Sveikos,
Gal galit pasidalinti patirtimi, kurios esate kepusios kamuolio formos tortą, kaip jį lengviau padaryti , kepti didelį biskvitą ir paskui pjaustyti reikiamo dydžio apvalius lakštus ir sutepinėti pusapvaliame bliūde ir paskui tas dvi puses sulipinti į vieną kamuolį ar jau patį biskvitą kepti pusapvalėj formoj aišku labai būtų idomu išgirsti ir kitokį būdą jeigu jis yra
Ačiū, nuraminai,Adrija, stebuklų STEBUKLUS darant nebūna...būna juodas, kruopštus darbas
Papildyta:
O tu pilno apskritimo nori? Pirmiausia reikia žinoti, koks tortas bus, ar biskvitas ar medaus lakštai...Jei neesi kepus pusės, geriau pradėk nuo pusės taisyklingo kamuolio, ir tai bus ką veikti
Papildyta:
QUOTE(Rasa_zyk @ 2011 12 01, 16:27)
Sveikos,
Gal galit pasidalinti patirtimi, kurios esate kepusios kamuolio formos tortą, kaip jį lengviau padaryti , kepti didelį biskvitą ir paskui pjaustyti reikiamo dydžio apvalius lakštus ir sutepinėti pusapvaliame bliūde ir paskui tas dvi puses sulipinti į vieną kamuolį ar jau patį biskvitą kepti pusapvalėj formoj aišku labai būtų idomu išgirsti ir kitokį būdą jeigu jis yra
O tu pilno apskritimo nori? Pirmiausia reikia žinoti, koks tortas bus, ar biskvitas ar medaus lakštai...Jei neesi kepus pusės, geriau pradėk nuo pusės taisyklingo kamuolio, ir tai bus ką veikti
QUOTE(JurateL. @ 2011 12 01, 16:38)
O tu pilno apskritimo nori? Pirmiausia reikia žinoti, koks tortas bus, ar biskvitas ar medaus lakštai...
Tėp, noriu kuo pilnesnio kamuolio, tortas bus biskvitinis arba turtingas kavos, arba snikersas, bet savo struktūra jie gan panašūs , bet greičiausiai kad apsistosiu ties kavos .
QUOTE(Auksiuke @ 2011 12 01, 15:37)
nu jau @drijos paskutiniai be zodziu...
o as atlekiu pas jus prasyt patarimo, kaip issisukt- mazu kas turit minciu...
zodz, man reik torto sonus padaryt is mases tokius ale dryzuotus- berods Adrija dezute dare, bet ten su spec.koceliuku, kur faktura suteikia. As jo neturiu, o man tu banguotu sonu baisiai reik- noriu padaryt kartono imitacija savo firmos baliui. Balius jau kita savaite, tai net atsisiust niekaip nespeciau, o be to tik del to vieno karto biski ir pinigeliu gaila...
gal kam kokia mintis sauna?
o as atlekiu pas jus prasyt patarimo, kaip issisukt- mazu kas turit minciu...
zodz, man reik torto sonus padaryt is mases tokius ale dryzuotus- berods Adrija dezute dare, bet ten su spec.koceliuku, kur faktura suteikia. As jo neturiu, o man tu banguotu sonu baisiai reik- noriu padaryt kartono imitacija savo firmos baliui. Balius jau kita savaite, tai net atsisiust niekaip nespeciau, o be to tik del to vieno karto biski ir pinigeliu gaila...
gal kam kokia mintis sauna?
buna tokio kartono gofruoto.....juo yspaudus ant iškočiotos mases gaunamas toks efektas kaip kočėliuku,tik ne toks ryškus......pasidairykit gal kur rasit kokia dėžę ar kas nors supakuota buvę....arba kita išeitis su mediniu iešmeliu spaudinėt,bet vekgi žiurint kokio dydzio masės gabalą reik sugofruot......
