S.O.S gelbekit mane
ar imanoma dar kuo nors kitu aptept torta pries dengiant saldainiu mase?
turbut,kad ne, bet viltis mirsta paskutine
gyvenu ne lt, o cia staigiai del svenciu ispirko visa sviesta jau 3sav bus,kaip jo nera, o man reik 2 tortus iskept vienas-pinigu maisas, gal jam nelabai reikia to sviestinio kremo, nes kiek maciau, ta mase ne visur turi prilipt
QUOTE(newLIFE @ 2011 12 13, 11:24)
S.O.S gelbekit mane
gyvenu ne lt, o cia staigiai del svenciu ispirko visa sviesta jau 3sav bus,kaip jo nera, o man reik 2 tortus iskept vienas-pinigu maisas, gal jam nelabai reikia to sviestinio kremo, nes kiek maciau, ta mase ne visur turi prilipt
Margarino tikiuosi turit Tai ji vietoj sviesto naudokit, as kartais kai reikia extra atveju taip darau. Zinoma, skiriai truputi, nes margarinas sudytas, bet is bedos sueina Gal kiek daugiau cukraus pudros reikes ideti, pabandykit
QUOTE(newLIFE @ 2011 12 13, 13:24)
S.O.S gelbekit mane
Galima stipriu ganašu, proporcijos 2:1, šokoladas+grietinėlė, šokoladas 52-70%.grietinėlė ne mažiau 35%. Dėl balto šokolado nežinau
QUOTE(mazuliux @ 2011 12 13, 11:41)
Margarino tikiuosi turit Tai ji vietoj sviesto naudokit, as kartais kai reikia extra atveju taip darau. Zinoma, skiriai truputi, nes margarinas sudytas, bet is bedos sueina Gal kiek daugiau cukraus pudros reikes ideti, pabandykit
QUOTE(likta @ 2011 12 13, 11:44)
Galima stipriu ganašu, proporcijos 2:1, šokoladas+grietinėlė, šokoladas 52-70%.grietinėlė ne mažiau 35%. Dėl balto šokolado nežinau
oj, dekui labai labai, isgelbejot,reikes megint,nes jau i nevilti buvau puolus
Erikiuxxx torciukai , kuo toliau tuo graziau
Kirbes kasikelis taip ir metesi akys ka pirma griebciau is to kasikelio
Kirbes kasikelis taip ir metesi akys ka pirma griebciau is to kasikelio
ar galiu ganasa daryti su baltu sokoladu?
Erikiuxxx, vau kaip gražu kaip barbes sijona taip graziai platėjančiai padarei, sutepei kokiame tai inde, ar jau toki išsikepei?
QUOTE(MergickaN @ 2011 12 13, 13:47)
ar galiu ganasa daryti su baltu sokoladu?
as dariau, viskas buvo gerai iki nepradejau plakti mikseriu pasidariau mase is vakaro, o kita diena plakiau, tai i kruopas susoko, vanduo issiskyre, toks vaizda, kad sviesta sumusiau nesigavo man sitas geris, teko torta su "Sarlot" aptepti ir papuosti. ji tikrai nenuvyle ir skonis puikus
gal kuri nors galit parodyti kaip ant torto atrodo tas sokoladinis serksnas, kur i degtine atsaldyta pilti reikia. berods Olesta pasakojo kaip ji padaryti, tik neparode
Papildyta:
tortai kaip visada nuostabus ziuriu ir lydausi nuo tokio grozio
Ačiū mergaites kad pastebejot mano tortukus Širdingai
Barbes sijonui biskvitus kepiau 4 skirtinguose didziu formose, (22, 20 18, 12) o sutepinejau apvalioje salotineje, pries tai isklojus maisto plevele
Sijona buvo sunku uzdeti, tai dejau is dvieju puseliu, nugaroje siule
-----------------
Kirbe kasikelis
O i pastilaza , balta spalva galima deti? ar tik i dazus?
QUOTE(kirbe @ 2011 12 13, 11:40)
lankelis iškeptas iš meduolines tešlos ...kartu su grybukais.....paskui papuoštas pastilažo juostele
Aišku, dėkui, tikrai labai gražu
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 13, 17:48)
O i pastilaza , balta spalva galima deti? ar tik i dazus?
galima, juk balta toks pats dažas kaip ir geltona, tik kokiu tikslu ją dėt nori?
Aš dėdama tikėjaus, kad nubalins masę - deja nepavyko.
oi kaip papuosta temute
as va prisipirkau su nuolaida Dr. Oecker produktu ir pakavimo popieriaus padekliukams vilkti -kaupiuosi tik perspeju visas, kad nebutu kaip man-ziurekit ka musa kasa, nes kaina neatitinka kai paklausiau, paaiskino kad pries nuolaidas pabrangino, o permarkiruoti nespejo sako...na galim atsiprasyt ir pinigus grazinti jei netinka...
as va prisipirkau su nuolaida Dr. Oecker produktu ir pakavimo popieriaus padekliukams vilkti -kaupiuosi tik perspeju visas, kad nebutu kaip man-ziurekit ka musa kasa, nes kaina neatitinka kai paklausiau, paaiskino kad pries nuolaidas pabrangino, o permarkiruoti nespejo sako...na galim atsiprasyt ir pinigus grazinti jei netinka...