 4u.gif smile.gif
Atsakyti