Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 76 tema

Laba vakara 4u.gif
QUOTE(sweetsosweet @ 2011 12 11, 11:43)
o man slapia beze irgi apsitraukia tokia kaip plutele smile.gif  ant virsaus dedu ka tik sugalvoju ir niekas niekur netirpsta schmoll.gif luzinet ji man kita diena nepradeda,bet tikrai pakankamai tvirta buna biggrin.gif as pati kaledinius tortus zadu ja puosti ir uzdeti zaisliuku is aisingo ir masytes mirksiukas.gif

Ar tikrai nebijodama galiu sudeti figureles ant slapios beze is vakaro ar geriau nerizikuoti ir tai padaryti ryte? g.gif
Aciu jei kas pasivargins atsakyti 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, man truputį nesuprantama, tai kuo skiriasi šlapia bezė nuo įprastos? radau internete, kad šlapia visada gaunasi, kaip yra iš tikrųjų?
Atsakyti
Erikiuxxx labai labai dailus torciukai wub.gif
Atsakyti
Dekui merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
na as ziuriu i Pastos rozes, meginau ir as bet niekaip nesigauna doh.gif
Saules zuikis,kad prikrove pasakisku torciuku mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Erikiuxxx karuna tai fantastiska, tokia skani spalvyte thumbup.gif
Ir mamai tortas labai mielas, toks kuklus, bet ir labai turtingas tuo paciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2011 12 12, 22:54)
Mergaitės, man truputį nesuprantama, tai kuo skiriasi šlapia bezė nuo įprastos? radau internete, kad šlapia visada gaunasi, kaip yra iš tikrųjų?

Man gaunasi visada, bet prieš tai pora kartų nesigavo biggrin.gif Ną kol nesupranti kaip ji turi atrodyti gerai padaryta smile.gif Pora kartų suklysti ir paskui jau tikrai visada gaunasi. Darosi pakankamai lengvai, bet ilgai, man pabosta ją virš tų garų plakti, bet kai fantazijos daug neturiu tai puošybai thumbup.gif

Mergaitės, Jūs šaunuolės, tikrai visų tortai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2011 12 12, 23:39)

Ar tikrai nebijodama galiu sudeti figureles ant slapios beze is vakaro

drasiai
QUOTE(Šarka-Li @ 2011 12 12, 23:54)

skiriasi gal kiek skoniu,bet is esmes...su slapia beze daug paprasciau susidraugauti smile.gif

labas rytas
erikiux,nuostabus tortukai,ju spalvos... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2011 12 13, 00:54)

Tikrai beze sunku išvirti teisingą cukraus sirupą neturint cukraus termometro arba pakankamai patirties, o šlapiai sirupo atskirai neverda, mažesnė tikimybė "nupjauti grybą".
Atsakyti
vaišinu rudens gerybemis

vaisinis tortas,šokoladine sal.mase,pastilazas,grybukai,kaštonai musu su dukryte iškepti
user posted image
Atsakyti
Kirbe, nuostabus krepšelis 4u.gif
Atsakyti
ERIKIUXXX<kaip visada,originalu,grazios spalvytes ir kazkas nematyto.... wub.gif
KIRBE<krepselis thumbup.gif toooks pilnas,ir siaip man visi jusu darbeliai patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 12 13, 10:02)
vaišinu rudens gerybemis

Labai labai labai super wub.gif O kaip lankelis laikosi ir iš ko padarytas, irgi iš pastilažo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 12 13, 11:26)
Labai labai labai super  wub.gif  O kaip lankelis laikosi ir iš ko padarytas, irgi iš pastilažo? ax.gif

lankelis iškeptas iš meduolines tešlos ...kartu su grybukais.....paskui papuoštas pastilažo juostele
Atsakyti