Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 76 tema

Aš nesu prieš , per gimsiuką suvalgyti gabaliuką kiaušiuko , bet daryti - ne , kaip ir šikės dziūros , niekada nedaryčiau , nes toks būtų jausmas , kad statau kažkam klizmą doh.gif .
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 12 09, 21:34)
zenkliuku pritrukai?  lotuliukas.gif

laugh.gif....ir aš niekaip nesukomponavau , kad atitiktų lotuliukas.gif
Atsakyti
As papukus galeciau padaryt tik savo vyrui biggrin.gif... O apie daryma... Linksmakocio.. O boze moj, tikrai negaleciau ... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nei valgyt negaleciau... schmoll.gif

Pasirodziau tikra davatka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cool Mama: 09 gruodžio 2011 - 21:44
QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 09, 21:38)
Aš nesu prieš , per gimsiuką suvalgyti gabaliuką kiaušiuko , bet daryti - ne , kaip ir šikės dziūros , niekada nedaryčiau , nes toks būtų jausmas , kad statau kažkam klizmą  doh.gif .
Papildyta:
laugh.gif....ir aš niekaip nesukomponavau , kad atitiktų  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Nesijuokit , kaip padaryti šik....skylę , ogi pirštą kaišioti , na tikras tiesiosios žarnos patikrinimas doh.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 09, 19:15)
paziurejau visokiu orchideju, bet banguotu neradau verysad.gif
bet radau tokia, pasirodo kad orchidejos netik galima nusilipdyti, bet ir nunerti
http://stat2.veltini...-quot-64139.jpg

kaip grazu......
QUOTE(simisimi84 @ 2011 12 09, 20:18)

kai pamačiau dėžutę su pakalnutėm, pagalvojau kaip faina, norėčiau pasimerkti tokių gėlyčių, bet staiga prisiminiau, dabar juk žiema ir tada daėjo, kad jos cukrinės gi...  doh.gif labai labai gražu!!!

cia kaip pamote isvijo podukra zibuciu y miska,tai ir as ejau pakalnuciu ieskot.....ir radau..... lotuliukas.gif

o del tu visokiu tortu,tai galiu ir padaryt ir suvalgyt...man tortas yra tortas,nesvarbu kokia jo forma.....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 12 09, 21:53)

o del tu visokiu tortu,tai galiu ir padaryt ir suvalgyt...man tortas yra tortas,nesvarbu kokia jo forma.....

niekada nedaryciau tokiu, ir valgyt fe... doh.gif

tik papulius galeciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 09, 22:04)
niekada nedaryciau tokiu, ir valgyt fe... doh.gif

niekada nesakyk niekada.....liaudies ismintis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 09 gruodžio 2011 - 22:12
QUOTE(rutyte11 @ 2011 12 09, 17:40)
Sveikos, tyliai skaitau sita tema. Noriu pasirodyti kaip dariau ikriukus, nezinau kiek pavyko kiek nea  blush2.gif

oho, nu fainai wub.gif Tik nesuprantu, iš ko jie padaryti, kad apvalūs.. g.gif

kirbe,fantastika  wub.gif  Daugiau net nėra ką pridurti  wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasskee: 09 gruodžio 2011 - 22:10
kirbe, o kaip jus padarote tas sokolado sprendzinas, tortuke prie kavos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 12 09, 22:37)
kirbe, o kaip jus padarote tas sokolado sprendzinas, tortuke prie kavos? smile.gif

nezinau ar pavyks paaiskinti...
paimu storesnes pleveles kokios nors...pvz kaip ymautes dokumentams buna...atsikerpu juosta ir islieju sokolada..su peiliu perbraukiu ,kad butu toks normalus nestoras sluoksnis...truputy palaikau ir perbraukiu tokiom sukom vadinamom...buna kartais prie tortu formu prideta....taip susiskirsto tas sokoladas y lygias juosteles....tada vos vos pradejus stingti sokoladui susuku ta plevele y tokia spirale...sukti reikia taip ,kad sokoladas butu vidinej pusej....padedam saldyti....isemus is saldytuuvo atsargiai isvyniojam ir turim sokoladines spirales....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 12 09, 18:20)
ir šiaip prie kavos

visi nuostabus, bet paskutinis bigsmile.gif first.gif laaabai grazus. aciu, kad apie spirales paaiskinot, o kaip apjuosto sokolado virsuneles padaret, na ta prasme, kad taip lygiai graziai vienodu rastu. pagal trafareta pieset ar pagal formele? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DuKatinai: 09 gruodžio 2011 - 23:11
QUOTE(Rasskee @ 2011 12 09, 22:10)
oho, nu fainai  wub.gif  Tik nesuprantu, iš ko jie padaryti, kad apvalūs.. g.gif

kirbe,fantastika  wub.gif  Daugiau net nėra ką pridurti  wub.gif

kaip is ko ? is silikono biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kirbe @ 2011 12 09, 22:08)
niekada nesakyk niekada.....liaudies ismintis

Na gal ... biggrin.gif
Atsakyti