Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 76 tema

QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 04, 22:15)

....ir vis tik iš net užrakintų temų MK , net pačios rusaitės sugeba išvilkti į viešumą , sulaužydamos duotus pažadus , todėl būsiu pasipūtusi TU , ir jokių savo mk  niekam niekur neberodysiu .

nu ir blogai smile.gif Del vienos- dvieju d..rniu, dabar mus visas kitas nuskriausi, kurios alpstam nuo tavo darbu ir tave savo Kumyru laikom biggrin.gif
Atsakyti
Ech...na iterpsiu ir as cia savo trigrasi, nes jau neimanoma...MERGINOS, KURIOM NEITINKA viena ar kita senbuve manau butu paprasciau tiesiog nesilankyti sioje temoje...nesuprantu kaip galima vadinti zmogu pasiputusiu, kuris siam forumui tiek daug dave receptu, ideju, informacijos...dave nuostabia proga visoms norincioms ismokti tokius grozius kurti...nesispjaudykite nuodais, o verciau padekokite, kad jos tiek daug mums dave... o jei kuo nepasidalina, tai ar tai problema? visi turi turet paslapciu...geriau reik paklaust saves, ka esu pati davusi tai nuostabiai tortu kurejai, kad ji galetu dar kazka duoti...as asmeniskai beveik viska ismokau skaitydama Cipciuko postus, receptus, patarimus... Aciu Jums adrija labai labai 4u.gif Aciu kad bent viena akele galiu zvilgtelti i Jusu kurinius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 05, 01:56)
Mediniai iešmeliai , bet jie skirti restoranams , barams ( taip parašyta prie jų ) , jų vienas galiukas gražiai išpjautas ( nors to gal ir nereikia saldainiukams verti ) , jie būna dėžutėje supakuoti , mačiau tik parduotuvėje PROMO , šiandien ) man dukrytė parnešusi iš darbo jų , maniau , kad nėra jų  pirkti , bet va ....  smile.gif

dekavoju:)
Atsakyti
ši karta tik vienas ax.gif

jaunai panelei batelis, rafaelo. mmg

user posted image

Atsakyti
pasta222, būtų super fainas tortas, jei ne toks didelis kaspinas apačioj...mažesnio jo norėtųsi ir spalvos kaip batelio jei būtų buvęs, tai būtų buvęs super harmoningas tortas 4u.gif

Atsakyti
ačiū už mano tortukų pastebėjimą 4u.gif
Atsakyti
Pasta222, batelis, kaip odinis wub.gif

Keliu savo pora: Napoleonas, MMG
Atsakyti
JurateL. koks simpatiškas zuikis,verčia nusišypsoti žiūrint ax.gif
Atsakyti
pasta222 ... gėlė wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

JurateL......napoleonas žadą atimantis tortas first.gif .
Atsakyti
labai gražūs tortai. smile.gif
Atsakyti
pasta222, tas batelis tikroviškai labai atrodo, labai gražu 4u.gif 4u.gif

JurateL., tas su vėduokle tai toks nematytas, labai superinė mintis thumbup.gif Tik va, kaip ta veduoklė ir iš ko padaryta? g.gif
O tas zuikis tai primena vasara wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasskee: 05 gruodžio 2011 - 14:13
pasta222, batas kaip tikras odinis thumbup.gif bantukas per didelis ax.gif

JurateL. tavo visi tortai fantastiski bigsmile.gif visi superiniai wub.gif wub.gif wub.gif

o i mano klausima taip niekas ir neatsake verysad.gif
Atsakyti