Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 76 tema

QUOTE(sweetsosweet @ 2011 12 07, 19:53)
Vat ir paklausiu biggrin.gif
turiu masyte nusidazius raudonai, bet man reikia jos tamsiai raudonos, vysnines tiesiog ar pan, kokios spalvos dadet? bandziau i gabaliuka iminkyt rudos tai gavos kaka schmoll.gif tokia murzina kazkokia doh.gif ka patartumet daryt? su kokia maisyt? juoda kazin tiks? g.gif

hmm.. gal juodos tada.. bet aš kai dėjau, tai nusivyliau.. man gerai, jeigu RUBY privarau drūčiai.

QUOTE(kibirkstele* @ 2011 12 07, 19:59)
Sveikos, nezinau kur klausti, man reikia rudai papuosti torta, na tarkim meskiuka, kad gautusi toks kaip pukuotas, sakykite kuo geriau dengti? Beze? O kaip ruda spalva isgauti, man reik sokolado tamsumo? Aciu jei kas pagelbes.  4u.gif
Tiksliau tai kaip gauti toki standesni sokoladini glaista. As darysiu va toki torta:

hm... o tai netiktų pašildytas tikras juodasis šokoladas ir įpilta čiut čiut aliejuko? arba ganašas? (grietinėlė plius šokoladas)? Olesta, kaip ten su proporcijom? user posted image

QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 07, 20:26)
Grape violet , mesiu lauk , nes tokio murzinumo nežinau kada kam gali prireikti .

aš, aš galiu prigriebti user posted image

QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 07, 20:26)

Ir naujai darytas ( vakar ) bijūnas ne visai koks , manau kiti bus geresni , juk kuo daugiau darai , tuo geriau gaunasi . smile.gif

ir šitą galiu prigriebti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 12 07, 16:40)
hmm.. gal juodos tada.. bet aš kai dėjau, tai nusivyliau.. man gerai, jeigu RUBY privarau drūčiai.

o tai jei ruby neturi biggrin.gif palauksiu kol parasys JurateL. mirksiukas.gif dar turiu biski laiko.ta gele tik kitam savaitgaliui.tik norejau is anksto pasidaryt... nu palauksiu dar biski biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweetsosweet: 07 gruodžio 2011 - 20:56
Adrija, tortukai fantastiški wub.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
@adrij@-jos bijunas.... isimylejau is pirmo zvilgsnio.... wub.gif wub.gif wub.gif
jis toks...toks... na tikras biggrin.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ram-une: 07 gruodžio 2011 - 21:06
Adrija, o bijūnas, o spalva wub.gif ....svaigstu, kuris čia dažas? Ir meškių tortas, tie kringeliai thumbup.gif ...aš dėl vieno torto neapsisprendžiu...šuniukai, kačiukai, kiškučiai ar meškiukai, galva man sukasi doh.gif

Dėl spalvų- pritariu Naitui, raudoną bandyčiau paaktyvinti su juoda, bet rizika padaryti murziną g.gif ...tamsina ir iš skaisčiai raudonos į vyšnios raudonumą tonuoja tamsiai mėlyna spalva arba violetinė. Tik tamsinant nepadauginti tamsinančios spalvos, geriau po truputi ir žiūrėti, kas gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2011 12 07, 17:59)
Sveikos, nezinau kur klausti, man reikia rudai papuosti torta, na tarkim meskiuka, kad gautusi toks kaip pukuotas, sakykite kuo geriau dengti? Beze? O kaip ruda spalva isgauti, man reik sokolado tamsumo? Aciu jei kas pagelbes.  4u.gif
Tiksliau tai kaip gauti toki standesni sokoladini glaista. As darysiu va toki torta:

sakyciau gal geriausiai sokoladinis ganasas......
420 ml grietineles plius kokie 200 ar 300 gr sokolado...gaunasi tikrai tamsus ganasas ir puikiai laiko forma....
Atsakyti
sveikos kepejeles, as gal ir nelabai su i tema klausimu bet vistik apie papuosimus smile.gif
gal galetumete patarti kur rasti iv. pabarstuku ?
labai noreciau snaiguciu cukriniu mazu , kaip cia 3 pav. http://www_neringa-b...2#comment-12275
4u.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės aciuks.gif .

naitas , su tavim viskas aišku , dažų nemesiu , bijūną atvažiuok pasiimk , aš rimtai , jei tik nori , dovanoju iš visos širdies heart.gif .

JurateL , masę pasidariau , paprastą raudoną , nes žinojau , kad šešėliuosiu ..... o dariau tai su tam skirtais milteliais čili raudona , nuostabus raudonumas , kur matosi tamsiau ( žiedlapio apačioje ) dėjau su LILAS sumaišytais per puse su Bridat Satins - FLORENCE , antrieji blizgūs smile.gif .
Atsakyti
Na teks dar pasiknist, kokie čia dažai, bet vistiek raudonumas fantastiškas rolleyes.gif
Adrija, čia "rainbow dust"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurateL.: 07 gruodžio 2011 - 22:43
Taip .

Va iš čia ČILI RAUDONA wub.gif

http://www.surbitona...ng_Colours.html

---------------------------------------------------------------

Antri nuo viršaus LILAS ...PASPAUSKITE ( more )

http://www.surbitona...olours_172.html

O kur parodytas tortas su rože ir skarmalu ( žemiau ) FLORENCE .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 07 gruodžio 2011 - 23:03
AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 08, 00:29)
Ačiū mergaitės  aciuks.gif .

naitas , su tavim viskas aišku , dažų nemesiu , bijūną atvažiuok pasiimk , aš rimtai , jei tik nori , dovanoju iš visos širdies  heart.gif .

ačiū, aš į toooookį svetingumą nespjausiu wub.gif
pasiimsiu dar karštą lygintuvą.. nu kad tulpių paslaptį išduotum.. ir šių metų planas baigtas .. lauksim švenčių user posted image
Atsakyti