Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 76 tema

QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 11 30, 19:06)
nors nei meno nei visiškai nieko ypatingo,bet tortas ne nuogas  lotuliukas.gif

Grazus tortukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 01, 15:40)

Tortai moters 50 - mečiui .

abu grazus,bet jau antras,tai pasaka wub.gif tik ,asmeniskai man, apacioje noretusi tiesiog vienspalves bordo juosteles. bet cia smulkme ir skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
atnesu ir savo parodyti, bet po praitame lape esanciu tortu tai net geda blush2.gif
cia darytas ant greicio, drauge paskambino pries savaitgali kad jai atsauke torta gimtadieniui, prase iskept laiko buvo labai mazai, tai toks ir papuosimas ant greicio smile.gif
Tortas Rafaelo smile.gif
user posted image
o cia vakarykstis mano liejimas sokoladu, kur rasiau kad pilu ir akyse stingsta doh.gif Tortas " Turtingas kavos tortas"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adiavl: 01 gruodžio 2011 - 15:29
QUOTE(likta @ 2011 12 01, 15:15)
@adrij@, fantastiški, aukštasis pilotažas thumbup.gif

user posted image.... dėkui likta.

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 12 01, 15:25)
abu grazus,bet jau antras,tai pasaka  wub.gif  tik ,asmeniskai man, apacioje noretusi tiesiog vienspalves bordo juosteles. bet cia smulkme ir skonio reikalas  smile.gif

Kad tu žinotum zuikuti koks tai deficitas , oi deficitas patikėk manim doh.gif ... ačiū 4u.gif
Atsakyti
Pertepimui jei dedu sluoksni ganaso, tai dedu 100 g sokolado: 200 g gretineles. Puikiausias kremas. Kavos tortui viena sluoksni jo dedu, ir pora sluoksniu karamelinio kremo su kava.
Atsakyti
nu jau @drijos paskutiniai wub.gif be zodziu...
o as atlekiu pas jus prasyt patarimo, kaip issisukt- mazu kas turit minciu...
zodz, man reik torto sonus padaryt is mases tokius ale dryzuotus- berods Adrija dezute dare, bet ten su spec.koceliuku, kur faktura suteikia. As jo neturiu, o man tu banguotu sonu baisiai reik- noriu padaryt kartono imitacija savo firmos baliui. Balius jau kita savaite, tai net atsisiust niekaip nespeciau, o be to tik del to vieno karto biski ir pinigeliu gaila...
gal kam kokia mintis sauna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 01, 16:40)
Pastilažas , aisingas , cukrinės gėlės .

nėr į ką žiūrėt.. irnesakyk.gif nė vieno torto nepakartočiau nei kairėmis, nei dešinėmis rankomis.. žodžiu, einu graužtis iš pavydo user posted image

QUOTE(adiavl @ 2011 12 01, 17:28)
Tortas Rafaelo smile.gif

va čia tai suprantu, valgomas daiktas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2011 12 01, 15:28)

SOKOLADONIS wub.gif wub.gif wub.gif labai jau fainutis thumbup.gif
Atsakyti
Na va ir aš parodysiu savo darbelį.Tortas ''Varškinis gaivumėlis'',bet aš vadinu ''Pirmas kartas''
pirmą kartą paėmiau konditerinį maišelį į rankas
pirmą kartą liejau šokoladą (pagal Olestos receptuką)
ir pirmą kartą lipdžiau kažką tai alia saldainius doh.gif blush2.gif (Asseni plastilino)
bet bus namie ir savų valgomas,tai sueis ir taip blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2011 12 01, 16:37)
nu jau @drijos paskutiniai  wub.gif be zodziu...
o as atlekiu pas jus prasyt patarimo, kaip issisukt- mazu kas turit minciu...
zodz, man reik torto sonus padaryt is mases tokius ale dryzuotus- berods Adrija dezute dare, bet ten su spec.koceliuku, kur faktura suteikia. As jo neturiu, o man tu banguotu sonu baisiai reik- noriu padaryt kartono imitacija savo firmos baliui. Balius jau kita savaite, tai net atsisiust niekaip nespeciau, o be to tik del to vieno karto biski ir pinigeliu gaila...
gal kam kokia mintis sauna?  g.gif

jei kalba eina apie toki rasta,kaip kaklaraistis, http://public.fotki....8-tortukas.html tai as ji isgavau su tusinuku biggrin.gif jis toks nelygus.pravaziavau ir rastas yra smile.gif bet jusu atveju turbut reiketu visa mases gabala toki padaryti,tai nezinau kaip sektusi,bet jei nieko geriau nesumastysit,bandyti galima ir mano varianta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 01 gruodžio 2011 - 16:03
Adiavl, gražus tas antrasis. Kristule, kaip pirmas kartas- labai vykęs bigsmile.gif

Adrija...APAKUS, vat tik įdomu, kiek laiko trunka pagaminti tokį STEBUKLĄ -nuo biskvitų užmaišymo iki paskutinio štricho?
Atsakyti
QUOTE(JurateL. @ 2011 12 01, 16:10)
Adiavl, gražus tas antrasis. Kristule, kaip pirmas kartas- labai vykęs  bigsmile.gif

Adrija...APAKUS, vat tik įdomu, kiek laiko trunka pagaminti tokį STEBUKLĄ -nuo biskvitų užmaišymo iki paskutinio štricho?

Ryte biskvitas , per pietus ar vakare - sutepimas , kitą rytą aptepimas ir puošimas .... paros per akis , ekstra atvejų , per dieną .... nuo ryto iki vakaro .

Gėlės iš anksto .

Tiesa , tokie " stebuklai " nepervargant 3 dienoje , pervargant 5 , iki nulūžimo - 6 4u.gif .
Atsakyti