Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 76 tema

oi prisijuokiau,gera tema buvot uzvedusios lotuliukas.gif

Olesta kaip visada wub.gif
o kas per tortas vaisinukas? rolleyes.gif
Gal kokiu ideju kur sunaudoti ganasa? Liko visas bliudas doh.gif (tik ne snikersa....)
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 12 10, 14:12)

Labai labai grazus tortukai thumbup.gif ipac du pirmieji wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 12 10, 15:49)
man svarbu, kad formą laiko, neturi man politinės reikšmės, iš kurio daryti, tik labai tvirtoms detalėms nenaudočiau dengiamojo, rožės irgi iš dengiamojo darytos, pas mane visi likučiai susinaudoja 4u.gif va orchidėjų nepadaryčiau iš dengiamojo į stiebą kabinamų, be kotelių padaryčiau ir sustingtų ir laikytųsi, čia žaidimas, per ilgą laiką aytrenki, kur tinka, kur ne  4u.gif

na tiesa, praktikos reikia viskam 4u.gif
Aš irgi dabar eksperimentuoju, išmaišiau kiaušinio baltymą, paskui šiek tiek citrinos sulčių įspaudžiau ir prisipaišiau ant kepimo popieriaus kalėdinių snaigių. Labai tikiuos, kad jos išdžiuvę netrupės ir gerai laikysis, nes norių jomis puošti tortą Kalėdoms, tik įtariu, kad jos ant šlapios beze (nes tik tokia ją moku smile.gif ) gali ir nesilaikyti ir sutirpti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasskee: 10 gruodžio 2011 - 17:58
QUOTE(naitas @ 2011 12 01, 20:22)
nu vsio, mano nervai neatlaikė.. Čia MANO tortas bis.gif:
kankorėžiai daryti iš Kakavinių javinukų, klijuota beze. Dėliojau mažėjančiu apskritimu, vis beze patepdama. Beje, kankorėžių idėją čionainos atnešė Kirbė  wub.gif

Niekaip negaliu atsižiūrėt į Jūsų tortą wub.gif ir į kankorėžius wub.gif O sakykit, juos kaip suprantu irgi dėjot ant beze puošto torto? Ar po kurio laiko tie javainiai neatidrėko nuo bezė, ar neprarado savo formos? Ir pati beze tikroji ar šlapia?
Labai noriu tokius papuošimus dėti ant Kalėdinio torto, bet bijau, kad gali išskysti...
Atsakyti
'Pasistojo' man dabar toks klausymas.... biggrin.gif
Kodel uzsienieciai naudoja ganasa po mase?( vietoj sviestinio kremo),ar mase nebijo ganaso? nepradetu tirpti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 12 10, 22:51)
Niekaip negaliu atsižiūrėt į Jūsų tortą wub.gif  ir į kankorėžius wub.gif  O sakykit, juos kaip suprantu irgi dėjot ant beze puošto torto? Ar po kurio laiko tie javainiai neatidrėko nuo bezė, ar neprarado savo formos? Ir pati beze tikroji ar šlapia?
Labai noriu tokius papuošimus dėti ant Kalėdinio torto, bet bijau, kad gali išskysti...

ot pataikiau ateit tongue.gif
dėjau ant beze puošto torto. Čia darželiui buvo, tėvų kalėdinis after-party vakarėlis. TIKROJI beze, aš šlapios dar net nebandžius esu. Neprarado savo formos, nes tikroji beze, jeigu gerai padaryta, tai po kokių 6 - 8 valandų jau dengiasi plona plona vos ne traškia plutele. Ji pati labai bijo drėgmės, tai nuo jos neatidrėko tie javinukai. Man ji gaunasi panašios konsistencijos kaip zefyras - viduje gaunasi maži oro burbuliukai, puri tokia, o iš išorės gauna plutelę, jeigu iš vakaro darau tortą, tai ryte jau būna lūžinėjantis paviršius.

