Is tikro, su akcijom taip buna. Bet as va ka nuziurejus buvau, tai pirkau iprastine kaina, na nebuvo uzkelta, nes is anskciau zinojau tas kainas. Bet zinoma, kai kuriems dalykams ir mama sake, kad be akcijos buna dar pigiau arba va kiausiniai.. skelbesi, kad nupiginom kiausinius, ten kokia mesa... o va kaiusiniu kaina vel sukilusi nemenkai. Na bet gal kad ziema, vistos mazai kiausiniu deda
kiausiniai ir siaip pabrango.as pirkdavau kioskelyje L dydzio po 3lt.Ana savaite jie buvo 3,10cnt. sia savaite jau 3,20cnt
Merginos, čia tortų tema, ne kiaušinių Sorry
Žieminis torčiukas, kaip smagu buvo smurfus pirmą sykį lipdyti.
Sveikutes, na jau tortu grazumas neispasakytas. As turbut niekad taip nepadarysiu.
Noriu paklausti ar marshmallow mase galima dengti ant grietineles pertepimu. Ir ar ikistos i ta mase figureles neissileis?
Noriu paklausti ar marshmallow mase galima dengti ant grietineles pertepimu. Ir ar ikistos i ta mase figureles neissileis?
QUOTE(neli @ 2011 12 14, 09:56)
Fainuolis Ypač užkliuvo eglės, labai gera idėja, ar jos iš pastilažo irgi?
Kitas klausimas gal kvailokai nuskambes, bes as nelabai suprantu, kaip čia yra. Padėkliukus iš kartono gražiai apvelkat dovanų pakavimo popierium, taip? Bet juk tas popierius netinka salyčiui su maistu, tai kaip ant jo tortą dėti? Ar dar po tortu dar kokia servetėlę dedat?
QUOTE(Rasskee @ 2011 12 14, 11:53)
Padėkliukus iš kartono gražiai apvelkat dovanų pakavimo popierium, taip? Bet juk tas popierius netinka salyčiui su maistu, tai kaip ant jo tortą dėti? Ar dar po tortu dar kokia servetėlę dedat?
Nežinau kaip kitos daro, aš visada dedu popierinę servetėlę po tortu
Neli, kokie faini smurfai ir besmegenis.Nuostabus žiemiškas tortas
radau vaizdines medziagos kaip daryti be formaliu rozes ir kaip papuosti torta is kapotos teslos... gal kam pravers
http://tv.delfi.lt/video/xfwdLitO/
http://tv.delfi.lt/video/xfwdLitO/
neli, smurfiukai superiniai
as iskerpu is kepimo popieriaus apskritima ir po tortu dedu
QUOTE(Rasskee @ 2011 12 14, 10:53)
Fainuolis Ypač užkliuvo eglės, labai gera idėja, ar jos iš pastilažo irgi?
Kitas klausimas gal kvailokai nuskambes, bes as nelabai suprantu, kaip čia yra. Padėkliukus iš kartono gražiai apvelkat dovanų pakavimo popierium, taip? Bet juk tas popierius netinka salyčiui su maistu, tai kaip ant jo tortą dėti? Ar dar po tortu dar kokia servetėlę dedat?
as iskerpu is kepimo popieriaus apskritima ir po tortu dedu
Sveikutės. Toras žieminis su Smurfais - pasakiškas
Tai man vis dėlto atsakys kas nors - kaip Jūs mokat taip tikroviškai nulipdyti detales, šituos visus filmukų herojus?? Aš nemanau, kad sugebėčiau
Tai man vis dėlto atsakys kas nors - kaip Jūs mokat taip tikroviškai nulipdyti detales, šituos visus filmukų herojus?? Aš nemanau, kad sugebėčiau
QUOTE(Šarka-Li @ 2011 12 14, 15:46)
Tai man vis dėlto atsakys kas nors - kaip Jūs mokat taip tikroviškai nulipdyti detales, šituos visus filmukų herojus??
manau niekas neatsakys,nes tai nenusakoma isijungi multika,ziuri i koki babausi ir lipdai QUOTE(Šarka-Li @ 2011 12 14, 16:46)
Sveikutės. Toras žieminis su Smurfais - pasakiškas
Kol nepabandysit ir nesužinosit ką sugebat, gal tik išdrįsti reikia ir tokių šedevrų čia paduosit, kad negalėsim atsigrožėt O jei vietoj filmuko herojaus nulipdysit kokį maumą tai irgi gerai, galėsit sakyt, kad tai šiuolaikinis požiūris
Sveikutes, na jau tortu grazumas neispasakytas. As turbut niekad taip nepadarysiu.
PADEKIT!Noriu paklausti ar marshmallow saldainiu mase galima dengti ant grietineles pertepimu. Ir ar ikistos i ta mase figureles neissileis?