Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 76 tema

QUOTE(Olesta @ 2011 12 05, 14:42)
pasta222, būtų super fainas tortas, jei ne toks didelis kaspinas apačioj...mažesnio jo norėtųsi ir spalvos kaip batelio jei būtų buvęs, tai būtų buvęs super harmoningas tortas 4u.gif

ačiu 4u.gif
kaspinas man tai pat schmoll.gif , bet buvo per velu pataisyti verysad.gif
Atsakyti
Pasta, jurate - labai grazus tortai wub.gif
Atsakyti
Sveikutes, esu naujoke tortu gaminime, bet vis bandau ir bandau. Labai noriu padekoti @adrij@i uz nuostabu meducio recepta, labai daug priskaiciau cia, ir gaunasi jis thumbup.gif , labai skanu, tik man su papuosimais ne kas, bandziau uzdengti mase, bet per daug cukraus pudros prikroviau, tai gavosi per kieta, ale buvo gerai. Dabar radau video, pasakykit man kas nors kokia cia mase?nes atrodo super.
http://www.youtube.c...feature=related

Atsakyti
Baltymų kremas , vadinasi beze , tas tamsus gali būti lydytas atvėsęs šokoladas , ar šiaip kokia glazūra 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 05, 14:35)
Baltymų kremas , vadinasi beze , tas tamsus gali būti lydytas atvėsęs šokoladas , ar šiaip kokia glazūra  4u.gif .

Tai cia is beze galima tokius dalykus isdarineti? Ir niekas nenubega? Tai cia ta paprasta ne slapia beze? Na ka, reiks eit mokytis beze gaminti.Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
Taip , iš beze galima daryti daug ką , štai pasta222 daro nuostabias rožes wub.gif , Olesta puikius išraitymus .... tai geras kremas , nors kaprizingas .

Nieko nežinau apie šlapią beze , sakau su kuria aš daryčiau , paprastas . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RIMULIUX @ 2011 12 05, 14:31)

Pažiūrėjau, tai nežinau, į galvą nesutelpa kaip taip galima išmokti g.gif
Bet su šlapia beze tokie dalykai turbūt nesigautų, čia ji turi būti tokia superinė, taip gerai laikyti... Aš kiek esu dariusi tai tik tą šlapią, kitos niekad nebandžiau, tai ji man gan greit stingsta, nebūna paskui tokia vientisa.
O dar pagalvojau iškart tokį tortą norint nusivežti kur nors, kur reiktų supakuot, kad nei šonai nei viršus neprisiliestų nieko, neįsivaizduoju...
Atsakyti
QUOTE(JurateL. @ 2011 12 05, 15:50)
Keliu savo pora: Napoleonas, MMG

slapukė.. kažkur pasislėpus kepė kepė, mokėsi mokėsi. O DABAR KAD PARODĖ wub.gif Sakuros tortas toks harmoningas wub.gif galėtų būti konkursinis darbas wub.gif

o zuikis zuikis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 05, 14:57)
Taip , iš beze galima daryti daug ką , štai pasta222 daro nuostabias rožes  wub.gif , Olesta puikius išraitymus .... tai geras kremas , nors kaprizingas .

Nieko nežinau apie šlapią beze , sakau su kuria aš daryčiau , paprastas . smile.gif

Jus nuostabi, perskaiciau ne viena tema ir labai daug ko is jusu ismokau.ACIU thumbup.gif Reiks pabandyti su ta beze kazka kaledoms papuosti, vaikai labai laukia mamos kokiu krengeliu. Siaip man paprasciausia puosti grietinele, nes tada visas brokas pasislepia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RIMULIUX @ 2011 12 05, 16:31)
Dabar radau video, pasakykit man kas nors kokia cia mase?nes atrodo super.
http://www.youtube.c...feature=related

aš tai spėju, kad čia ne beze. Čia yra frosting, apie jį man atrodo rašė jau čia, net šioj temoj. Buvo net keli receptai. Dedasi kažkoks riebaliukas, pilasi pieno.. kai kas nesutaria dėl skonio..
o tas bėgantis tai gal dekorgelis? ant beze jis nesilaikytų.. bet šiaip tai man nevalgomi tokie tortai.. per daug to riebalo.. man priimtiniau mase puošt, ir nereikalingus aiškiai papuošimus peiliu į šoną nukelti.. o čia kremas.. tai maišyk po to šaukštu, gal kur biskvito rasi biggrin.gif
Atsakyti
Ir beze tai puikiai daro tongue.gif ..... be to " darant žiemą " ji superinė , nereik nei kringeliuoti , aptepi , pasiimi šaukštą , pašiauši , va ir pusnys , arba darai didesnius bumbulus ( panaikini dzibuką ) tai gausis debesų pusnys ....žodžiu junkite savo fantaziją mirksiukas.gif .
Atsakyti
Gal galit padeti- kaip padarot sokolado serksna? Ieskodama cia kazkur buvau radus torta, kuris buvo uzvadintass "papuosta sokolado serksnu", ten nebuvo parasyta kaip ji dare. O as ir nesigilinau, nes maniau paprasta cia doh.gif O pabandziau su kombainu, tai man tokie rutuliukai pasidare, o ne kaip serksnas. Kaip ji reikia daryt?
Atsakyti