Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 17:32)
Na vat ir man tepinelis parode gryba, issiaisninsiu rytoj kok jis. Bet dabar dar labiau neraminu pasidare. reikes gydyti grybeli ir poto LP, ar taip padarys....

as tai buciau linkus kad tau padarys ta LP nepriklausomai yra tas grybelis ar ne...man pries pacia LP net tepinelio jokio nedare...kas ten zino, gal tuo metu sau koks grybas buvo isitaises...
Atsakyti
Na bet irgi taip pavojinga, jeigu ten yra grybas, tai gali buti kokia infekcija.
Ir niekaip negaliu suprasti, is kur ... Plius dabar as dar geriu kazkokius vaistus vokiskus, kurios man israse Marcinkute (is infekcijines) , nes tyrimas parode kad esu persirgus toxoplazma, bet persileidymas negalejo del to ivykti.tai prafilaktiskai paskyre gydyma. 19 vel pas ja.
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 17:41)
Na bet irgi taip pavojinga, jeigu ten yra grybas, tai gali buti kokia infekcija.
Ir niekaip negaliu suprasti, is kur ... Plius dabar as dar geriu kazkokius vaistus vokiskus, kurios man israse Marcinkute (is  infekcijines) , nes tyrimas parode kad esu persirgus toxoplazma, bet persileidymas negalejo del to ivykti.tai prafilaktiskai paskyre gydyma. 19 vel pas ja.

Grybas tai pienlige turi omeny? Jei taip tai kiek zinau LP jin jokio pavojaus nekelia g.gif
Atsakyti
As dar nzn koks grybas pas mane ten siedi. .Rytoj issiaiskinsiu
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 18:32)
As dar nzn koks grybas pas mane ten siedi. .Rytoj issiaiskinsiu

o tu i VK ejai? pas kokia gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 13, 18:34)
o tu i VK ejai? pas kokia gydytoja?

Kas tas VK? blush-anim-cl.gif2 Kad man LP reikia pasake Garsviene, o del grybelio,tai skambinau savo ginej suzinoti tepinelio ats, turejau penk,paskambinti, bet pamirsau. Tai vat ir gavau naujiena. Rytoj eisiu pas ja,tai issiaiskinsiu, nes tel tik pasake kad ateiciau recepto, israsys tepala. Tai gal ta penlyge ir bus.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 18:53)
Kas tas VK?  blush-anim-cl.gif2 Kad man LP reikia pasake Garsviene, o del grybelio,tai skambinau savo ginej suzinoti tepinelio ats, turejau penk,paskambinti, bet pamirsau. Tai vat ir gavau naujiena. Rytoj eisiu pas ja,tai issiaiskinsiu, nes tel tik pasake kad ateiciau recepto, israsys tepala. Tai gal ta penlyge ir bus.... g.gif

VK-vaisingumo klinika mirksiukas.gif tai manyciau, kad bus pienlige kokia prikibus..manau n ieko baisausm ko nepagydytu tepaliukas mirksiukas.gif
Atsakyti
As truputuka nesuprantu,pries men nebuvo,o dabar atsirado. Bet paskaicius penliges simptomus, man nieko panasaus nera. Nu bet, ka laukiam rytojaus.
Atsakyti
Labukas mergaites. Man irgi darysa laproskopija. Labai baisu. Daris raudonam kryziu. Gal zinot , ar gydytojas |Alisauskas geras?
Atsakyti
ryzik kada tau daris?
Atsakyti
QUOTE(ryzik @ 2011 12 13, 20:48)
Labukas mergaites. Man irgi darysa laproskopija. Labai baisu. Daris raudonam kryziu. Gal zinot , ar gydytojas |Alisauskas geras?

Cia tu Tilto gatveje darysies? Jeigu apie ta Alisauska kalbi, apie kuri dabar galvoju, tai sako, kad jis geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 17:50)
Nu jomajo, kodel tik blogios zinios, maza kad cista , tai ka tik suzinojau kad ir grybelis yra. Lekiu rytoj pas savo gine. Siaubas, mane puola visi iskart.

Maziau panikuot mergyt!!! Ikvepk, iskvepk ir nusiramink. Kol kas nieko blogo nenutiko. Grybelis- pagydomas, cista- pasalinama. LP visos bijojom ( bent jau tos, kurios pirma karta ja daresi, tai tikrai. Manau ir antra karta pries einant i operacine baimes buvo kazkiek wink.gif ) Neuzsiskuk savo problemu rate, aisku savo problemos visada atrodo didziausios, bet tada is paprastu problemu sugebam, padaryti nezmoniskai dideles. Stiprybes !

Ir dar. Nenoriu pasirodyti izuli, ar nesupratinga, bet as uz pagarba visiems forumo dalyviams. Gal galima savo emocija reikti be keiksmazodziu, a? ax.gif Kazkaip ausi rezia... Nu gal cia tik man taip.. g.gif
Atsakyti