Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 76 tema

QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 12 04, 11:23)
tas su gelem-man kazkas ne taip jam: ar per misrios geles,ar isdestymas ne taip,na zodziu kazkas ne taip blush2.gif . padekit man 4u.gif

as ta raudona gele su geltonu viduriuku(kaip jinai,uzkrito pavadinimas doh.gif )isimciau is puokstes,o pacia puokste ne viduryje torto laikyciau,o labiau i krasta patraukciau,kad butu toks puslankis.ir gal to salia esnacio drugelio nebereiks... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 12 04, 12:48)
as ta raudona gele su geltonu viduriuku(kaip jinai,uzkrito pavadinimas  doh.gif  )isimciau is puokstes,o pacia puokste ne viduryje torto laikyciau,o labiau i krasta patraukciau,kad butu toks puslankis.ir gal to salia esnacio drugelio nebereiks... ax.gif

anturį?

aš tai visas gėles nuimčiau. Tortas ir taip gražiai yra padengtas, kvarbatkuoti pakraščiukai.

Na tą leliją palikčiau, jeigu reiktų ką nors slėpti... bet taikyčiau kur nors šone padėt ją.. ir kokių taškučių pataškuot.. na kaip Olesta ar kirbė kad daro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 12 04, 11:23)
sveikos mergytes. Daug graziu tortu prideta wub.gif
adrij- jusu kaip visada tobuli thumbup.gif

idedu ir as savo kelis darbelius. tas su gelem-man kazkas ne taip jam: ar per misrios geles,ar isdestymas ne taip,na zodziu kazkas ne taip blush2.gif . padekit man 4u.gif

o man visi tortai labai grazus, nieko neimciau nieko nekeisciau ax.gif
Atsakyti
Labas rytas ,
o aš viską palikčiau , tik puokštę daugiau suglauščiau , kad neliktų tarpų . 4u.gif .
Atsakyti

cool mama kurpaite thumbup.gif , ta su rožytėm pagalvojau kad Olestos sugrižau psižiureti i nk lotuliukas.gif

aguona kokios spalvos wub.gif . magnolija blink.gif

tinulia84labai gražu thumbup.gif

Olesta ažūrinės detales wub.gif , manau čia ne viena užsikrės ta lyga lotuliukas.gif

sandrulyte1975[B] tas smulkias melynas gelites g.gif i viena puokste susmeigti g.gif

adrija[B] nu gražu thumbup.gif , ir ačiu už padrasinima 4u.gif gal kada ir parodusiu kai pyktis praeis lotuliukas.gif
Atsakyti
sandrulyte1975 visi tortai grazus wub.gif tik pirmam daryciau taip kaip naitas patare ax.gif
Atsakyti
labai aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 12 04, 11:59)
anturį?

aš tai visas gėles nuimčiau.

aha,sita doh.gif biggrin.gif

nuuu...zmogus gi dirbo,norejo torto su gelem,o tu va -visas nuimti.saiko turek! biggrin.gif
Atsakyti
Olesta, superiniai tortukai wub.gif
sandrulyte1975, man tai labai gražūs tortukai, tik tą puokštę pamažinčiau 4u.gif thumbup.gif

Atsakyti
Aguonos oranžinis, @adrij@ barbė.. kažkas nepaprasto...

o čia keli mano. Paprasti, nieko blatno biggrin.gif

Medutis su aguonomis, 4,5 kg
user posted image

Raffello
bandžiau kopijuoti Asseni liūtuką. Tam, kam buvo skirta, buvo be galo laimingas žmogus, nors jam netoli 40 metų biggrin.gif
user posted image

snikersas, medutis su aguonomis, apie 5 kg
user posted image

Raffello, 3 kg. Tik ant foto po kiek laiko pamačiau, kaip baisiai atrodo padėklas doh.gif
user posted image
Atsakyti
simsim,labai fainas liutukas wub.gif ir kiti smile.gif

------
siandien vel gavau viena savo tortuko foto,tai rodausi smile.gif
Upsy daisy ir Iglis piglis. varskinis su persikais,4,4kg. pastilazas,truputis slapios beze
user posted image
Atsakyti

QUOTE(simisimi84 @ 2011 12 04, 13:37)

meskiukai , liutukas, pilis thumbup.gif grazus tortukai wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 12 04, 14:11)

nuostabus tortukas, figureles thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti