QUOTE(newLIFE @ 2011 12 13, 11:24)
gyvenu ne lt, o cia staigiai del svenciu ispirko visa sviesta jau 3sav bus,kaip jo nera, o man reik 2 tortus iskept vienas-pinigu maisas, gal jam nelabai reikia to sviestinio kremo, nes kiek maciau, ta mase ne visur turi prilipt
Panasia situacija turejau pries menesi,niekur neradau 'unsalted' butter,nusipirkau galutiniam varijante salted,kokia slikstyne gavosi tai su amrgarinu sivis neisivaizduoju kas ten gaunasi,na bet suejo is bedos.
QUOTE(likta @ 2011 12 13, 11:44)
Galima stipriu ganašu, proporcijos 2:1, šokoladas+grietinėlė, šokoladas 52-70%.grietinėlė ne mažiau 35%. Dėl balto šokolado nežinau
VA apie tai ir klausiau pries kelias dienas
QUOTE(DuKatinai @ 2011 12 13, 14:18)
as dariau, viskas buvo gerai iki nepradejau plakti mikseriu pasidariau mase is vakaro, o kita diena plakiau, tai i kruopas susoko, vanduo issiskyre, toks vaizda, kad sviesta sumusiau nesigavo man sitas geris, teko torta su "Sarlot" aptepti ir papuosti. ji tikrai nenuvyle ir skonis puikus
gal kuri nors galit parodyti kaip ant torto atrodo tas sokoladinis serksnas, kur i degtine atsaldyta pilti reikia. berods Olesta pasakojo kaip ji padaryti, tik neparode
gal kuri nors galit parodyti kaip ant torto atrodo tas sokoladinis serksnas, kur i degtine atsaldyta pilti reikia. berods Olesta pasakojo kaip ji padaryti, tik neparode
gal per stipriai plaket? nes ganasa reikia laaabai po biski plakti,nes staiga gali sukieteti ir va taip pasidaryti.
Erikiuxxx ir kirbe tortukai