Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 76 tema

QUOTE(newLIFE @ 2011 12 13, 11:24)
gyvenu ne lt, o cia staigiai del svenciu  ispirko visa sviesta blink.gif  jau 3sav bus,kaip jo nera, o man reik 2 tortus iskept doh.gif  vienas-pinigu maisas, gal jam nelabai reikia to sviestinio kremo, nes kiek maciau, ta mase ne visur turi prilipt g.gif

Panasia situacija turejau pries menesi,niekur neradau 'unsalted' butter,nusipirkau galutiniam varijante salted,kokia slikstyne gavosi doh.gif tai su amrgarinu sivis neisivaizduoju kas ten gaunasi,na bet suejo is bedos.

QUOTE(likta @ 2011 12 13, 11:44)
Galima stipriu ganašu, proporcijos 2:1, šokoladas+grietinėlė, šokoladas 52-70%.grietinėlė ne mažiau 35%. Dėl balto šokolado nežinau

VA apie tai ir klausiau pries kelias dienas bigsmile.gif

QUOTE(DuKatinai @ 2011 12 13, 14:18)
as dariau, viskas buvo gerai iki nepradejau plakti mikseriu doh.gif pasidariau mase is vakaro, o kita diena plakiau, tai i kruopas susoko, vanduo issiskyre, toks vaizda, kad sviesta sumusiau unsure.gif nesigavo man sitas geris, teko torta su "Sarlot" aptepti ir papuosti. ji tikrai nenuvyle ir skonis puikus thumbup.gif

gal kuri nors galit parodyti kaip ant torto atrodo tas sokoladinis serksnas, kur i degtine atsaldyta pilti reikia. berods Olesta pasakojo kaip ji padaryti, tik neparode ax.gif

gal per stipriai plaket? nes ganasa reikia laaabai po biski plakti,nes staiga gali sukieteti ir va taip pasidaryti.

Erikiuxxx ir kirbe tortukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2011 12 13, 16:57)
galima, juk balta toks pats dažas kaip ir geltona, tik kokiu tikslu ją dėt nori?
Aš dėdama tikėjaus, kad nubalins masę - deja nepavyko.

Tai ir as galvoju, kad mase baltesne butu jej ju ilasinti blush2.gif o su ko ja balinti tada ?

QUOTE(ramune.v @ 2011 12 13, 18:35)
oi kaip papuosta temute smile.gif
as va prisipirkau su nuolaida Dr. Oecker produktu ir pakavimo popieriaus padekliukams vilkti -kaupiuosi biggrin.gif tik perspeju visas, kad nebutu kaip man-ziurekit ka musa kasa, nes kaina neatitinka blink.gif kai paklausiau, paaiskino kad pries nuolaidas pabrangino, o permarkiruoti nespejo doh.gif  blink.gif sako...na galim atsiprasyt ir pinigus grazinti jei netinka...

O kokioj parduotuveje apsiprekinot ?
Papildyta:
QUOTE(dzokada @ 2011 12 13, 18:56)

Erikiuxxx  ir kirbe tortukai  wub.gif

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 13, 20:42)
Tai ir as galvoju, kad mase baltesne butu jej ju ilasinti blush2.gif o su ko ja balinti tada ?

gal nuo dažų priklauso, gal yra balinančių smile.gif aš naudojau tuos atseit nemaistinius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 13, 18:42)

As tokiu maciau musu parduotuvej http://www.ebay.co.u...r-/280625464690 kazkoks balintojas aisingo....
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 12 13, 18:56)
gal per stipriai plaket? nes ganasa reikia laaabai po biski plakti,nes staiga gali sukieteti ir va taip pasidaryti.

plakiau palaipsniui nuo maziausio iki didziausio, isivaizdavau kad kaip grietinele ji reikia plakti doh.gif kitakart meginsiu leciausiu plakimu. aciu uz patarima 4u.gif
o del Dr.Oetker pirkiniu ir as prisipirkau, einu ceki tikrinti, jei sitaip darosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 12 13, 22:05)
As tokiu maciau musu parduotuvej http://www.ebay.co.u...r-/280625464690 kazkoks balintojas aisingo....

taip, šitas balina. Tikrai matosi, tarkim tonu baltesnė gaunasi masė. Bet ir negailėt reikia. DAr turėtų šiek tiek balint citrinos rūgštelė.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 12 13, 21:30)
taip, šitas balina. Tikrai matosi, tarkim tonu baltesnė gaunasi masė. Bet ir negailėt reikia. DAr turėtų šiek tiek balint citrinos rūgštelė.

O jis pastilazui tinka?

As tai balinu su citrinos rugstele thumbup.gif bet noretusi kad baltesne butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 13, 20:42)
O kokioj parduotuveje apsiprekinot ?

musu motulej maximoj doh.gif
bet cia tik popieriui, Dr. Oetker-ne..rodos smile.gif gal pamane kad popieriu retai perkam tai nieks nepastebes kad netiketai dasidet litukas kitas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 13 gruodžio 2011 - 21:57
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 13, 22:43)
As tai balinu su citrinos rugstele thumbup.gif  bet noretusi kad baltesne butu biggrin.gif

išbandyk MMG masę, ji žyyyymiai baltesnė negu pastilažas nereiks nė baltų dažų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2011 12 13, 21:58)
išbandyk MMG masę, ji žyyyymiai baltesnė negu pastilažas nereiks nė baltų dažų tongue.gif

Aciukas, butinai isbandysiu, po svenciu gal ax.gif
Atsakyti
motulės seni bajeriai lotuliukas.gif žaislus irgi pirma kainas sukėlė, paskui tipo pirkti 40% pigiau, aš vieno triušio laukiau pusę metų akcjos, taigi labai gerai žinau jo kainą, nes dažnai pasižiūrėdavau ir laukdavau akcijos kol galėsiu paimti, o va prieš kalėdas ėmė ir pabrango triušelis lotuliukas.gif ir tada afygiena nuolaida uždėta, imkit glušiai ir pirkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 12 14, 01:13)
motulės seni bajeriai lotuliukas.gif  žaislus irgi pirma kainas sukėlė, paskui tipo pirkti 40% pigiau, aš vieno triušio laukiau pusę metų akcjos, taigi labai gerai žinau jo kainą, nes dažnai pasižiūrėdavau ir laukdavau akcijos kol galėsiu paimti, o va prieš kalėdas ėmė ir pabrango triušelis lotuliukas.gif  ir tada afygiena nuolaida uždėta, imkit glušiai ir pirkit smile.gif

šiaip tai reiktų Vartotojų Teisėms tokius bajerius pranešti. Vienas skundas gal nieko. Bet jeigu per šitą akciją keletas pasitaikytų, iš skirtingų miestų, tai žinot.. jau negerai.. o jeigu dar straipsniukas koks išeitų..
aš per šią akciją net nebuvau tam skyriuj. Mano jau rugsėjį viskas buvo sutvarkyta biggrin.gif
Atsakyti