Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 76 tema

QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 05, 17:40)
Ir beze tai puikiai daro  tongue.gif ..... be to "  darant žiemą "  ji superinė , nereik nei kringeliuoti , aptepi , pasiimi šaukštą , pašiauši , va ir pusnys , arba darai didesnius bumbulus ( panaikini dzibuką ) tai gausis debesų pusnys ....žodžiu junkite savo fantaziją  mirksiukas.gif .

tai nesiginčiju, kad nedaro.. bet beze sudėtinga nudažyt ryškiom spalvom. o čia va kokios ryškios spalvos tam filmuke.

QUOTE(Elzė @ 2011 12 05, 17:48)
Gal galit padeti- kaip padarot sokolado serksna? Ieskodama cia kazkur buvau radus torta, kuris buvo uzvadintass "papuosta sokolado serksnu", ten nebuvo parasyta kaip ji dare. O as ir nesigilinau, nes maniau paprasta cia  doh.gif O pabandziau su kombainu, tai man tokie rutuliukai pasidare, o ne kaip serksnas. Kaip ji reikia daryt?

pirmą kartą girdžiu apie tokį šerkšną..
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 12 05, 16:56)
pirmą kartą girdžiu apie tokį šerkšną..

o dabar kiek beieskau nerandu tos foto kur kazkuri nare buvo idejus...
Atsakyti
QUOTE(JurateL. @ 2011 12 05, 11:50)
Pasta222, batelis, kaip odinis  wub.gif

Keliu savo pora: Napoleonas, MMG

Čia tikra vėduoklė ar iš kokios masės ? blink.gif
Labai gražu. kaip ją sulankstyt, jei iš masės g.gif
Atsakyti
@adrij@ jau koks avataras nerealus lotuliukas.gif

pasta222

tikra basanoske uzdejo ant torto ir bando cia mus apkvailint doh.gif

erikiuxxx kazkaip tamstos tortu pasigedau g.gif

QUOTE(RIMULIUX @ 2011 12 05, 13:31)

ziurejau su atvipusiu zandikauliu blink.gif

QUOTE(Elzė @ 2011 12 05, 14:48)
Gal galit padeti- kaip padarot sokolado serksna?

Gal ten tarkavo per smulkiausia tarka? Tiesiai ant torto, ta prasme virs torto tarkavo kad kristu ant jo?
Atsakyti
naitas kol aš atsakinėjau , įkrito tavo žinutė , maniškė turėjo būti virš taviškės smile.gif .

Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 12 05, 17:20)

Gal ten tarkavo per smulkiausia tarka? Tiesiai ant torto, ta prasme virs torto tarkavo kad kristu ant jo?

ne, tarkuotas sokoladas toks truputi pasisukes buna. o ten grynai kaip serksnas. As uztai ir galvojau, kad gal su peiliu su kombainu sukaposiu. bet gavosi rutuliukai...

user posted image

va radau kazka tokio. tie sokolado gabaliukai tokie astrus, smailus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elzė: 05 gruodžio 2011 - 16:35
QUOTE(Elzė @ 2011 12 05, 15:23)

mano mintis.....islydytas sokoladas,uzteptas ant kepimo popieriaus plonai,sustingo,tada sukapotas/sulauzytas? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2011 12 05, 16:23)

oi ne ne,čia jis toks pirktas,mb iš Lenkijos ar Vokiečių parvežė,čia tokie kaip "šukės",maži smulkūs aštrūs net gabaliukai 4u.gif
Atsakyti
Šito šokolado esu pirkusi MAXIMOJE ( seniau ) , kur pabarstukai būna , maža , plokščia dėžutė , tai šlifuoti šokolado gabaliukai 4u.gif
Atsakyti
toks 4u.gif

gal ir maximoj yra,tikrai nežinau,mb man parveža visokių tokių ką randa ax.gif
Atsakyti
Ne mieloji , tas blizga , jo turi būti kažkur pirkti urmu , nes parduotuvėse juo puošia tortus , atkreipkite dėmesį kai būsite , jo būna juodo ir balto . 4u.gif

Nors išdidinau torto foto , tai panašus į tavo parodyta , gal šeimininkė atsakys ...koks ? iš kur ? . smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 05 gruodžio 2011 - 16:54
QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 05, 16:50)
Ne mieloji , tas blizga  , jo turi būti kažkur pirkti urmu , nes parduotuvėse juo puošia tortus , atkreipkite dėmesį kai būsite , jo būna juodo ir balto . 4u.gif

nesupratau, kuris blizga? g.gif aš kur nuorodą įdėjau tai ant to torto būtent toks,vedžiau pagal pavadinimą g.gif
tai čia mano tortukas ir yra tongue.gif lotuliukas.gif
ant to torto tai būtent barstyta kur po kaire raudona dėžutė 4u.gif pirma dėžutė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stebukliukas13: 05 gruodžio 2011 - 17:02