QUOTE(konfetti @ 2011 12 05, 22:13)
Kitas klausimas - kuri dengimo masė yra labiausiai valgoma, t. y. na kad nebūtų vien cukrus?
Man nėra valgomų masių, visos labai saldžios
. Na nebent šokoladinė - saldaininė(marshmalow) masė skani. Nors va paskutinį tortą dengiau saldainine mase, tai dauguma suvalgė su mase. Tie marshmalow saldainiai buvo tokie labai skanūs kažkokie vaisiniai, tai ir pati masė buvo skani
QUOTE(mylimaa @ 2011 12 06, 00:15)
mielosios, kur perkate maistinius dazus? tuoj prazilti spesiu, nerandu internete
kazkuri buvot nurodziusios sia
parduotuve, bet nesuprantu, ar cia reikia asmeniskai skambinti, nes niekur nerandu nei kur i krepseli pirkiniu isideti, nieko
Rašai pardavėjai ką norėtum nusipirkti į el. paštą ir lauki atsakymo.
kaip2medu@gmail.com
QUOTE(Šarka-Li @ 2011 12 06, 08:30)
O atrodo, jog jie ploni turėtų būti, bet kaip perpjauti ir paimti jį nesugadinus? o gal reikia būtinai gerai atvėsinti? nes aš neatvėsinu, kažkaip ilgai nelaukiu
Nežinau kaip daro profės, bet visada gerai atvėsinu biskvitą. O kažkuri dar buvo minėjusi, kad biskvitą reiktų palaikyti šaldytuve per naktį. Tai naudojuosi šiuo patarimu ir peilis eina kaip per sviestą.
O šiltą biskvitą išvis neįsivaizduoju kaip lygiai supjaustyt, aš irgi mėgėja skubėt, tai visi bandymai baigdavosi su daug trupinių