Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 76 tema

Sveikos,

Gal galit pasidalinti patirtimi, kurios esate kepusios kamuolio formos tortą, kaip jį lengviau padaryti , kepti didelį biskvitą ir paskui pjaustyti reikiamo dydžio apvalius lakštus ir sutepinėti pusapvaliame bliūde ir paskui tas dvi puses sulipinti į vieną kamuolį ar jau patį biskvitą kepti pusapvalėj formoj aišku labai būtų idomu išgirsti ir kitokį būdą jeigu jis yra 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, nuraminai,Adrija, stebuklų STEBUKLUS darant nebūna...būna juodas, kruopštus darbas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasa_zyk @ 2011 12 01, 16:27)
Sveikos,

Gal galit pasidalinti patirtimi, kurios esate kepusios kamuolio formos tortą, kaip jį lengviau padaryti , kepti didelį biskvitą ir paskui pjaustyti reikiamo dydžio apvalius lakštus ir sutepinėti pusapvaliame bliūde ir paskui tas dvi puses sulipinti į vieną kamuolį ar jau patį biskvitą kepti pusapvalėj formoj  aišku labai būtų idomu išgirsti ir kitokį būdą jeigu jis yra  4u.gif

O tu pilno apskritimo nori? Pirmiausia reikia žinoti, koks tortas bus, ar biskvitas ar medaus lakštai...Jei neesi kepus pusės, geriau pradėk nuo pusės taisyklingo kamuolio, ir tai bus ką veikti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurateL.: 01 gruodžio 2011 - 16:41
QUOTE(JurateL. @ 2011 12 01, 16:38)

O tu pilno apskritimo nori? Pirmiausia reikia žinoti, koks tortas bus, ar biskvitas ar medaus lakštai...

Tėp, noriu kuo pilnesnio kamuolio, tortas bus biskvitinis arba turtingas kavos, arba snikersas, bet savo struktūra jie gan panašūs rolleyes.gif , bet greičiausiai kad apsistosiu ties kavos .
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2011 12 01, 15:37)
nu jau @drijos paskutiniai  wub.gif be zodziu...
o as atlekiu pas jus prasyt patarimo, kaip issisukt- mazu kas turit minciu...
zodz, man reik torto sonus padaryt is mases tokius ale dryzuotus- berods Adrija dezute dare, bet ten su spec.koceliuku, kur faktura suteikia. As jo neturiu, o man tu banguotu sonu baisiai reik- noriu padaryt kartono imitacija savo firmos baliui. Balius jau kita savaite, tai net atsisiust niekaip nespeciau, o be to tik del to vieno karto biski ir pinigeliu gaila...
gal kam kokia mintis sauna?  g.gif

buna tokio kartono gofruoto.....juo yspaudus ant iškočiotos mases gaunamas toks efektas kaip kočėliuku,tik ne toks ryškus......pasidairykit gal kur rasit kokia dėžę ar kas nors supakuota buvę....arba kita išeitis su mediniu iešmeliu spaudinėt,bet vekgi žiurint kokio dydzio masės gabalą reik sugofruot......

Adrija,tortai nuostabus
Atsakyti
@adrij@ nuostabus tortai, labai labai grazu smile.gif
Atsakyti
as esu dariusi,tai tepiau pusapvaliam dubeneli,tada kai jau gerai sustingo abi puses,juos sujungiau ,tik dar nupjoviau truputi ta vieta ant kurio bus pastatomas tortas,kad nenuriedetu biggrin.gif
Papildyta:
Adrija labai grazu
kai darot gelytes,pirma lapelius sudziovinat ir tada darot gelyte,ar is karto,kaip daryti,kad jie nesukristu viena ant kitos
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 12 01, 17:08)
as esu dariusi,tai tepiau  pusapvaliam dubeneli,tada kai jau gerai sustingo abi puses,juos sujungiau ,tik dar nupjoviau truputi ta vieta ant kurio bus pastatomas tortas,kad nenuriedetu  biggrin.gif

o biskvitus, biskvitus kaip kepti bigsmile.gif , turiu dvi apvalias formas 28 ir 26 diametro doh.gif , kept tokiose ir tada apipjaustyt ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2011 12 01, 18:16)
o biskvitus, biskvitus kaip kepti  bigsmile.gif , turiu dvi apvalias formas 28 ir 26 diametro  doh.gif , kept tokiose  ir tada apipjaustyt ?  g.gif

as visada visus biskvitus kepuosi lakstais ir tada issipjaustau kokio man reikia.
kaip patogiau taip daryk,paskui kai reikes tepti,tai ar formoj kepti ar lakstai vistiek reikes issipjaustineti 4u.gif
Atsakyti
Adrija jūsų tortai verti medalio 4u.gif

Neprisimenu niko mergytės, kuri įkėlė tortuką su šokoladu, nu jau toks wub.gif wub.gif wub.gif , jau net jaučiu to šokolado skonį burnoje bigsmile.gif

Niekaip negaliu atsižiūrėt į tortą su pingvinais pirmame temos puslapyje. Nu nerealus. O kaip padaryti tuos nuostabius konkorėžius. Matau lygtais kakaviniai sausi pusryčiai, o ant kokio pagrindo jie suklijuoti g.gif
Atsakyti
papuosimu temoje yra parodyta kaip daryti
http://bakingdom.com...spy-treats.html
Papildyta:
esu kazkur maciusi kaip daryti ponius,bet niekur dabar nerandu.gal kas zinot?
ruosiuosi dukrytei daryti tortuka su poniais ir svarbiausia sake,kad butinai butu vaivorikste biggrin.gif
Atsakyti
@adrij@, labai grazus tortai, pastilažas taip lygiai ir gražiai, guli. Gal galit parašyt recepta kokiu butent pastilažu dengiat. Aš išbandžiau su kiausinio baltymu dengimo masę ir dar viena, kur su krakmolu, bet nei viena jų man taip gražiai nesigavo apdengti apacioj buvo rauksleliu. Kai išimu papuosta torta is saldytuvo jis aprasoja. Ar ir jums taip buna?
Cia mano vienas bandymu, Tortas ,,Naktelė" 4u.gif

user posted image
Atsakyti
O DIEVESVENCIAUSIAS,@ADRIJ@sitokio grozio as dar nemaciau.pirmas nuostabus,bet aaaaaaaaaaaantraaaaaaaas blink.gif blink.gif blink.gif .As net neklausiu kaip jus ta rasta padaret ,vistiek ne mano rankom,kurios ne is ten isaugusios.nu tikrai pritrukau zodziu wub.gif 4u.gif
Atsakyti