Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 76 tema

QUOTE(Rasskee @ 2011 12 11, 07:54)

o man slapia beze irgi apsitraukia tokia kaip plutele smile.gif ant virsaus dedu ka tik sugalvoju ir niekas niekur netirpsta schmoll.gif luzinet ji man kita diena nepradeda,bet tikrai pakankamai tvirta buna biggrin.gif as pati kaledinius tortus zadu ja puosti ir uzdeti zaisliuku is aisingo ir masytes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetsosweet @ 2011 12 11, 11:43)
o man slapia beze irgi apsitraukia tokia kaip plutele smile.gif  ant virsaus dedu ka tik sugalvoju ir niekas niekur netirpsta schmoll.gif luzinet ji man kita diena nepradeda,bet tikrai pakankamai tvirta buna biggrin.gif as pati kaledinius tortus zadu ja puosti ir uzdeti zaisliuku is aisingo ir masytes mirksiukas.gif

O man įvairiai, vieną kartą gaunasi kad net lūžinėja kitą dieną, o kitą kart būna tokia šlapia schmoll.gif Nežinau, kaskart vis kitaip gaunais, todėl ir baisoka, būtų liūdna, jei tie papuošimai sutirptų ax.gif

Štai maniškės snaigės blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasskee: 11 gruodžio 2011 - 13:32
QUOTE(Rasskee @ 2011 12 11, 15:21)

gražios wub.gif atrodytų, kad aisingas galėjo šiek tiek tirštesnis būti. Lengvai atsikabino nuo popieriaus?
Atsakyti
Vaidulyteee, pamirsau jusu tortuka pamineti blush2.gif , man antras patiko tortukas wub.gif , spalvotu drozliu ideja thumbup.gif , o gelytes su gvazdikeliu forma darytas ?
@adrij@ Anūkutei tortukas labai labai thumbup.gif wub.gif Vintage stilius bigsmile.gif thumbup.gif , o kokiu budu geles krasciukus taip nudazyti?
Olesta nors jau giriau jusu tortukus wub.gif noriu paklausti, o kokio dydzio ta knyga ir kiek sveria ?
Vaikiškas tortukas mažytei ūkininkaitei superinis wub.gif
Vaidulyteee OHO kiek daug drugeliu bigsmile.gif
likta„Kosminių piratų lobis” labai grazutis , dailutis thumbup.gif wub.gif o spalva ko zidra ?
Rasskee, Snaiges wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif

Mergaites gal kas galetu nulipdyti zmogaus voro figurele tupincia, apie 10-15cm didzio ??? sumokeciau apie 100-150lt. uz kg svorio, o gal ir daugiau jej reikes unsure.gif Labai reikia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 11 gruodžio 2011 - 16:15
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 11, 15:14)
Mergaites gal kas galetu nulipdyti zmogaus voro figurele tupincia, apie 10-15cm didzio ??? sumokeciau apie 100-150lt. uz kg svorio, o gal ir daugiau jej reikes unsure.gif Labai reikia blush2.gif

Tai kokios ten pas jus Lt kainos jeigu tiek uz figurele mokat??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 12 11, 14:52)
gražios  wub.gif  atrodytų, kad aisingas galėjo šiek tiek tirštesnis būti. Lengvai atsikabino nuo popieriaus?

Na, pirmą kartą dariau, tai tokios šleivokos biggrin.gif o ir nežinojau kokio tirštumo turi būti aisingas, bet nuo popieriaus atsikabino labai nesunkiai smile.gif Ačiū 4u.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 11, 16:14)
Rasskee, Snaiges  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

Ačiū labai 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal pasakytumėt kur rasti tą kriaušinio - karamelionio torto receptą? Nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 11, 16:14)
,

blink.gif gal uz visa torta??? ar cia tik uz figurele?? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 12 11, 17:19)
blink.gif gal uz visa torta??? ar cia tik uz figurele?? biggrin.gif

Jei figūrėlė kilą svertų tai tiek ir mokėtų , bet gi ji tiek nesvers, tai atitinkamai tiek ir nekainuos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasskee @ 2011 12 11, 13:21)

Labai gražios wub.gif , kiek laiko jos džiuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2011 12 11, 17:25)
Labai gražios  wub.gif , kiek laiko jos džiuvo  g.gif

Ačiū 4u.gif o išdžiuvo greitai, vakar vakare nusipaišiau, o šiandien ryte jau buvo išdžiuvę smile.gif
Atsakyti
Jau pakvipo žiema wub.gif
Įkeliu savo nakties darbeli,tortai visi skirtingi tik papuošimai vienodi, taip reikėjo.....
user posted image
o čia mažytis siurprižėlis buvo, karo policininkui
user posted image
Šokoladinis
user posted image
Atsakyti
benomama, aš be žodžių wub.gif
Atsakyti