Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 76 tema

QUOTE(DuKatinai @ 2011 12 05, 20:54)
o kiek kiek reikia deti ar parasyta instrukcijoje ar is akies dedat-  jei reikia sodresnes, daugiau pripilat, reikia blyskesnes-maziau? g.gif

dedu iš akies,man bent bezas ryškus nesigauna kad ir kiek pilčiau schmoll.gif kiek supratau tai niekam bezas nesigauna ryškios spalvos nes sugerią ją g.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 12 05, 20:56)
dedu iš akies,man bent bezas ryškus nesigauna kad ir kiek pilčiau  schmoll.gif  kiek supratau tai niekam bezas nesigauna ryškios spalvos nes sugerią ją  g.gif

aisku. o sakykit dar, ji "sarlot" kremu puosti torta, tai i ji dazus irgi gamybos pabaigoje reiketu deti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 05, 21:21)
Pridėjau krepšelį prekių .... ir vistiek už viską moku 0 bigsmile.gif , kažkas iš fantastikos srities  thumbup.gif .

kaldos-stebuklu metas bigsmile.gif

QUOTE(benomama @ 2011 12 05, 21:45)
jei ir toliau taip tai santa2.gif prisiks po egle

lotuliukas.gif
QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 12 05, 21:56)
dedu iš akies,man bent bezas ryškus nesigauna kad ir kiek pilčiau  schmoll.gif  kiek supratau tai niekam bezas nesigauna ryškios spalvos nes sugerią ją  g.gif

pvz zalia man gaunasi ryski spalva,tik nuotraukose ji kazkodel visada pablunka smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
žaviuosi ir aš Jūsų čia rodomais grožiais...bandau gilintis, gal ir man pavyks kažko išmokti gražaus bigsmile.gif

QUOTE(DuKatinai @ 2011 12 05, 19:42)
skaiciau, kad dazote mases ir beze "americolor" dazais, tik nesuprantu kodel cake-deko puslapyje "americolor" dazai nera prie maistiniu dazu kategorijos, o maistiniu dazu kategorijoje yra tik "sugarflair" ir "sk professional"? gal kuri paaiskins ar kreipti i ta puslapio pardaveja? 4u.gif

Man šitas irgi užkliuvo g.gif

Dar norėjau paklausti...skaičiau apie tortų dengimo masč iš saldainių "marshalows" (ar kažkaip panašiai...na tie, minkštučiai lengvučiai). O pvz iš zefyrų neįmanoma pagamint kažko panašaus? g.gif
Kitas klausimas - kuri dengimo masė yra labiausiai valgoma, t. y. na kad nebūtų vien cukrus? Nekalbu apie beze ir visokius trupinius.. Pastiliažas?
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 12 05, 14:11)
pasta222, tas batelis tikroviškai labai atrodo, labai gražu 4u.gif  4u.gif

JurateL., tas su vėduokle tai toks nematytas, labai superinė mintis thumbup.gif  Tik va, kaip ta veduoklė ir iš ko padaryta? g.gif
O tas zuikis tai primena vasara  wub.gif

QUOTE(naitas @ 2011 12 05, 15:28)
slapukė.. kažkur pasislėpus kepė kepė, mokėsi mokėsi.  O DABAR KAD PARODĖ  wub.gif  Sakuros tortas toks harmoningas  wub.gif  galėtų būti konkursinis darbas  wub.gif

