Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 76 tema

QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 12 05, 20:56)
dedu iš akies,man bent bezas ryškus nesigauna kad ir kiek pilčiau  schmoll.gif  kiek supratau tai niekam bezas nesigauna ryškios spalvos nes sugerią ją  g.gif

Aš vieną kartą darydama šlapią bezė dejau citrinos rugštelės dėl skonio, va tada ir man niekaip nepavyko nudažyti ryškiai, o kita kart nedėjau rūgšties ir kaip ir buvo neblogai, bent jau dažų tikrai mažiau sunaudojau smile.gif

QUOTE(JurateL. @ 2011 12 05, 21:15)
papasakosiu , iš ko ir kaip gaminau vėduoklę

Ačiū, reiks kada pabandyt, nes labai idomi idėja 4u.gif O ant tortų šonų čia trupiniai...? nelabai suprantu g.gif

Atsakyti
JurateL., kokius nuostabius tortus atnešei bigsmile.gif zuikis tai taip nuotaiką pakėlė thumbup.gif

Pasta222, batelis tikrai labai patiko bigsmile.gif

benomama, šauni damutė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2011 12 05, 20:45)
Kol perskaiciau jusu barnius dingo noras foto deti  bash.gif  bash.gif 
jei ir toliau taip tai santa2.gif prisiks po egle

Olesta, ezyyyyyyyys tai  thumbup.gif , @drijos averatas tai sukelia apetita  ]

Ir tai dovana , tuščiomis neliksime tongue.gif

...... lotuliukas.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 12 05, 21:04)
kaldos-stebuklu metas  bigsmile.gif
lotuliukas.gif

..... lotuliukas.gif .... jums kas dabar daros ? .... poteriali dar reči laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetsosweet @ 2011 12 05, 18:15)
Jei dar kam idomu, tai galiu pasakyti kas ten per baltas kremas su kuriuo puose tortus. Tai yra speciali plakta grietinele. Ja naudoja Azijos salyse. As jau buvau uzmaciusi situos video tai susidomejau. Vadinas ji kazkaip ''Rich Wiped Cream'' ar pan. Tiksliai neprisimenu jau (kadangi negaliu jos gaut, tai kam nervus gadintis biggrin.gif ). Ant virsaus puosia sokoladu, tirpintu dzemu (braskiu ir persiku-nudazo kaip reikia). Dar ant jo galima dazyti purskiamais dazais. Sita grietinele yra labai tvirta, bet tuo paciu ir labai paklusni. As irgi galvoju kad reiketu pabandyti pazaisti su bezu, o gal pavyktu bigsmile.gif nors is tikruju, kaip Naitas ir sake, reikes giliai ieskot biskvito doh.gif

Gal cia kazkas tokio? http://2.bp.blogspot...pping cream.JPG g.gif cia raso apie sita,kad ne is pieno produktu greitinele,tipo lb tvirta ir kazkas panasaus....bet tortams naudojama?
O parduotuveje pas mus tokiu maciau http://www.americans...ting-2096-p.asp jie net nesaldytuvuose stovi

QUOTE(naitas @ 2011 12 05, 18:32)
išprotėjai laugh.gif šaltą degtinę žinau kur dėt  cool.gif

i degancia sachta? biggrin.gif

QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 12 05, 19:56)
dedu iš akies,man bent bezas ryškus nesigauna kad ir kiek pilčiau  schmoll.gif  kiek supratau tai niekam bezas nesigauna ryškios spalvos nes sugerią ją  g.gif

nu man tai viskas ten gerai gaunasi,tik reikia nemazai sudeti kartais dazu,nu pvz: http://i534.photobuc...da/IMG_3286.jpg foto dar net ir blankiau gaunasi nei tikroveje.

QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 05, 22:19)
Ir tai dovana , tuščiomis neliksime  tongue.gif

...... lotuliukas.gif
.....  lotuliukas.gif .... jums kas dabar daros  ? .... poteriali dar reči  laugh.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Noriu paklausti. Man kai pjaustau biskvita, nežinau ar teisingai iseina jį suojaustyti, įtariu, kad mano sluoknsniai per stori, tada neužtenka vieno biskvito, tenka kepti antra. O atrodo, jog jie ploni turėtų būti, bet kaip perpjauti ir paimti jį nesugadinus? o gal reikia būtinai gerai atvėsinti? nes aš neatvėsinu, kažkaip ilgai nelaukiu blush2.gif
O beze kremą galiu pabandymui pagaminti pvz uzdeti ant paprasto kokio nors pyrago? vieną kar gaminau - nepavyko. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 06, 00:19)
.....  lotuliukas.gif .... jums kas dabar daros  ? .... poteriali dar reči  laugh.gif

