kokie grazus tortukai visu
kur galima nusipirkti maistiniu dazu? internetu
(noriu dazyti mase is baltymo ir cukraus pudros, meduoliuku puosybai )
QUOTE(Olesta @ 2011 12 03, 22:09)
lmano keletas
ažūras turėtų būti geras palengvinimas darbe. Kai pamačiau tuos žalsvus albumus, ko tai prisiminiau VMI... pajamų - išlaidų knygą
orchidėja gražutė.. Katinai
Olesta visi tortukai nuostabus oranamentai vazonas su orchideja
kaip tas dvejatukas laikosi ?
kaip tas dvejatukas laikosi ?
ačiū
dvejetukas laikosi ant bambukinio iešmelio iš nugarinės pusės pritvirtintas
dvejetukas laikosi ant bambukinio iešmelio iš nugarinės pusės pritvirtintas
Ausreka, gi karštos nepilsite, atvėsinsit ir jau pradedančią stingti užpilsite... o geriausia tai sustingdyti, supjaustyti gabaliukais ir prisimėtyti
[/quote]
Suprantu ka norejot pasakyti,bet cia greiciausias variantas jei nori zele sluoksnio per visa torta ir nesiinori ar nera laiko laukti kol zele stings
QUOTE(Olesta @ 2011 12 03, 20:09)
kriaušinis karamelinis
Tortai labai dailūs, bet gal galit plačiau, kas per kriaušinis karamelinis? nes jūsų dažnai kepamas, o recepto neradau sm (arba ieškot nemokėjau)...
QUOTE(mylimaa @ 2011 12 03, 21:15)
kokie grazus tortukai visu
kur galima nusipirkti maistiniu dazu? internetu
(noriu dazyti mase is baltymo ir cukraus pudros, meduoliuku puosybai )
kur galima nusipirkti maistiniu dazu? internetu
(noriu dazyti mase is baltymo ir cukraus pudros, meduoliuku puosybai )
http://sal2.puslapia.../americolor.htm
ačiū
kriaušinį karamelinį išgalvojau pati, kai pradėjo žmonės pagal vienos kepyklos torto pavadinimą užsakinėti, iššniukštinėjau kas ten dedasi daug maž ir pabandžiau iškepti, prigijo... eina baltas biskvitas, perteptas grietinėle, į vieną sluoksnį eina kriaušės konservuotos, radau Rimi parduotuvėje labai skanias ir į kitą sluoksnį dedu Rududu gabaliukų, va ir visa paslaptis...senokai nebesilaikau įsikandusi griežtų receptų, daug tortukų sutepu pagal individualius norus...o kartais iš likučių susitepu ką prie kavos, paragauju ir jei skonis tinkamas, tai tada ir į platesnį ratelį paskleidžiu tą skonį, mano kolektyvas darbe didelis didelis ir labai saldžiamėgis, tai jos mano didžiausios degustatorės ir vertintojos
kriaušinį karamelinį išgalvojau pati, kai pradėjo žmonės pagal vienos kepyklos torto pavadinimą užsakinėti, iššniukštinėjau kas ten dedasi daug maž ir pabandžiau iškepti, prigijo... eina baltas biskvitas, perteptas grietinėle, į vieną sluoksnį eina kriaušės konservuotos, radau Rimi parduotuvėje labai skanias ir į kitą sluoksnį dedu Rududu gabaliukų, va ir visa paslaptis...senokai nebesilaikau įsikandusi griežtų receptų, daug tortukų sutepu pagal individualius norus...o kartais iš likučių susitepu ką prie kavos, paragauju ir jei skonis tinkamas, tai tada ir į platesnį ratelį paskleidžiu tą skonį, mano kolektyvas darbe didelis didelis ir labai saldžiamėgis, tai jos mano didžiausios degustatorės ir vertintojos
QUOTE(Rasskee @ 2011 12 03, 19:32)
Aš esu darius tik želė gabaliukus ir sudėjus juos į pertepimo grietinėlę, taip manau paprasčiau
QUOTE(naitas @ 2011 12 03, 20:30)
tortą sutepinėti formoje. Pilti žele jau vėsią, pradėjusią stingti ir tiesiai ant biskvito. Palaukti, kol gerai apstings ir tepti grietinėlę.. aš taip daryčiau..
QUOTE(ausreka @ 2011 12 03, 20:51)
Galima is anksto susisaldyti norimo dydzio ir storio zele sluoksni ir tepant torta ji ideti ten kur norite
DEKUI visoms uz patarimus , nusprendziau daryt kaip ausrenka patare, tiesiog apvalioje silikonineje formoje supilsiu zeles plona sluoksneli ir poto ji jau sustingusi lengvai idesiu i tepama torta
QUOTE(Olesta @ 2011 12 03, 22:32)
kriaušinį karamelinį išgalvojau pati, kai pradėjo žmonės pagal vienos kepyklos torto pavadinimą užsakinėti, iššniukštinėjau kas ten dedasi daug maž ir pabandžiau iškepti, prigijo... eina baltas biskvitas, perteptas grietinėle, į vieną sluoksnį eina kriaušės konservuotos, radau Rimi parduotuvėje labai skanias ir į kitą sluoksnį dedu Rududu gabaliukų, va ir visa paslaptis...senokai nebesilaikau įsikandusi griežtų receptų, daug tortukų sutepu pagal individualius norus...o kartais iš likučių susitepu ką prie kavos, paragauju ir jei skonis tinkamas, tai tada ir į platesnį ratelį paskleidžiu tą skonį, mano kolektyvas darbe didelis didelis ir labai saldžiamėgis, tai jos mano didžiausios degustatorės ir vertintojos
Labai ačiū
sveikos mergytes. Daug graziu tortu prideta
adrij- jusu kaip visada tobuli
idedu ir as savo kelis darbelius. tas su gelem-man kazkas ne taip jam: ar per misrios geles,ar isdestymas ne taip,na zodziu kazkas ne taip . padekit man
sitam tortui realiai langu kaip ir nebuvo kur prideti,per didelis stogas,reikejo sienas auksciau iskelti,o stoga siektiek mazesni(pirma kart dariau nameli), o nuotraukoj visai kitaip atrodo.
adrij- jusu kaip visada tobuli
idedu ir as savo kelis darbelius. tas su gelem-man kazkas ne taip jam: ar per misrios geles,ar isdestymas ne taip,na zodziu kazkas ne taip . padekit man
sitam tortui realiai langu kaip ir nebuvo kur prideti,per didelis stogas,reikejo sienas auksciau iskelti,o stoga siektiek mazesni(pirma kart dariau nameli), o nuotraukoj visai kitaip atrodo.