Adrija,tortai nuostabus
@adrij@ nuostabus tortai, labai labai grazu
as esu dariusi,tai tepiau pusapvaliam dubeneli,tada kai jau gerai sustingo abi puses,juos sujungiau ,tik dar nupjoviau truputi ta vieta ant kurio bus pastatomas tortas,kad nenuriedetu
Papildyta:
Adrija labai grazu
kai darot gelytes,pirma lapelius sudziovinat ir tada darot gelyte,ar is karto,kaip daryti,kad jie nesukristu viena ant kitos
Papildyta:
Adrija labai grazu
kai darot gelytes,pirma lapelius sudziovinat ir tada darot gelyte,ar is karto,kaip daryti,kad jie nesukristu viena ant kitos
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 12 01, 17:08)
as esu dariusi,tai tepiau pusapvaliam dubeneli,tada kai jau gerai sustingo abi puses,juos sujungiau ,tik dar nupjoviau truputi ta vieta ant kurio bus pastatomas tortas,kad nenuriedetu
o biskvitus, biskvitus kaip kepti , turiu dvi apvalias formas 28 ir 26 diametro , kept tokiose ir tada apipjaustyt ?
QUOTE(Rasa_zyk @ 2011 12 01, 18:16)
o biskvitus, biskvitus kaip kepti , turiu dvi apvalias formas 28 ir 26 diametro , kept tokiose ir tada apipjaustyt ?
as visada visus biskvitus kepuosi lakstais ir tada issipjaustau kokio man reikia.
kaip patogiau taip daryk,paskui kai reikes tepti,tai ar formoj kepti ar lakstai vistiek reikes issipjaustineti
Adrija jūsų tortai verti medalio
Neprisimenu niko mergytės, kuri įkėlė tortuką su šokoladu, nu jau toks , jau net jaučiu to šokolado skonį burnoje
Niekaip negaliu atsižiūrėt į tortą su pingvinais pirmame temos puslapyje. Nu nerealus. O kaip padaryti tuos nuostabius konkorėžius. Matau lygtais kakaviniai sausi pusryčiai, o ant kokio pagrindo jie suklijuoti
Neprisimenu niko mergytės, kuri įkėlė tortuką su šokoladu, nu jau toks , jau net jaučiu to šokolado skonį burnoje
Niekaip negaliu atsižiūrėt į tortą su pingvinais pirmame temos puslapyje. Nu nerealus. O kaip padaryti tuos nuostabius konkorėžius. Matau lygtais kakaviniai sausi pusryčiai, o ant kokio pagrindo jie suklijuoti
papuosimu temoje yra parodyta kaip daryti
http://bakingdom.com...spy-treats.html
Papildyta:
esu kazkur maciusi kaip daryti ponius,bet niekur dabar nerandu.gal kas zinot?
ruosiuosi dukrytei daryti tortuka su poniais ir svarbiausia sake,kad butinai butu vaivorikste
http://bakingdom.com...spy-treats.html
Papildyta:
esu kazkur maciusi kaip daryti ponius,bet niekur dabar nerandu.gal kas zinot?
ruosiuosi dukrytei daryti tortuka su poniais ir svarbiausia sake,kad butinai butu vaivorikste
@adrij@, labai grazus tortai, pastilažas taip lygiai ir gražiai, guli. Gal galit parašyt recepta kokiu butent pastilažu dengiat. Aš išbandžiau su kiausinio baltymu dengimo masę ir dar viena, kur su krakmolu, bet nei viena jų man taip gražiai nesigavo apdengti apacioj buvo rauksleliu. Kai išimu papuosta torta is saldytuvo jis aprasoja. Ar ir jums taip buna?
Cia mano vienas bandymu, Tortas ,,Naktelė"
Cia mano vienas bandymu, Tortas ,,Naktelė"
O DIEVESVENCIAUSIAS,@ADRIJ@sitokio grozio as dar nemaciau.pirmas nuostabus,bet aaaaaaaaaaaantraaaaaaaas .As net neklausiu kaip jus ta rasta padaret ,vistiek ne mano rankom,kurios ne is ten isaugusios.nu tikrai pritrukau zodziu