Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 76 tema

QUOTE(xdina @ 2011 12 02, 01:20)

siaip noreciau viso torto sonus apdengt taip, bet jei nepavyks, tai bent kokiai detalei panaudosiu. ACIU
Atsakyti
uzbegau paziureti kaip Jums sekas, @drijos tortai - be zodziu wub.gif
saunuoles visos;) as va laukiu kitos savaites pagaliau turesiu proga kepti, o taip jau nagus niezti..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cool Mama @ 2011 12 01, 18:39)
Na o kremas..
Zinok labai jaakyyy  kremas  biggrin.gif , cia frosting, kuris daromas is .... tauku, sviesto, cukraus pudros, kokios esencijos lasiuko, ir aisku dazu pora lasiuku.. Atrodo graziai, bet konis bent man  schmoll.gif velias burnoje...
Aisku negaliu but 100% tikra kad ten butent sis kremas, bet ji paminejo, kd cia frosting, o koks 80 % frosting receptuku, ir yra tokia sudedamoji dalis, kuria aprasiau.. Tik visur vis proporcijos skiriasi..


Daug nezinau apie frostings,bet ivedus i google frosting recipe primeta visokiu, butter frosting , cream cheese frosting , whipped cream frosting ir t.t. g.gif ax.gif

QUOTE(naitas @ 2011 12 01, 19:22)
nu vsio, mano nervai neatlaikė.. Čia MANO tortas bis.gif:


oi ***** negaliu laugh.gif laugh.gif laugh.gif
nerodei nieko,tai va priverstinai pamatem (kad ir praejusiu metu) tongue.gif

Tortai pasakiski visuu!
Kazkaip nebuvo upo rasyti kol cia barniai vyko

O as sedziu rami kaip belgas,priverstines atostogos, orkaite vis dar nevekianti cry.gif kazkoks shh perdege ir nekaista ji,dabar lauksim kol ateis tas naujas shh ir pakeis meistras....bet su ju tokiais greiciais tai.... numirsiu greiciau doh.gif

@adrija kai naudojate trafaretus,naudojate purskiamus dazus?flakona koki gal? ar galima ir kempinele kokia? g.gif Del aisingo,ar ji reikia padaryti labai kieta? Nes man kazkaip kvailai gavosi,isspaudi,grazu,po kiek laiko linija issilieja,pasidaro plati ir negrazi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 02 gruodžio 2011 - 01:30
mergytės, youtube peržiūrėkit, viskas kaip ant delno su tais trafaretais 4u.gif užsidedi trafaretą, užtepi aisingu, nubrauki mentele ir baigta 4u.gif

@Adrija@ tortai nuostabūs, tiek spalvine gama, tiek puokštėmis, o sakykit vielutėms įverti turite tą padėkliuką kotelių imitacijai pastorinti tokią plokštelę su grioveliais, ar pirma vielutę apsuiujkat mase ir tada lapuką užspaudžiat, kad laikytųsi??? 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ačiū visoms dar kartą už pagalbą su trafaretų paieška, vakar išbandžiau technologiją, kaip pirmam kartui pasirinkau nesudėtingus raštelius, bandysiu šiandien pritaikyti, ačiū labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Olesta, labai norisi paziureti i tavo darbo rezultatus biggrin.gif pasirodyk, ka? biggrin.gif
Atsakyti
O jau kokių torčiukų nuostabių prikepėt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Adrijos su magnolijom tai iš vis fantastiški wub.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif .

Trafaretą purškiu iš flakonėliu , mano per plonas dėti kremą , be to kremas būna storesnis , toks trafaretas man patinka ant didesnių tortų šonų ( bent 2 aukštų ) .

Jei aisingas pasileido , puvo truputi skystokas , arba .... jis pagavo drėgmę nuo torto , gal jis iš drėgnųjų rūšies buvo ?

Olestuk turiu tą padėkliuką su lapams daryti gyslom , tai kažkas iš fantastikos srities wub.gif , ačiū kai kam už jį . 4u.gif ...negana to , kad jas daro , prie jo dadėtas paklotėlis , nuo kurios lentelė nė nekruta , o apvertus lygią jo pusė , galima kočioti bet kokią masę , ji visai nelimta prie jo netgi be pudros , žodžiu daiktas vertas tų pinigų ir grieko biggrin.gif .

Veriu vielytę į gyslą " nuogą " , taip ir džiovinu , paskui suku juostele ( palieku spygliuką lapo apačioje , kad būtų vieta nuo ko pradėti sukti . 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 02 gruodžio 2011 - 10:24
QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 01, 22:12)
šliūkštelnu  aliejaus , kuo šviesesnio , be kvapo ( būna pilu gliceriną , Lietuvoj nėra ) .

vis noriu paklaust koki alieju nauduojat, nes parduotuvej pasirinkimas didelis, o koki nupirkt, kad butu svesesnis ir be kvapo, pas jus kai patirties jau daug tortu gamyboj tai jau zinot koki geriau ax.gif
Na tortas su trafaretu nerealus, jau toks grazus wub.gif cia ziurke reikalinga biggrin.gif nes griuk negyvas...
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 02, 10:21)
turiu tą padėkliuką su lapams daryti gyslom , tai kažkas iš fantastikos srities  wub.gif

O gal kartais to stebuklo foto turite? Nes kažkaip sunku įsivaizduot kas ten per gėris pas Jus smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 12 02, 11:36)
O gal kartais to stebuklo foto turite? Nes kažkaip sunku įsivaizduot kas ten per gėris pas Jus smile.gif  ax.gif



lotuliukas.gif ...prašau , rinkitės ....mano baltas , kur uždėti lapukai . 4u.gif

http://www.surbitona...boards_265.html

Dėl aliejau .... na buteliai permatomi , kuo šviesesnis matosi , ir turi būti rafinuotas , nes jei bus nerafinuotas ir dar saulėgražų , kvepės jomis ( kaip kepant bulvinius blynus .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 02 gruodžio 2011 - 12:57
Sveikutes smile.gif

Atnesu viena savo tortuka blush2.gif

Tortas triufelis, pastilazas, vakarelio tema karibai ir lotynu sokiai smile.gif

user posted image

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 02, 14:56)
Dėl aliejau .... na buteliai permatomi , kuo šviesesnis matosi , ir turi būti rafinuotas , nes jei bus nerafinuotas ir dar saulėgražų , kvepės jomis ( kaip kepant bulvinius blynus .

na as visa laika perku tik permatomam butelyje ir rafinuota, bet kai is jo darau majoneza man vistiek jauciasi jo skonis, todel ir galvojau paklaust gal ir yra kokie maziau kur jaustusi skonis ax.gif
QUOTE(smailyttte @ 2011 12 02, 15:30)
Sveikutes smile.gif

Atnesu viena savo tortuka  blush2.gif

Tortas triufelis, pastilazas, vakarelio tema karibai ir lotynu sokiai smile.gif

grazu thumbup.gif paziurejus i toki i torta is karto norisi prie juros biggrin.gif
Atsakyti