Viskas ten teisingai, normalia šnekamaja rusų kalba,parašyta: papuošimus daro ne tik iš cukrinės masės, o ir iš plikytos tešlos. Jei rusaitės išsiverstų į savo kalbą tai, ką mes čia rašome šnekamaja kalba ir su gramatinėm klaidom, dar ne tokių nesąmonių perskaitytų.
QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 04, 23:07)
Viskas ten teisingai, normalia šnekamaja rusų kalba,parašyta: papuošimus daro ne tik iš cukrinės masės, o ir iš plikytos tešlos. Jei rusaitės išsiverstų į savo kalbą tai, ką mes čia rašome šnekamaja kalba ir su gramatinėm klaidom, dar ne tokių nesąmonių perskaitytų.
NE TAIP RAŠO. NERAŠO, KAD NE TIK IŠ CUKRINĖS MASĖS.
RAŠO - KAD NE IŠ CUKRINĖS MASĖS, KAIP RUSĖS, BET IŠ PLIKYTOS. Ir ten nėra jokių žodelių "tik", ar "ne tik".
Papildyta:
QUOTE(Noiraite @ 2011 12 04, 22:52)
šikančio katino avataras labai tinka TAU.
Nemanau, kad adrijai reikia advokatų. Bet negaliu ištylėti.
Būk pasiekus nors šimtąją dalį to, ką pasiekus adrija. Tada bus galima ir pakalbėti, kas čia pasipūtęs.
Kai grazuoliuku torteliuku labiausiai man isimine berods simissimi84 pilaite , ir aguonos su masiniukais man taip patinka tie masiniukai ,
naitas ... nesitepliok š .... , turėsi paskui trintis su pemza .... matai , kad vėl ieško kabliukų .
O tokių forumų - foriumukų internete tiek randu , kad nors plaučius pravalau iš juoko , jei jau rašo , tai nors aiškiau rašytų , kad puošia tortus detalėmis iš šitos tešlos , o dabar perskaičius gali pagalvoti , kad tortus dengia ta mase .
....ir vis tik iš net užrakintų temų MK , net pačios rusaitės sugeba išvilkti į viešumą , sulaužydamos duotus pažadus , todėl būsiu pasipūtusi TU , ir jokių savo mk niekam niekur neberodysiu .
O tokių forumų - foriumukų internete tiek randu , kad nors plaučius pravalau iš juoko , jei jau rašo , tai nors aiškiau rašytų , kad puošia tortus detalėmis iš šitos tešlos , o dabar perskaičius gali pagalvoti , kad tortus dengia ta mase .
....ir vis tik iš net užrakintų temų MK , net pačios rusaitės sugeba išvilkti į viešumą , sulaužydamos duotus pažadus , todėl būsiu pasipūtusi TU , ir jokių savo mk niekam niekur neberodysiu .
biski tundra pasirodysiu,bet ...kas yra MK ?
SOS MERGAITES
gal man pasalinti nuorodas kur esu idejusi virsutineje temoje apie GĖLIŲ LAPELIŲ FORMAVIMAS IŠ CUKRINES MASES ant vieluciu
nes kaip suprantu cia ir yra MK ???
P.S as niekur kitur nesu bendravusi (tik SM)
МК tai МАСТЕР КЛАС , kai rodoma viskas nuo A iki Ž ( gėlių darymas , batelio , torto formavimas , bet ko .... ) .
Va kaip čia .... http://www.liveinter.../post169776156/
Va kaip čia .... http://www.liveinter.../post169776156/
sveikos, turiu klausima, maciau cia tortuku, tokiu kur atrodo lyg prismaigstyta saldainiu ant pagaliuku, man rodos cia @drijos buvo tie groziai, tai vat tie pagaliukai specialus buna pirkti, ar galima tisiog iesmelius imti medinius(na,kur sumustinukams buna..)
aciu
((((ir nesipykite merginos ir moterys, cia tokie groziai , toks menas ir tie apsisaudymai zodziais tikrai nereikalingi:) reikia dziaugtis,kad yra is ko pasimokyti ir pas ka patarimo paklausti , gyvenkim draugiskai )))))
aciu
((((ir nesipykite merginos ir moterys, cia tokie groziai , toks menas ir tie apsisaudymai zodziais tikrai nereikalingi:) reikia dziaugtis,kad yra is ko pasimokyti ir pas ka patarimo paklausti , gyvenkim draugiskai )))))
Mediniai iešmeliai , bet jie skirti restoranams , barams ( taip parašyta prie jų ) , jų vienas galiukas gražiai išpjautas ( nors to gal ir nereikia saldainiukams verti ) , jie būna dėžutėje supakuoti , mačiau tik parduotuvėje PROMO , šiandien ) man dukrytė parnešusi iš darbo jų , maniau , kad nėra jų pirkti , bet va ....
tokių pagaliukų yra ir sangaidoje.
QUOTE(naitas @ 2011 12 04, 21:16)
NE TAIP RAŠO. NERAŠO, KAD NE TIK IŠ CUKRINĖS MASĖS.
RAŠO - KAD NE IŠ CUKRINĖS MASĖS, KAIP RUSĖS, BET IŠ PLIKYTOS. Ir ten nėra jokių žodelių "tik", ar "ne tik".
Pas mane grupiokė rusė buvo, tai kol nemokėjo lietuviškai kalbėti vis juokdavosi ir klausdavo koks skirtumas tarp žodžių NUMIRĖLIS ir NUMERĖLIS Jai tie žodžiai buvo vienodos reikšmės ir ji skirtumo nesuprasdavo
Tavo parašytam variante lygiai tas pat gaunas, kas kaip moka perskaityt tas taip ir supranta