QUOTE(Cool Mama @ 2011 12 01, 18:39)
Na o kremas..
Zinok labai jaakyyy kremas
, cia frosting, kuris daromas is .... tauku, sviesto, cukraus pudros, kokios esencijos lasiuko, ir aisku dazu pora lasiuku.. Atrodo graziai, bet konis bent man
velias burnoje...
Aisku negaliu but 100% tikra kad ten butent sis kremas, bet ji paminejo, kd cia frosting, o koks 80 % frosting receptuku, ir yra tokia sudedamoji dalis, kuria aprasiau.. Tik visur vis proporcijos skiriasi..
Daug nezinau apie frostings,bet ivedus i google frosting recipe primeta visokiu, butter frosting , cream cheese frosting , whipped cream frosting ir t.t.
QUOTE(naitas @ 2011 12 01, 19:22)
nu vsio, mano nervai neatlaikė.. Čia MANO tortas
:
oi ***** negaliu
nerodei nieko,tai va priverstinai pamatem (kad ir praejusiu metu)
Tortai pasakiski visuu!
Kazkaip nebuvo upo rasyti kol cia barniai vyko
O as sedziu rami kaip belgas,priverstines atostogos, orkaite vis dar nevekianti
kazkoks
shh perdege ir nekaista ji,dabar lauksim kol ateis tas naujas
shh ir pakeis meistras....bet su ju tokiais greiciais tai.... numirsiu greiciau
@adrija kai naudojate trafaretus,naudojate purskiamus dazus?flakona koki gal? ar galima ir kempinele kokia?
Del aisingo,ar ji reikia padaryti labai kieta? Nes man kazkaip kvailai gavosi,isspaudi,grazu,po kiek laiko linija issilieja,pasidaro plati ir negrazi..