QUOTE(@adrij@ @ 2011 11 30, 23:28)
Ačiū .... matot , karštoje želatinoje įpilti dažai ( apie kuriuos męs kalbame - išimtis TIK ukrainietiški milteliais ) , duodą tokį rezultatą , koks pas jus alyvinėje , tie taškeliai , siūleliai ..... aš jūsų neįžeidžiau ? ... jei - atsiprašau ....tik noriu parodyti , kas nutinka kai dažus AmeriColor pilame į kaitinamą želatiną .
Citata ... " Želatiną išbrinkiname vandenyje , supilame medų ir gerai pakaitiname , tada pilame į pudros - krakmolo mišinį ."
Citata ... " Želatiną išbrinkiname vandenyje , supilame medų ir gerai pakaitiname , tada pilame į pudros - krakmolo mišinį ."
Izeidet? na as dar sveiko proto tiek, kad nematau ne vienos priezasties isizeisti man taip nutiko, nes nesuplakiau buteliuko pries naudodama, kazkaip nepagalvojau... kai parasete citata, supratau...as kitaip darau...zelatina isbrinkinu karsto vandens voneleje, tai man ji neikaista iki karstumo, tada istraukiu, biskeli pastovi ir tik tada dedu medu...zodziu, kazkaip man ta juoda gavosi ir tikrai nesutrauke...dabar rupi vel pabandyti...bet faktas kad nudazyt imanoma