Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 76 tema

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 06, 12:50)
Sveiki
vakar paskambinau jiems, tai sake kita savaite bus kainos surasytos, nes dar prekiu jie neturi, veluoja, bet itariu kad viskas kainos ne pigiau, nes sake kad geru firmu ax.gif
pasidomejau tik formelemis balandeliu kur pas mus kainoja 23lt. , tai pas jos bus apie 30-40lt., cia taip man atsake telefonu, ir dar domejausi kocelu baltu kur 35cm, tai kainos 70-80lt. smile.gif

galit palyginti kainas, nes dar maciau daug tu prekiu ir cia
http://www.taartendecoratie.nl/
zinoma, reikia ir uzdirbti. Bet norisi zinoti ar kaina reali.
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2011 12 06, 13:06)
blink.gif nesupratau ar as jau skaityti nemoku g.gif
tokius grozius matom, o dabar dar pagalbos kepant reik...neee nereik cia...nebent laiko stoka smile.gif

o man va like papuosimai papelijo verysad.gif pasilikau, sakau sunaudosiu greitu laiku, o vakar ziuuuu -  blink.gif ot doh.gif

Jo pirma priezastis del laiko stokos biggrin.gif , o antra kad as nemoku lipdyti figureliu blush2.gif

Gal papuosime buvo baltimas ? nes pirma kart dariau pastilaza su baltimu, tai jis man supelijo irgi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2011 12 06, 14:06)

o man va like papuosimai papelijo verysad.gif pasilikau, sakau sunaudosiu greitu laiku, o vakar ziuuuu -  blink.gif ot doh.gif

cia per kiek laiko? blink.gif kokios sudeties mase?mano uzsilius 1 ramune is pastilazo dengimui, spinteleje stovi jau kiek daugiau nei men.,bet nei kazkokio kvapo,ir isvaizda nepakitus
Atsakyti
nee baltymo nebuvo
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 12 06, 14:13)
cia per kiek laiko?  blink.gif  kokios sudeties mase?mano uzsilius 1 ramune is pastilazo dengimui, spinteleje stovi jau kiek daugiau nei men.,bet nei kazkokio kvapo,ir isvaizda nepakitus

pastilazas dengimui, stovi, tiksliau jau stovejo biggrin.gif g.gif nu turbut apie men gal biskiuka ilgiau, siaip vaizdas geras buvo, nepakitus nei spalva ir kvapo jokio ir pries nepilna savaite dariau kesiukus-puosiau viskas liuks, o dabar ziuriu blink.gif na bet cia turbut kad pas mus dregna paskutiniu metu nuo tokio oro namuose labai, dabar mastau kur cia geriau reiks laikyt g.gif
Atsakyti
As bandymams esu palikus pastilazo dengimui ir padejus. Na tik eksperimentams.. tai jau kokie metai - ir nieko, aisku ten jau kaulas, nors ir maisuke stovi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2011 12 06, 13:23)
nee baltymo nebuvo

pastilazas dengimui, stovi, tiksliau jau stovejo biggrin.gif  g.gif nu turbut apie men gal biskiuka ilgiau, siaip vaizdas geras buvo, nepakitus nei spalva ir kvapo jokio ir pries nepilna savaite dariau kesiukus-puosiau viskas liuks, o dabar ziuriu blink.gif  na bet cia turbut kad pas mus dregna paskutiniu metu nuo tokio oro namuose labai, dabar mastau kur cia geriau reiks laikyt g.gif

pas mane yra like papuosimu is pastilazo dengimui, stovi jau 1-3 men. ir jiems nieko nesidaro unsure.gif gal kad popieriniose dezutese ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 06 gruodžio 2011 - 13:43
QUOTE(Elzė @ 2011 12 06, 09:56)
jei kaune, tai as perku prie Baziu maisto institute.

galima i az konkreciau kur tas yra? blush2.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 12 05, 17:20)
pasta222

tikra basanoske uzdejo ant torto ir bando cia mus apkvailint  doh.gif

.... niekada taip nepasielgčiau schmoll.gif ..... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Klausykit, o kam skirti tortų manekenai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jumakavec @ 2011 12 06, 15:40)
Sveikos,

Klausykit, o kam skirti tortų manekenai? g.gif

Turbut, kad mokintis puosti tortus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 06, 12:59)
o trecio nieks nenori man padeti iskepti verysad.gif

...padėčiau, jei gyvenčiau arčiau 4u.gif

Saulės zuikuti, baik čia erzinti su tom snaigėm, eisiu cukrinių prisidaryti, kad kompensuoti moralinę žalą, Lietuva ta pati, o skriaudžia net dangus...bent viena nusileistų...
Atsakyti
QUOTE(JurateL. @ 2011 12 06, 17:09)

Saulės zuikuti, baik čia erzinti su tom snaigėm, eisiu cukrinių prisidaryti, kad kompensuoti moralinę žalą, Lietuva ta pati, o skriaudžia net dangus...bent viena nusileistų...

iki Vilniaus nusiunciau keleta snaigiu.iki Marijampoles matyt nedaskrido biggrin.gif
Atsakyti