Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 76 tema

QUOTE(mylimaa @ 2011 12 06, 01:15)
mielosios, kur perkate maistinius dazus? tuoj prazilti spesiu, nerandu internete doh.gif kazkuri buvot nurodziusios sia parduotuve, bet nesuprantu, ar cia reikia asmeniskai skambinti, nes niekur nerandu nei kur i krepseli pirkiniu isideti, nieko g.gif

Aš nesiūlau čia pirkti, juk jie ne maistiniai. Tai kam nuodytis ??? g.gif Pabandykit čia http://www_cake-deco...c...1&Itemid=61
Aš pirkausi šioje.
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 05, 16:43)
Šito šokolado esu pirkusi MAXIMOJE ( seniau ) , kur pabarstukai būna , maža , plokščia dėžutė , tai šlifuoti šokolado gabaliukai  4u.gif

Siu pabarstuku Thomas philips parduotuveje ju yra ivairesniu ir truputi pigesniu nei Maximoje mirksiukas.gif Kokybe ten superine nes visos prekes vezamos is vokietijos tiesiogiai....
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 12 06, 10:51)
čia tik inetrnetu? o parduotuvė kokia yra?  g.gif

o aš dabar galvoju taip,į bezą dedu daugiau rugštelės nei nurodyta,na man skaniau kai ji saldžiarugštė,tai gal dėl to neišgaunu ryškesnių spalvų  g.gif

yra, parasysiu i AZ kad nuo moderatores nekliutu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 12 06, 07:00)
LABAS SNIEGUOTAS RYTAS  bigsmile.gif  nuotaika iskart smagi  bigsmile.gif

nu sakes.....atpuskit ir mums NORS BISKIIII! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 12 06, 11:51)
o aš dabar galvoju taip,į bezą dedu daugiau rugštelės nei nurodyta,na man skaniau kai ji saldžiarugštė,tai gal dėl to neišgaunu ryškesnių spalvų  g.gif

taip, rūgštelė blukina spalvą. Naudokit sausus ukrainietiškus dažus, išgausit norimą spalvą.

QUOTE(dzokada @ 2011 12 06, 12:52)
nu sakes.....atpuskit ir mums NORS BISKIIII!  ax.gif

ale kas skundžiasi biggrin.gif Šiaurės Airija jau vakar buvo sniege. Besmegenius ridinėjo bigsmile.gif Nuo ten ir atpūs.. nors gal.. matai.. Anglija nuo seno yra rūkų kraštas.. ten ir Leninas slapstėsi, ir dabar va mūsų didieji bankinykai rūkuose slapstosi. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 12 06, 11:01)
taip, rūgštelė blukina spalvą. Naudokit sausus ukrainietiškus dažus, išgausit norimą spalvą.

aišku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 12 05, 20:45)

pavadinimas tai tas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dzokada @ 2011 12 05, 20:45)

nu pavadinimas tai tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tikakva @ 2011 12 06, 10:38)
Sveikutes, dar jie neparuose iki galo to puslapio Tasty-fun.
Jei norite paziureti kiek sios prekes kainuoja tai uzeikit i si puslapi, nes visos tos prekes cia
http://www.decoratie-taarten.nl/
Kainos manau truputi padides.

smile.gif zinant LT tai padides 2-3kart biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tikakva @ 2011 12 06, 09:38)
Sveikutes, dar jie neparuose iki galo to puslapio Tasty-fun.
Jei norite paziureti kiek sios prekes kainuoja tai uzeikit i si puslapi, nes visos tos prekes cia
http://www.decoratie-taarten.nl/
Kainos manau truputi padides.

QUOTE(ramune.v @ 2011 12 06, 12:36)
smile.gif zinant LT tai padides 2-3kart biggrin.gif

Sveiki
vakar paskambinau jiems, tai sake kita savaite bus kainos surasytos, nes dar prekiu jie neturi, veluoja, bet itariu kad viskas kainos ne pigiau, nes sake kad geru firmu ax.gif
pasidomejau tik formelemis balandeliu kur pas mus kainoja 23lt. , tai pas jos bus apie 30-40lt., cia taip man atsake telefonu, ir dar domejausi kocelu baltu kur 35cm, tai kainos 70-80lt. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 06 gruodžio 2011 - 12:51
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 06, 13:50)
Sveiki
vakar paskambinau jiems, tai sake kita savaite bus kainos surasytos, nes dar prekiu jie neturi, veluoja, bet itariu kad viskas kainos ne pigiau, nes sake kad geru firmu ax.gif
pasidomejau tik formelemis balandeliu kur pas mus kainoja 23lt. , tai pas jos bus apie 30-40lt., cia taip man atsake telefonu, ir dar domejausi kocelu baltu kur 35cm, tai kainos 70-80lt. smile.gif

aciu erikiuxxx uz info smile.gif bet sakau kaip visad LT kainos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 12 05, 16:20)
erikiuxxx kazkaip tamstos tortu pasigedau  g.gif

labai malonu kad kaskas pasigenda biggrin.gif bet daugiau nekepiau, nebuvo progos verysad.gif
Si menesi bus biggrin.gif gruodzio 11d., draugiai reikes dovanu iskepti, mazei bus 5 metai kaip ir maniskiui (23d. gimes) ax.gif Tai reiks net triju tortuku (mano jubiliatui), viena bandysiu pati kepti, kita DIANA keps (nes uzsirasiau i eile dar praeitais metais biggrin.gif ) o trecio nieks nenori man padeti iskepti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 06, 13:59)
labai malonu kad kaskas pasigenda biggrin.gif bet daugiau nekepiau, nebuvo progos verysad.gif
Si menesi bus biggrin.gif gruodzio 11d., draugiai reikes dovanu iskepti, mazei bus 5 metai kaip ir maniskiui (23d. gimes) ax.gif Tai reiks net triju tortuku (mano jubiliatui), viena bandysiu pati kepti, kita DIANA keps (nes uzsirasiau i eile dar praeitais metais biggrin.gif ) o trecio nieks nenori man padeti iskepti verysad.gif

blink.gif nesupratau ar as jau skaityti nemoku g.gif
tokius grozius matom, o dabar dar pagalbos kepant reik...neee nereik cia...nebent laiko stoka smile.gif

o man va like papuosimai papelijo verysad.gif pasilikau, sakau sunaudosiu greitu laiku, o vakar ziuuuu - blink.gif ot doh.gif
Atsakyti