QUOTE(dzokada @ 2011 12 10, 23:16)
'Pasistojo' man dabar toks klausymas.... biggrin.gif
Kodel uzsienieciai naudoja ganasa po mase?( vietoj sviestinio kremo),ar mase nebijo ganaso? nepradetu tirpti?  g.gif

tai pas juos ir grietinėlė gal kitokia.. reik žiūrėt jų grietinėlės riebumą, kokią naudoja tam ganašui. Be to, gal ant to ganašo dar kloja marcipano sluoksnį, tada tepa džemu, tada kloja savo fondant'ą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 10 gruodžio 2011 - 21:25
Labas naktis .

Anūkutei heart.gif heart.gif heart.gif ... išbandžiau " Kriaušinį - karamelinį " .

user posted image

Dukrai .... jos mėgstamiausias " Slyvos šokolade " , ir mėgstamiausias papuošimas Vintage stilius .

user posted image....user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 10 gruodžio 2011 - 23:38
sveikos 4u.gif

pirmiausiai du kartus aciu @drijai, ka tik pasinaudojau Jusu pastilazo receptu ir dezutes darymo vaizdine medziaga:) tiesa, visi tortai nuostabus, bet sitas,kur anukutei, tai toks jau is sirdies wub.gif

visu kitu merginu tprtai irgi grazuoliai,o as dar vargstu...niekaip man nepavyksta pastilazo apacioje graziai sukisti po tortu , nors ir dengiau tik pora kartu dar.,bet vis slepti ta apacia reikia... na tikiuosi kita kart pavyks geriau:)
smile.gif
Atsakyti
Olesta super ukininkes tortukas smile.gif)) ir visi kiti labai grazus, @adrij@ peledziuko grazumas!!! labai labai.. smile.gif
Atsakyti
olesta labai grazus tortukai,patiko labai
@adrij@ vajetusss koks grozis,jus visko naujo prisigalvojate,tiek fantazijos turite.
o kaip daryta ta gelyte kokiom formelem, kaip banguota? laabai patiko.naujoviska nematyta dar,kopinu 4u.gif
as irgi ne tusciom siandien sventem mano gero drauges gimtadieni o as jai dovanu toki 3 aukshtu tortuka padariau,apatinis aguoninis biskvitai su karameliniu kremu ir ananasais,vidurinis balti biskvitai su brashkini ujogurtiniu kremu,virsutinis sokoladiniai biskvitai su kavos kremu.puostas kokosu ir drugeliai is rolling icing
user posted image
Atsakyti
[B]Olesta fantastiški tortai, naujos idėjos super
@adrij@ kaip visada nuostabu, labai dailus pelėdžiukas
Vaidulyteee drugelių paradas, ir kiek jų ant torto
Aš su maišiuku
„Kosminių piratų lobis”

[user posted image

Uploaded with ImageShack.us
medaus biskvitai, grietinės kremas su želė gabaliukais, svoris 2,7 kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 11 gruodžio 2011 - 10:13
QUOTE(naitas @ 2011 12 10, 21:24)
ot pataikiau ateit  tongue.gif
dėjau ant beze puošto torto. Čia darželiui buvo, tėvų kalėdinis after-party vakarėlis. TIKROJI beze, aš šlapios dar net nebandžius esu. Neprarado savo formos, nes tikroji beze, jeigu gerai padaryta, tai po kokių 6 - 8 valandų jau dengiasi plona plona vos ne traškia plutele. Ji pati labai bijo drėgmės, tai nuo jos neatidrėko tie javinukai. Man ji gaunasi panašios konsistencijos kaip zefyras - viduje gaunasi maži oro burbuliukai, puri tokia, o iš išorės gauna plutelę, jeigu iš vakaro darau tortą, tai ryte jau būna lūžinėjantis paviršius.

Ech, taip ir žlugo mano viltys doh.gif Nemoku aš tos tikrosios bezė, man gaunasi tik šlapia sad.gif Bet kuriuo aveju, dėkui už paaiškinimus 4u.gif
Vakar dariau dariau snaiges iš aisingo, viskas gerai, išdžiūvo, bet turiu įtarimu, kad irgi ant šlapios bezė nesilaikys sad.gif doh.gif

Adrija, superiniai, ypač tortukas anūkytei wub.gif

Vaidulyteee
, nieko sau, šitiek drugelių, tikra vasara atėjo 4u.gif 4u.gif

likta, labai gražu 4u.gif 4u.gif

Atsakyti