Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 16:15)
Na taip daroma kardiograma, tai elektokardiograma taip pat....
Papildyta:
Dabar skaiciau viena straipsni, ir niekaip negaliu suprasti. Cista salinama tiktai ar cista salinama su kiausyde?

lialiusia, tu įsivarysi sau panišką baimę nono.gif , dažniausiai šalina tik cistas iš kiaušidžių, neretai kartu pašalinama dalis kiaušidės, bet aišku būna retesnių atvejų kada reikia ir kiaušidę, bet be tavo žinios tikrai neturėtų jos pjauti. Aš irgi šito baiminausi, tai net kelis kartus gyd. užklausiau, kas bus jei taip reiktų - tai nuramino, kad nieko tokio nereiks ir tikrai man nežinant ten jos neišpjaus.
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2011 12 13, 16:08)
Aš galvojau, kad apie Laparą rašai, tai parašiau, kad narkozę pamiršai lotuliukas.gif  4u.gif

nu jooo lotuliukas.gif o ka tereikia atsipalaiduoti ir jokios narkozes nereiks lotuliukas.gif
Atsakyti
Siaubas kazkoks, gal vaistais man ja dar pradangins, mazulyte viltis yra dar.
Atsakyti
Nu jomajo, kodel tik blogios zinios, maza kad cista , tai ka tik suzinojau kad ir grybelis yra. Lekiu rytoj pas savo gine. Siaubas, mane puola visi iskart.
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 16:50)
Nu jomajo, kodel tik blogios zinios, maza kad cista , tai ka tik suzinojau kad ir grybelis yra. Lekiu rytoj pas savo gine. Siaubas, mane puola visi iskart.

pas mane visokie grybai pastoviai gyvena lotuliukas.gif jau antra gala pas mane ligos laaabai myli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 13, 16:51)
pas mane visokie grybai pastoviai gyvena lotuliukas.gif  jau antra gala pas mane ligos laaabai myli smile.gif

Tai tu kovoji kaip nors su jais?
Atsakyti
Sveikos dar syk,

Liuliusia, oi mergyt, kad taip tave nuramint mums pavyktu. Zinok pati nustebsi ant kiek stipresne esi nei dabar pati isivaizduoji. Kvepuok ir laikyk "save rankose", isvertus is rusu kalbos biggrin.gif

Na ka merguces, grizau is siulu traukimo. Autiku visa valanda namo trenkiausi nes radau ilgiausia ko gero marsruta nuo centro iki silainiu biggrin.gif Tai turejau laiko apsispakajinti ir asarele praryti. Zodziu reikalai tokie - man endo I-II stadija. Kad ovuliacija vyksta matosi kuo puikiausiai, kiausintakiai - nesunkiai pratekami. Tai nepaklausiau ka reiskia tas "nesunkiai". NU zodziu diagnoze - padetis palanki pastojimui. BET - itaria man gimdos patologija. tai butu arba gimdos pertvara, arba bano formos gimda. Nei vienas is variantu nera beviltiskas, bet vis tiek kazkaip nuliudau, nes gyd. dave daugiau nei 50procentu kad kazkas ten viduj yra, bo su ultragarsu kai ziurejo tam tikri zenklai leido taip itarti. Zodziu aptarem ka daryti, po kiek laiko jei nepastosiu pageri KT, o jei dar nepades, tada jau gimdos fotke... doh.gif
Zodziu dar nepaliudejau normaliai, bo paskambino ir sutrukde, tai reikes dar eiti paliudeti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 16:55)
Tai tu kovoji kaip nors su jais?

nu taip..kaipgi kitaip..issigydau..kuri laika ramu, o poto vel trukt uz vadziu, vel is pradziu..pienlige pastovi drauge...
Atsakyti
Nu firdec polnyj! As nzn jau ka daryti,kur kreiptis, ka galvoti. Betruko man to grybo dar... jeigu laukia LP, tai ka su tuo grybu daryti.
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 13, 16:57)
nu taip..kaipgi kitaip..issigydau..kuri laika ramu, o poto vel trukt uz vadziu, vel is pradziu..pienlige pastovi drauge...

Vagysan naudoji prausikli?
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2011 12 13, 17:04)
Vagysan naudoji prausikli?

va va apie vagisan girdejau neblogu atsiliepimu thumbup.gif reiks jauciu pasidovanoti kaledoms rolleyes.gif gal bus veiksminga..seip tai as net beveik nejauciu kad ja turiu..bet va tepinelis vis parodo..
Atsakyti
Na vat ir man tepinelis parode gryba, issiaisninsiu rytoj kok jis. Bet dabar dar labiau neraminu pasidare. reikes gydyti grybeli ir poto LP, ar taip padarys....
Atsakyti