o zuikis zuikis  wub.gif

Ačiū gyrusioms, ir papasakosiu , iš ko ir kaip gaminau vėduoklę: žodžiu guziukas MMG, dar įminkiau saujele daugiau cukraus pudros, kad būtų kietesnė, iškočiojau tikrai plonai, griebiau lėkštę, išsipjoviau apskritimą, toliau liniuotę ir peilį, kuriuo švelniai suraižiau apskritimą į lygias dalis (kaip kad tortą pjaustot lygiom porcijom), apverčiau ir tą patį padariau iš kitos pusės (tik ne į tas pačias vietas, kur anoj pusėj buvo, nes garantuotai viskas sutrupėtų). Kadangi plonai kočiota, kaikur gali ir kiaurai įsirėžti, todėl nužiūriu, kur geriausiai gavosi, ir tą gražiąją apskritimo pusę atpjaunu (štai ir mūsų pusinė vėduoklė). Kad išgauti efektą, kad buvo ji lankstyta, nakčiai pakloju ant plokštumos, ir ties kas antru įrėžimu pakišu dantų krapštuką smaigaliu į vidų ir švelniai paspausdama formuoju "bangeles". Išdžiūvusią dažau maistiniais dažais...šį kartą tingėjau ieškoti paveiksliuko, tai kūriau eksprontu. Kai viskas gerai nudžiūvo, padarau juostelę (ta auksinė), vėduoklės ilgio ir čiutčiut ilgesnę, įpjaunu per vidurį vėduoklės ilgio tarpelį ir į jį įklijuoju jau pagamintą vėduoklę- viską paramstau vertikalioje padėtyje ir jau sukietėjus galima tvirtinti pagaliukus prie tos tvirtos juostelės ir kišti į tortą. Nežinau, ar ką supratot doh.gif ....didžiausia rizika, kad montuojant vėduoklę prie tos juostelės, ji rankose gali sulūžti į daug smulkių dalių....man pavyko .
Atsakyti
QUOTE(konfetti @ 2011 12 05, 21:13)
Sveikos,
žaviuosi ir aš Jūsų čia rodomais grožiais...bandau gilintis, gal ir man pavyks kažko išmokti gražaus  bigsmile.gif
Man šitas irgi užkliuvo  g.gif

Dar norėjau paklausti...skaičiau apie tortų dengimo masč iš saldainių "marshalows" (ar kažkaip panašiai...na tie, minkštučiai lengvučiai). O pvz iš zefyrų neįmanoma pagamint kažko panašaus?  g.gif
  Kitas klausimas - kuri dengimo masė yra labiausiai valgoma, t. y. na kad nebūtų vien cukrus? Nekalbu apie beze ir visokius trupinius.. Pastiliažas?

Visos jos saldžios, tik tą saldumą gali aromatizuoti ir parūgštinti.
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 12 05, 21:04)
pvz zalia man gaunasi ryski spalva,tik nuotraukose ji kazkodel visada pablunka  smile.gif

nesiginčiju 4u.gif
p.s. ne tik skonis skiriasi pas žmones, lygiai taip skiriasi ir ryškumo - blankumo supratimas ax.gif kas man blanku gal kitam pakankamai ryšku atrodo 4u.gif nemačius realiai to ryškumo tikrai negaliu nieko pasakyti,man asmeniškai gaunasi švelni graži žalia spalvytė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 12 05, 19:29)
manyčiau taip, a ko gi ne, degtinė su šokoladu - egzotika thumbup.gif

Na va Olesta ne tik tortus pamokins daryti bet ir šokoladinę degtinę thumbup.gif ir užkandos ir gėrimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2011 12 05, 21:40)
Na va Olesta ne tik tortus pamokins daryti bet ir šokoladinę degtinę thumbup.gif ir užkandos ir gėrimo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

čia receptas į Kalėdinį meniu lotuliukas.gif
Atsakyti
verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 05 gruodžio 2011 - 22:09
ir vel groziai wub.gif as vis seile varvinu ir kaupiuosi, idejas renku jums leidus blush2.gif
[quote=Olesta,2011 12 05, 20:29]
manyčiau taip, a ko gi ne, degtinė su šokoladu - egzotika thumbup.gif
[/quote]
thumbup.gif
quote=DuKatinai,2011 12 05, 20:42]
labas,
skaiciau, kad dazote mases ir beze "americolor" dazais, tik nesuprantu kodel cake-deko puslapyje "americolor" dazai nera prie maistiniu dazu kategorijos, o maistiniu dazu kategorijoje yra tik "sugarflair" ir "sk professional"? gal kuri paaiskins ar kreipti i ta puslapio pardaveja? 4u.gif
[/quote]
kaip tik apie tai kalbeta CIA

Del pabarstuku tai musu "kaime" biggrin.gif buna cia, tik ziuriu asortimentas sumazejes g.gif http://www.rikta.lt/LT/60/aa.htm
cia ir tu sokolado sukiu tikrai esu maciusi.
Atsakyti
mielosios, kur perkate maistinius dazus? tuoj prazilti spesiu, nerandu internete doh.gif kazkuri buvot nurodziusios sia parduotuve, bet nesuprantu, ar cia reikia asmeniskai skambinti, nes niekur nerandu nei kur i krepseli pirkiniu isideti, nieko g.gif
Atsakyti