Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 76 tema

QUOTE(simisimi84 @ 2011 12 04, 13:37)
o čia keli mano. Paprasti, nieko blatno  biggrin.gif

Jei visi tokius "paprastus" mokėtų kepti, turbūt bankrutuotų kepyklos biggrin.gif Man labai gražučiai 4u.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 12 04, 14:11)
Upsy daisy ir Iglis piglis. varskinis su persikais,4,4kg. pastilazas,truputis slapios beze

Labai gražu 4u.gif 4u.gif 4u.gif O kaip tas trejetas laikosi? ar kur nors paslėptas pagaliukas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 12 04, 15:34)
nuuu...zmogus gi dirbo,norejo torto su gelem,o tu va -visas nuimti.saiko turek!  biggrin.gif

ei ei, saiko reik turėt bigsmile.gif . Taigi tų gėlių dar trims tortams užtektų. Aš gi nesakau, kad reik išmesti tas gėles.. Tiesiog tam tortui per daug, o lelija tai ten geriausiai tinka pagal spalvų gamą.
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 12 04, 15:47)
Labai gražu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  O kaip tas trejetas laikosi? ar kur nors paslėptas pagaliukas?  g.gif

aciu visoms 4u.gif
o trejetuka laiko 2mediniai pagaliukai.susukau trejeta,ikisau pagaliukus ir palikau dziuti.stovejo kaip styga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 12 04, 14:11)

siandien vel gavau viena savo tortuko foto,tai rodausi  smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
@drija, kaip tik pamatau tavo torciukus tai atrodo, kad pasaku knygele vartau wub.gif
Pagaliau ir as prisiruosiau pasirodyti ax.gif
Persikinis, dengimo mase.
user posted image
Rafaelo, slapia beze, geles ir gulbes pastilazas.
user posted image
Juodas miskas, pastilazas.
user posted image
Papildyta:
smailyttte soriukas, kad taip ilgai kankinau klausimais, o tik dabar ikeliu foto 4u.gif blush2.gif
Snikerinis, kailiukas slapia beze. Pagaliukus istraukiau tik pries atiduodamt torciuka.
user posted image
O cia dukriuko kiskis piskis biggrin.gif (Ji sako Tištiš pištiš)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 04 gruodžio 2011 - 15:30
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 12 04, 14:55)
trejetuka laiko 2mediniai pagaliukai.susukau trejeta,ikisau pagaliukus ir palikau dziuti.stovejo kaip styga  smile.gif

Aišku, aš kažkaip dvejojau dar, todėl ir klausiau smile.gif

QUOTE(benomama @ 2011 12 04, 15:30)
labai gražučiai, ypač paskutinis kiškis piškis  4u.gif

Atsakyti
kuri čia prisvaigo rusų forume, kad LT puošia tortus ne dengimo mase, o plikytų miltų mase laugh.gif
http://www.lovelytut...t...=158&page=2
"Этим рецептом когда-то поделилась со мной подруга из Прибалтики, где торты украшают не мастикой, как у нас, а изделиями из этого заварного леста. Из него можно делать листья, да и не только листья, "
Atsakyti
[quote=naitas,2011 12 04, 13:50]
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 12 04, 16:50)
kuri čia prisvaigo rusų forume, kad LT puošia tortus ne dengimo mase, o plikytų miltų mase laugh.gif
"Этим рецептом когда-то поделилась со мной подруга из Прибалтики, где торты украшают не мастикой, как у нас, а изделиями из этого заварного леста. Из него можно делать листья, да и не только листья, "

tai kad ten gerai parašyta g.gif juk papuošimus daro ir iš plykytos tešlos g.gif bent aš taip supratau,tai kas parašyta g.gif juk daro lapukus išjosir papuošimų temoje receptas yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 12 04, 16:50)

Bet kad čia apie plikytos tešlos papuošimus kalba ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2011 12 04, 21:18)
tai kad ten gerai parašyta g.gif juk papuošimus daro ir iš plykytos tešlos g.gif bent aš taip supratau,tai kas parašyta g.gif juk daro lapukus išjosir papuošimų temoje receptas yra g.gif

čia parašyta:
"šiuo receptu pasidalino kažkada mano draugė iš Pabaltijo, kur tortus puošia ne mase, kaip pas mus [Rusijoje], o plikytos tešlos gaminiais. Iš jos galima daryti lapelius, ir ne tik.."
laugh.gif koks procentas tortų pas mus yra puošiamas "plikytos tešlos gaminiais"? 1 ar 2 procentai? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 04 gruodžio 2011 - 20:20
Migle tavo tortai tobuli wub.gif wub.gif wub.gif

adrija -paskaitinejau as uzbaigta tema ,nu pasiputus TU smile.gif
Atsakyti