QUOTE(Cool Mama @ 2011 11 30, 19:53)
Nezinau ar pastebejot, bet per youtube labai nemazai video, mokoma, kad minkant mases gabaliuka, vis pirstukus pasitept taukais, man pastoviai budavo kad mase trupa, susauseja ir panasiai, bet kai isbandziau taukus, tikrai man labai padejo, mase net pasidaro elastingesne... spalva pasiskirsto graziau lygiau na cia mano pradinukes nuomone, ir patarimas, pameginkit taukus..
Tokios video nemaciau, arba neatkreipiau demesio , bet as pastoviai rankas alyv.aliejumi tepu kad man neliptu mase prie ranku, ir super
QUOTE(naitas @ 2011 11 30, 20:01)
už ką tamsta esate dėkinga?
kad parašė - vienas ir tas pats, BET yra skirtingi receptai
Nebus masės, kuri tinka ir tam, ir anam. Teisingai, galima paimti statybininko špakliuotę ir lygint tortus.. špakliuotė kaip ir tinkama tam ir anam.. tik ar iš tikro tinkama? TAip ir su masėm. Nu paima žmogus dengimo masę ir lipdo. Figūrėlė smunka, leidžiasi.. tada pyksta forume, kad kažkas pakišo ne tokį receptą, sumelavo, apgavo
kad parašė - vienas ir tas pats, BET yra skirtingi receptai
Nebus masės, kuri tinka ir tam, ir anam. Teisingai, galima paimti statybininko špakliuotę ir lygint tortus.. špakliuotė kaip ir tinkama tam ir anam.. tik ar iš tikro tinkama? TAip ir su masėm. Nu paima žmogus dengimo masę ir lipdo. Figūrėlė smunka, leidžiasi.. tada pyksta forume, kad kažkas pakišo ne tokį receptą, sumelavo, apgavo
O as galvoju, ko man tos figureles vis leidziasi lig padarau gerai, nespeju pastatyti, o is ji formos nelaiko, dabar aisku o lipdymui kaskaip vis bijau daryti mase, nes ten mazai pudros reik, tai isivaizduju kad ji limpanti bus
Aciu uz paaiskinimus