Och tai velnias,ir vel ziopla klaida biggrin.gif

LABAS SNIEGUOTAS RYTAS bigsmile.gif nuotaika iskart smagi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 12 06, 08:00)
Och tai velnias,ir vel ziopla klaida  biggrin.gif

LABAS SNIEGUOTAS RYTAS  bigsmile.gif  nuotaika iskart smagi  bigsmile.gif

Duoki sniego in Vilniu smile.gif. O tai pas mumis tik griaudzia zaibuoja ir tornadai stogus nesioja doh.gif gruodzio menesi.
Atsakyti
QUOTE(konfetti @ 2011 12 05, 22:13)

Kitas klausimas - kuri dengimo masė yra labiausiai valgoma, t. y. na kad nebūtų vien cukrus?

Man nėra valgomų masių, visos labai saldžios biggrin.gif . Na nebent šokoladinė - saldaininė(marshmalow) masė skani. Nors va paskutinį tortą dengiau saldainine mase, tai dauguma suvalgė su mase. Tie marshmalow saldainiai buvo tokie labai skanūs kažkokie vaisiniai, tai ir pati masė buvo skani

QUOTE(mylimaa @ 2011 12 06, 00:15)
mielosios, kur perkate maistinius dazus? tuoj prazilti spesiu, nerandu internete doh.gif kazkuri buvot nurodziusios sia parduotuve, bet nesuprantu, ar cia reikia asmeniskai skambinti, nes niekur nerandu nei kur i krepseli pirkiniu isideti, nieko g.gif

Rašai pardavėjai ką norėtum nusipirkti į el. paštą ir lauki atsakymo.
kaip2medu@gmail.com

QUOTE(Šarka-Li @ 2011 12 06, 08:30)
O atrodo, jog jie ploni turėtų būti, bet kaip perpjauti ir paimti jį nesugadinus? o gal reikia būtinai gerai atvėsinti? nes aš neatvėsinu, kažkaip ilgai nelaukiu  blush2.gif

Nežinau kaip daro profės, bet visada gerai atvėsinu biskvitą. O kažkuri dar buvo minėjusi, kad biskvitą reiktų palaikyti šaldytuve per naktį. Tai naudojuosi šiuo patarimu ir peilis eina kaip per sviestą.
O šiltą biskvitą išvis neįsivaizduoju kaip lygiai supjaustyt, aš irgi mėgėja skubėt, tai visi bandymai baigdavosi su daug trupinių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 12 06, 09:16)
Duoki sniego in Vilniu smile.gif. O tai pas mumis tik griaudzia zaibuoja ir tornadai stogus nesioja  doh.gif gruodzio menesi.

veiktu mano fotoaparatas,ikelciau foto kaip graziai didelem snaigem pas mus siniga rolleyes.gif kaledos,kaledos! newyear.gif sokiai.gif
Atsakyti
Sveikutes, dar jie neparuose iki galo to puslapio Tasty-fun.
Jei norite paziureti kiek sios prekes kainuoja tai uzeikit i si puslapi, nes visos tos prekes cia
http://www.decoratie-taarten.nl/
Kainos manau truputi padides.
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2011 12 05, 22:16)
Del pabarstuku tai musu "kaime" biggrin.gif buna cia, tik ziuriu asortimentas sumazejes g.gif http://www.rikta.lt/LT/60/aa.htm
cia ir tu sokolado sukiu tikrai esu maciusi.

čia tik inetrnetu? o parduotuvė kokia yra? g.gif

o aš dabar galvoju taip,į bezą dedu daugiau rugštelės nei nurodyta,na man skaniau kai ji saldžiarugštė,tai gal dėl to neišgaunu ryškesnių spalvų g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 12 06, 00:15)
mielosios, kur perkate maistinius dazus? tuoj prazilti spesiu, nerandu internete doh.gif kazkuri buvot nurodziusios sia parduotuve, bet nesuprantu, ar cia reikia asmeniskai skambinti, nes niekur nerandu nei kur i krepseli pirkiniu isideti, nieko g.gif

prie kontaktu yra meilas, ten ir parasot

jei kaune, tai as perku prie Baziu maisto institute.
Atsakyti