Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 76 tema

QUOTE(@adrij@ @ 2011 11 30, 23:28)
Ačiū .... matot , karštoje želatinoje įpilti dažai ( apie kuriuos męs kalbame - išimtis TIK ukrainietiški milteliais ) , duodą tokį rezultatą , koks pas jus alyvinėje , tie taškeliai , siūleliai ..... aš jūsų neįžeidžiau ? ... jei - atsiprašau  4u.gif  4u.gif ....tik noriu parodyti , kas nutinka kai dažus AmeriColor pilame  į  kaitinamą želatiną .

Citata ...  " Želatiną išbrinkiname vandenyje , supilame medų ir gerai pakaitiname , tada pilame į pudros - krakmolo mišinį ."

Izeidet? na as dar sveiko proto tiek, kad nematau ne vienos priezasties isizeisti 4u.gif man taip nutiko, nes nesuplakiau buteliuko pries naudodama, kazkaip nepagalvojau... doh.gif kai parasete citata, supratau...as kitaip darau...zelatina isbrinkinu karsto vandens voneleje, tai man ji neikaista iki karstumo, tada istraukiu, biskeli pastovi ir tik tada dedu medu...zodziu, kazkaip man ta juoda gavosi ir tikrai nesutrauke...dabar rupi vel pabandyti...bet faktas kad nudazyt imanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 12 01, 11:26)
Ir dar toks klausimukas. Gal kas matėte pas mus LT tokį daiktą
user posted image
Kažkada pirkau sal2.lt, bet dabar nebematau. Labi neblogas dalykėlis visokioms detalėms lipdyti. Ačiū  smile.gif

maciau assorti.lt ir viena karta nupirkau, tik, kad nesuprantu kaip dirbti, man limpa prie ranku, gal dar kazka reikia idet, reikia isverst kas ten prirasyta.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 30, 21:36)
Tokios video nemaciau, arba neatkreipiau demesio blush2.gif , bet as pastoviai rankas alyv.aliejumi tepu kad man neliptu mase prie ranku, ir super  thumbup.gif

va va, man irgi super, bet pameginkite butent taukus, as kol nenusipirkau tauku, bandziau vegetable margarina, irgi nieko, bet su taukais nesulyginama. As dabar darydama gelytes, ir kociodama masyte, ja tiesiog truputeeeli patepu taukais, taaip graziai issikocioja, ir visiskai nelimpa.. Tiesa kocioju ant silikoninio padekliuko, bet seniau ir su krakmolu prikibdavo.. ax.gif

QUOTE(MO @ 2011 11 30, 21:38)
va dėl to ir nepamainomas šitu atveju marcipanas (man),kad įpylus porą lašų nusidažo juodai  wub.gif

man irgi patinka marcipano juoda,tokios juodos neisgaunu is pastiliazo.. ax.gif

QUOTE(@adrij@ @ 2011 11 30, 22:57)
YouTube esu mačiusi , kaip minkant masę moteris pasiima kažkokį labai šviesų ( beveik baltą ) riebalo gabalą  , panašaus kietumo kaip muilas , ir lyg "  pasimuiluoja " juo rankas ....ir vėl minko , kas ten per daiktas , nežinau , gal ir gerai sušaldyti taukai , nelimpa tada masė , kad ir labai norėtum .

na tai vegetable shortening, vegetable fat. Kitaip darzoviu taukai.Pati pirkau parduotuveje, buna tarp margarinu,sviestu ir panasiai, manau ir lietuvoje tikrai rastumet. Dar juo patepa mase, kai imaiso gum tralialia , nu nezinau, bet mano pacios isbandyta ir galiu pasakyti taip lengvai susiminko mase, taip svelniai ir lengvai slysta per pirstus, man labai labai patiko.. Kaip ir sakote, juo reikia tik ciut ciut "pasimuiluoti" pirstu galiukus, daug nereikia. O ir kimba viskas puikiausiai, na as nieko daug nedariau, tik rozes, bet viskas labai labai lengvai lipo, patepant trupuciu klijais.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 11 30, 20:59)
nei vienas netinka į pertepimus. 
Ganašas - natūrali ruda spalva tarkim meškinams daryt  biggrin.gif

Ganasas puikiai tinka pertepimui.
Atsakyti
Labas kepėjom 4u.gif
Pirmą kartą darysiu dviejų aukštų tortą ir truputį neramu jau darosi biggrin.gif Noriu pirmo aukšto juodo miško o antro-rafaelo g.gif esu darius juodą mišką, jis gan tvirtas tortas pasirodė g.gif ar atlaikys jis man rafaelo? g.gif Ar reiks papildomai sutvirtinti? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cool Mama @ 2011 12 01, 10:23)
,tokios juodos neisgaunu is pastiliazo..

sakot? g.gif

user posted image

pasikartosiu.... dėjau į dar šiltą zalatinos medaus aliejaus mišinį.... niekas nieko nesutraukė g.gif americolor dažai 4u.gif

dengiant masė netrupėjo, mano nuostabai buvo tikrai paslanki, ko neišgausi jei norėsi nažyt baltą masę iki tokio juodumo... kt dieną masė jau trupėjo, bet po kokios savaitės įmaišiau gabaliuką balto pastilažo ir prilipdžiau krūvą pingvinukų, nes išmest gaila buvo.. kalėdoms sueis biggrin.gif bet jau dengimui nebūtų tikus ta masė pastovėjus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2011 12 01, 10:41)
dazai zele pavidalo.. kaip tu juos suplaksi biggrin.gif

jei americolor geliniai dazai,tai viskas ten susiplaka. jei kiti,nieko nezinau smile.gif

naitai,o minordija juodos masytes neturi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 01 gruodžio 2011 - 12:15
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 12 01, 14:13)
naitai,o minordija juodos masytes neturi?

jokios kitos spalvos neturėjo, tik baltą, kai aš ten juos tardžiau. Tarp kitko, labai nustebo, kai pasakiau, kad juoda būtų populiari bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 12 01, 13:18)
jokios kitos spalvos neturėjo, tik baltą, kai aš ten juos tardžiau. Tarp kitko, labai nustebo, kai pasakiau, kad juoda būtų populiari  bigsmile.gif

ot ziopleliai,tikrai galetu jos isigyti
Atsakyti
Ganašas riebokas pertepimams , man juo pertepti tortai neskanūs schmoll.gif , daryti dzibus - puikus daiktas thumbup.gif .

Ačiū aukščiausiam , kad ne man vienai sutraukia dažus karštoje želatinoje karsta.gif .

Laba diena .

Tortai moters 50 - mečiui .

Pastilažas , aisingas , cukrinės gėlės .

user posted image......user posted image

user posted image.......user posted image
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 01, 14:40)

WOW kokie groziai bigsmile.gif fantastika thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
abu nuostabus tortai, bet antras nerealus good.gif wub.gif
Atsakyti
@adrij@, fantastiški, aukštasis pilotažas thumbup.gif
Atsakyti