Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 76 tema

QUOTE(dzokada @ 2011 12 05, 17:39)
mano mintis.....islydytas sokoladas,uzteptas ant kepimo popieriaus plonai,sustingo,tada sukapotas/sulauzytas?  g.gif

cia labai gera mintis thumbup.gif reikes pabandyti
Atsakyti
Dar noriu paklausti, beze greitai stingsta, ar tirpsta? ar ten greitai su ja dirbti reikia ar galima pasizaisti?
Atsakyti
QUOTE(RIMULIUX @ 2011 12 05, 17:24)
Dar noriu paklausti, beze greitai stingsta, ar tirpsta? ar ten greitai su ja dirbti reikia ar galima  pasizaisti?

man tai ji nei tirpsta nei stingsta,žinoma padarius dieną prieš puošimą tai nežinau kaip būtų g.gif galit žaisti mirksiukas.gif (kalbu apie šlapią bezė,nors nėra nieko skaniau už tą tikrąją bezė verysad.gif )
Atsakyti
stebukliuk , visai ne tokia dėžutė , ne mes kalbam apie skirtingus šokoladus .

RIMULIUK , susirask jos receptą , ir labai gerai pasiskaityk apie ją , ne kiekviena ją " prisijaukiną " smile.gif .... sėkmės .
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 05, 17:35)
stebukliuk , visai ne tokia dėžutė , ne mes kalbam apie skirtingus šokoladus .

maximoj tai tikrai nežinau kokie jie ten būna,apskritai bent pas mus "kaime" tai labai sumažėjo pasirinkimas puošimui, nebėra pabarstukų kaip anksčiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 12 05, 17:39)
maximoj tai tikrai nežinau kokie jie ten būna,apskritai bent pas mus "kaime" tai labai sumažėjo pasirinkimas puošimui,  nebėra pabarstukų kaip anksčiau  verysad.gif

http://www.tortini.l...as/dekoravimui/
http://www.tastyfun....palvotas_cukrus
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 05, 17:35)

RIMULIUK ,  susirask jos receptą , ir labai gerai pasiskaityk apie ją , ne kiekviena ją " prisijaukiną " smile.gif .... sėkmės .

receptuka jusu jau anksciau skaiciau, prisipazinsiu, atrodo sudetinga, bet reuks dar iki svenciu pabandyt, kas cia gausis.
Atsakyti
šikančio katino avataras labai tinka TAU.

Nemanau, kad adrijai reikia advokatų. Bet negaliu ištylėti.
Būk pasiekus nors šimtąją dalį to, ką pasiekus adrija. Tada bus galima ir pakalbėti, kas čia pasipūtęs.
[/quote]
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aciu avataras isties labai grazus thumbup.gif

sakai intelektas ir bendravimo stilius priklauso nuo pasiekimu??? wau tikrai Ta aukstai pakilus thumbup.gif

ps. su atsakymu nesivargink ,nelabai man idomu tesinys:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noiraite: 05 gruodžio 2011 - 18:39
QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 04, 13:15)
naitas  wub.gif ... nesitepliok š .... , turėsi paskui trintis su pemza user posted image.... matai , kad vėl ieško kabliukų  user posted image.

O tokių forumų - foriumukų internete tiek randu , kad nors plaučius pravalau iš juoko , jei jau rašo , tai nors aiškiau rašytų , kad puošia tortus detalėmis iš šitos tešlos , o dabar perskaičius gali pagalvoti , kad tortus dengia ta mase .

....ir vis tik iš net užrakintų temų MK , net pačios rusaitės sugeba išvilkti į viešumą , sulaužydamos duotus pažadus , todėl būsiu pasipūtusi TU , ir jokių savo mk  niekam niekur neberodysiu .

ne kabliuku nieks neieskojo ir neiesko:) realiam gyvenime susiduriu su kur kas geriasniais meistrais nei tu:) tik Tado Blindos inkstinktas uzvalde ,kai perskaiciau tas AZ:) smile.gif))

Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 05, 16:35)

RIMULIUK ,  susirask jos receptą , ir labai gerai pasiskaityk apie ją , ne kiekviena ją " prisijaukiną " smile.gif .... sėkmės .

Pvz AS mad.gif

QUOTE(Noiraite @ 2011 12 05, 17:38)

sakai  intelektas ir bendravimo stilius priklauso nuo pasiekimu??? wau tikrai Ta aukstai  pakilus thumbup.gif
ps. su atsakymu nesivargink ,nelabai man idomu tesinys:)

Nu ***** kokiu sliksciu zmoniu siais laikais buna,jeigu labai trugdo,gal galit cia isvis nebesirodyti? Nes tiesa pasakius jau U-Z-K-N-I-S-O
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2011 12 05, 18:04)

blink.gif jo g.gif man mb parveža šokoladinių visokių figurėlių 48vnt už eurą,o čia TIK 12Lt blink.gif pasirinkimo yra,bet gi kaina tai ... unsure.gif
Atsakyti
Jei dar kam idomu, tai galiu pasakyti kas ten per baltas kremas su kuriuo puose tortus. Tai yra speciali plakta grietinele. Ja naudoja Azijos salyse. As jau buvau uzmaciusi situos video tai susidomejau. Vadinas ji kazkaip ''Rich Wiped Cream'' ar pan. Tiksliai neprisimenu jau (kadangi negaliu jos gaut, tai kam nervus gadintis biggrin.gif ). Ant virsaus puosia sokoladu, tirpintu dzemu (braskiu ir persiku-nudazo kaip reikia). Dar ant jo galima dazyti purskiamais dazais. Sita grietinele yra labai tvirta, bet tuo paciu ir labai paklusni. As irgi galvoju kad reiketu pabandyti pazaisti su bezu, o gal pavyktu bigsmile.gif nors is tikruju, kaip Naitas ir sake, reikes giliai ieskot biskvito doh.gif
Atsakyti