QUOTE(sweetsosweet @ 2011 12 07, 19:53)
Vat ir paklausiu
turiu masyte nusidazius raudonai, bet man reikia jos tamsiai raudonos, vysnines tiesiog ar pan, kokios spalvos dadet? bandziau i gabaliuka iminkyt rudos tai gavos kaka tokia murzina kazkokia ka patartumet daryt? su kokia maisyt? juoda kazin tiks?
turiu masyte nusidazius raudonai, bet man reikia jos tamsiai raudonos, vysnines tiesiog ar pan, kokios spalvos dadet? bandziau i gabaliuka iminkyt rudos tai gavos kaka tokia murzina kazkokia ka patartumet daryt? su kokia maisyt? juoda kazin tiks?
hmm.. gal juodos tada.. bet aš kai dėjau, tai nusivyliau.. man gerai, jeigu RUBY privarau drūčiai.
QUOTE(kibirkstele* @ 2011 12 07, 19:59)
Sveikos, nezinau kur klausti, man reikia rudai papuosti torta, na tarkim meskiuka, kad gautusi toks kaip pukuotas, sakykite kuo geriau dengti? Beze? O kaip ruda spalva isgauti, man reik sokolado tamsumo? Aciu jei kas pagelbes.
Tiksliau tai kaip gauti toki standesni sokoladini glaista. As darysiu va toki torta:
Tiksliau tai kaip gauti toki standesni sokoladini glaista. As darysiu va toki torta:
hm... o tai netiktų pašildytas tikras juodasis šokoladas ir įpilta čiut čiut aliejuko? arba ganašas? (grietinėlė plius šokoladas)? Olesta, kaip ten su proporcijom?
QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 07, 20:26)
Grape violet , mesiu lauk , nes tokio murzinumo nežinau kada kam gali prireikti .
aš, aš galiu prigriebti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 07, 20:26)
Ir naujai darytas ( vakar ) bijūnas ne visai koks , manau kiti bus geresni , juk kuo daugiau darai , tuo geriau gaunasi .
ir šitą galiu prigriebti