@adrij@ jums ne tik tortus daryt bet jau ir nuotakoms puokstes gaminti,lelijos kaip gyvos.
rutulyte11 ikrai tikrai gerai labai gavosi,graziai statine atrodo saunuole.
Kirbe orhidejos vazonelis mmm grazu,man labai krikstinu patiko toks svelnus.deute irgi nuostabi kaip jus ta dangteli daret?kaip pritvirtinot krsciukus?
o prie kavos mmmmmmm mano megstamiausi tokie paprasti valgomi
as irgi ne tusciom greitai teko daryt 2 tortukus vakar
pirmas uk veliava,uzake atvaziuojantiems tevams is lt i svecius vidui balti biskvitai,su jogurtiniu braskiniu kremu ir vaisias puostas kokosu ir rolling icing
antras darytas draugei nustebinti jos gimtadienis siandien buvo tai toks paprastutis vidui sokoladinis-kapucino ishore kokosas dazytas gelytes ir rolling icing
Naitai nu tu prikolas vaikciojantis(dziunze jau kiek metu sito zodzio negirdejau) prajuokinai
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 12 09, 21:34)
zenkliuku pritrukai?
Nesumasciau kaip parodyt nebent o[]o
QUOTE(DuKatinai @ 2011 12 09, 23:10)
, o kaip apjuosto sokolado virsuneles padaret, na ta prasme, kad taip lygiai graziai vienodu rastu. pagal trafareta pieset ar pagal formele?
oi ne be jokiu formeliu as trafaretu...tiesiog is rankos nupiesiu ir viskas.....pirmiau ta virsu nupiesiu,om po to jau kaip yprastai subruksniuju visa tvorele.....
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 12 10, 10:05)
Nesumasciau kaip parodyt nebent o[]o
Arba oIo ,arba o/o
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 12 10, 09:30)
Arba oIo ,arba o/o
Priklausomai nuo padėties erdvėje
ko tais nepadoriai tuščia čia, kas per tvarka???
tortas knyga dvigubai šeimos šventei, skirtingų skonių lapai, pastilažas, aisingas
vaikiškas tortukas mažytei ūkininkaitei, taip pat viskas iš pastilažo, tortas vaisinukas
dar vienas vaikiškas...juodas miškas, pastilažas...
ir pats smagiausias, tortas gydytojui traumatologui, kurio hobis medžioklė vaisinis tortas, pastilažas, taikiklyje šlaunikaulis
tortas knyga dvigubai šeimos šventei, skirtingų skonių lapai, pastilažas, aisingas
vaikiškas tortukas mažytei ūkininkaitei, taip pat viskas iš pastilažo, tortas vaisinukas
dar vienas vaikiškas...juodas miškas, pastilažas...
ir pats smagiausias, tortas gydytojui traumatologui, kurio hobis medžioklė vaisinis tortas, pastilažas, taikiklyje šlaunikaulis
ačių labai kirbe
Vaidulyteee, superiniai tortukai
Olesta, nuostabu
O pastilažas, tai figūrėles gaminate iš pastilažo lipdymui, o tortą dengiate iš pastilažo dengimui, taip?
Ačiū labai už nuorodą
Olesta, nuostabu
O pastilažas, tai figūrėles gaminate iš pastilažo lipdymui, o tortą dengiate iš pastilažo dengimui, taip?
QUOTE(sssagis @ 2011 12 10, 14:29)
Ačiū labai už nuorodą
gaminau iš likučių, tai sakyčiau, kad viską padariau iš dengiamojo
QUOTE(Olesta @ 2011 12 10, 15:17)
gaminau iš likučių, tai sakyčiau, kad viską padariau iš dengiamojo
Aš visad galvojau, kad iš dengiamojo daryti galima tik tas figūrėles, kurios neturi iki galo sukietėti O čia vaikiškų tortukų figūrėlės...
man svarbu, kad formą laiko, neturi man politinės reikšmės, iš kurio daryti, tik labai tvirtoms detalėms nenaudočiau dengiamojo, rožės irgi iš dengiamojo darytos, pas mane visi likučiai susinaudoja va orchidėjų nepadaryčiau iš dengiamojo į stiebą kabinamų, be kotelių padaryčiau ir sustingtų ir laikytųsi, čia žaidimas, per ilgą laiką aytrenki, kur tinka, kur ne