Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 76 tema

Is tikro, su akcijom taip buna. Bet as va ka nuziurejus buvau, tai pirkau iprastine kaina, na nebuvo uzkelta, nes is anskciau zinojau tas kainas. Bet zinoma, kai kuriems dalykams ir mama sake, kad be akcijos buna dar pigiau lotuliukas.gif arba va kiausiniai.. skelbesi, kad nupiginom kiausinius, ten kokia mesa... o va kaiusiniu kaina vel sukilusi nemenkai. Na bet gal kad ziema, vistos mazai kiausiniu deda biggrin.gif
Atsakyti
kiausiniai ir siaip pabrango.as pirkdavau kioskelyje L dydzio po 3lt.Ana savaite jie buvo 3,10cnt. sia savaite jau 3,20cnt smile.gif
Atsakyti
Merginos, čia tortų tema, ne kiaušinių lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sorry wink.gif
Žieminis torčiukas, kaip smagu buvo smurfus pirmą sykį lipdyti.
user posted image
Atsakyti
Sveikutes, na jau tortu grazumas neispasakytas. As turbut niekad taip nepadarysiu. blush2.gif
Noriu paklausti ar marshmallow mase galima dengti ant grietineles pertepimu. Ir ar ikistos i ta mase figureles neissileis?
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2011 12 14, 09:56)
Žieminis torčiukas, kaip smagu buvo smurfus pirmą sykį lipdyti.

Fainuolis wub.gif Ypač užkliuvo eglės, labai gera idėja, ar jos iš pastilažo irgi?
Kitas klausimas gal kvailokai nuskambes, bes as nelabai suprantu, kaip čia yra. Padėkliukus iš kartono gražiai apvelkat dovanų pakavimo popierium, taip? Bet juk tas popierius netinka salyčiui su maistu, tai kaip ant jo tortą dėti? Ar dar po tortu dar kokia servetėlę dedat? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasskee: 14 gruodžio 2011 - 10:53
QUOTE(Rasskee @ 2011 12 14, 11:53)
Padėkliukus iš kartono gražiai apvelkat dovanų pakavimo popierium, taip? Bet juk tas popierius netinka salyčiui su maistu, tai kaip ant jo tortą dėti? Ar dar po tortu dar kokia servetėlę dedat?

Nežinau kaip kitos daro, aš visada dedu popierinę servetėlę po tortu
Neli, kokie faini smurfai ir besmegenis.Nuostabus žiemiškas tortas
Atsakyti
radau vaizdines medziagos kaip daryti be formaliu rozes ir kaip papuosti torta is kapotos teslos... gal kam pravers

http://tv.delfi.lt/video/xfwdLitO/
Atsakyti
neli, smurfiukai superiniai thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Rasskee @ 2011 12 14, 10:53)
Fainuolis wub.gif  Ypač užkliuvo eglės, labai gera idėja, ar jos iš pastilažo irgi?
Kitas klausimas gal kvailokai nuskambes, bes as nelabai suprantu, kaip čia yra. Padėkliukus iš kartono gražiai apvelkat dovanų pakavimo popierium, taip? Bet juk tas popierius netinka salyčiui su maistu, tai kaip ant jo tortą dėti? Ar dar po tortu dar kokia servetėlę dedat? blush2.gif

as iskerpu is kepimo popieriaus apskritima ir po tortu dedu ax.gif
Atsakyti
Sveikutės. Toras žieminis su Smurfais - pasakiškas 4u.gif
Tai man vis dėlto atsakys kas nors - kaip Jūs mokat taip tikroviškai nulipdyti detales, šituos visus filmukų herojus?? Aš nemanau, kad sugebėčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2011 12 14, 15:46)
Tai man vis dėlto atsakys kas nors - kaip Jūs mokat taip tikroviškai nulipdyti detales, šituos visus filmukų herojus??
manau niekas neatsakys,nes tai nenusakoma biggrin.gif isijungi multika,ziuri i koki babausi ir lipdai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2011 12 14, 16:46)
Sveikutės. Toras žieminis su Smurfais - pasakiškas  4u.gif
Tai man vis dėlto atsakys kas nors - kaip Jūs mokat taip tikroviškai nulipdyti detales, šituos visus filmukų herojus?? Aš nemanau, kad sugebėčiau  doh.gif

Kol nepabandysit ir nesužinosit ką sugebat, gal tik išdrįsti reikia ir tokių šedevrų čia paduosit, kad negalėsim atsigrožėt mirksiukas.gif O jei vietoj filmuko herojaus nulipdysit kokį maumą tai irgi gerai, galėsit sakyt, kad tai šiuolaikinis požiūris lotuliukas.gif
Atsakyti

Sveikutes, na jau tortu grazumas neispasakytas. As turbut niekad taip nepadarysiu. blush2.gif
PADEKIT!Noriu paklausti ar marshmallow saldainiu mase galima dengti ant grietineles pertepimu. Ir ar ikistos i ta mase figureles neissileis?
Atsakyti