Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 76 tema

QUOTE(JurateL. @ 2011 12 07, 16:14)
bet jei kepčiau du kartus per metus- naudočiau tik šituos, nors spalvos ir ne tokios intensyvios, bet gražiai tortą papuošti tai netrukdo, kaip toj patarlėj "blogam šokėjui ir ... trukdo"  mirksiukas.gif

laugh.gif ne, Tu jų negalėtum naudoti du kartus per metus, nes.. jos tiesiog supelyja atidarytos biggrin.gif
visas šitas natūralias atidarai, ir sunaudoji per savaitę. o jeigu ne, tai viskas.. laukan pili.
Prabanga turi ir savo kainą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 12 07, 12:13)
Sugarflair:

wub.gif wub.gif Naitai, esi auksas wub.gif wub.gif Dėkoju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 12 07, 16:23)
wub.gif  wub.gif Naitai, esi auksas  wub.gif  wub.gif Dėkoju  wub.gif

eeeee blush2.gif ačiū..

nepaminėjau juodos.. gera spalva.. bebe.gif baigiu išknaibyt 400 gramų indelį..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 07 gruodžio 2011 - 14:28
QUOTE(naitas @ 2011 12 07, 14:13)

dark brown man nepatiko.. na bet čia skonio dalykas. Neskani ruda tokia.

Nepatiko ir man - purvina kažkokia schmoll.gif
Atsakyti
Ir dėl spalvų, jau yra rašyta, kokią spalvą išgauti kokias dvi maišant, bet noriu priminti- neišsigąskit nusipirkę ir pabandę nenusivilkit, betkurią spalvą galimą koreguoti turint pagrindines : geltoną, raudoną ir mėlyną (juoda ir balta būtų irgi gerai). Jei žalia peržalia- ilašinkit geltonos, jei violetinė permėlyna- įlašinkit raudonos...žodžiu, čia galėčiau pasakoti iki nukvaišimo, jei kils klausimų, mielai padėsiu tarpusavyje maišant spalvas mirksiukas.gif

Naitai, mano minėti pigesni, laikau šaldytuve ir kolkas per kokius keturis mėnesius ten jiems niekas nepasidarė (net nubėgau pasižiūrėti)...žodžiu, paliekam pasirinkimą kiekvienai dirbti, su kuo nori...kažkas net apie akvarelę buvo užsiminę doh.gif ....aš, laikui bėgant, prie aliejinių prieisiu ir dvikomponenčio latviško lako lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 12 07, 14:13)
Sugarflair:
raudona - Christmas red. Ruby - tamsi raudona.

geltona - meliono spalvos geltona bus Melon .

egg yellow - kiausinio trynio spalva.

green extra - tamsi žalios žolės spalva. Kitų žalių nesu vis dar bandžiusi, tai nepasakysiu.

bitter Lemon - bus tokia tarpinė spalva tarp citrinos geltonumo ir laimo vaisiaus žalumo. iš pirmo žvilgsnio būtų panaši į americolor electric green, tačiau gelsvas tonas permuša.

Claret - graži tamsaus raudono vyno spalva. Gal galima pavadinti burgundiška spalva.

Neapsiriksi nusipirkus caramel/ivory. Dėsi mažai - gausi kaulo spalvą. Dėsi daugiau - švelni rusva karamelės spalva. Kartais tikrai praverčia.

dark brown man nepatiko.. na bet čia skonio dalykas. Neskani ruda tokia.

dar nepatiko Eucalyptus.. nei žalia, nei mėlyna..

ice blue baisiai šalta spalva. Tikrai geriau baby blue, o geriausa WILTON ROYAL BLUE tada.

Su grape violet tai esu išsidūrusi hihihi.gif . Mažuose buteliukuose parduoda labai gražią violetinę spalvą. O aš matai nusipirkau 400 gramų talpą grape violet.. nu tai gan baisi spalva.. tamsi tokia, juodai mėlyna..  schmoll.gif

peach seniai benaudojau.. bet gal irgi nieko visai..

4u.gif ir as dekoju, labai gera info 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JurateL. @ 2011 12 07, 11:39)

Vat ir paklausiu biggrin.gif
turiu masyte nusidazius raudonai, bet man reikia jos tamsiai raudonos, vysnines tiesiog ar pan, kokios spalvos dadet? bandziau i gabaliuka iminkyt rudos tai gavos kaka schmoll.gif tokia murzina kazkokia doh.gif ka patartumet daryt? su kokia maisyt? juoda kazin tiks? g.gif

busiu dekinga jei patarsit,noriu daryti labai didele tamsiai raudona roze biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, nezinau kur klausti, man reikia rudai papuosti torta, na tarkim meskiuka, kad gautusi toks kaip pukuotas, sakykite kuo geriau dengti? Beze? O kaip ruda spalva isgauti, man reik sokolado tamsumo? Aciu jei kas pagelbes. 4u.gif
Tiksliau tai kaip gauti toki standesni sokoladini glaista. As darysiu va toki torta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kibirkstele*: 07 gruodžio 2011 - 18:38
Įkišiu ir aš savo trigrašį .

Turiu sugakraft dažų ... žalių , kokių tik ten yra , ir nei viena nesu patenkinta ....į visas turiu dadėti geltonos , kad ją " pašiltytu " nes nepernešu šaltų , į melsvumą nešančių žalių atspalvių .

Labai graži CLARET spalva wub.gif , kiaušinio geltonumo ( geltonos visos geros ) , baby blue wub.gif .

Rudos spalvos taip pat nesu atradusi gražios ( tai liečiai visas firmas ) , jos tamsios ir lyg purvinos ....taip pat reik dadėti šiltesnių atspalvių , kad išgauti nors kiek šiltesnią ruda .

Va , dariau šiandiena tortą , kad gaučiau tokią rudą , maišiau tris spalvas ...tą nemalonią rudą , geltoną ir truputi oranžinės , gavosi kažkiek malonesnė , nors man ne idiali schmoll.gif .

Grape violet , mesiu lauk , nes tokio murzinumo nežinau kada kam gali prireikti . doh.gif

Braškinis gaivusis ...tortukas trimečiui ( prisimenate - kiek metų tiek bitučių ) , tik ten dukrytei , čia sūneliui , kiek metukų , tiek daugėja meškiukų tongue.gif .

user posted image......user posted image

-----------------------------------------------------------------

Ir naujai darytas ( vakar ) bijūnas ne visai koks , manau kiti bus geresni , juk kuo daugiau darai , tuo geriau gaunasi . smile.gif

user posted image
Atsakyti
pasakiškas bijūnas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 07, 18:26)

kaip visada nuostabus tortukas bigsmile.gif thumbup.gif , o bijunas pasakiskas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 07 gruodžio 2011 - 18:52
labai ačiū, kad pasidalinot patirtim dėl spalvų.

Bijūnas tooooobulas wub.gif
Atsakyti